Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakože tobě chlap dělá jinde nebo jak to myslíš? Víš co, já myslím že si skoč na tu socku za prior, stejně si tam musíš vyzvednout ty papíry a ona ti to tam všechno řekne. Ale postup je tak jak jsem psala:)
@soleile
oka..aspon vím kam jít první..protože některé už mě posílali na ossz na plumlovské - kde by na mě čučeli jak na blázna..
no chlap děla v PV, ale účtárnu má firma v jiném městě..takže tam bude muset posílat jeden ten dokument a pak nevím jestli teda bude spadat pod socku tady kde pracuje, nebo tam kde sídlí jejich učtárna..je to složité a na prd.
@smurfka ty jo tak to máme stejně, chlap taky dělá v pv, ale účtárnu mají jinde. A normálně jsem byla tady a tady mi to potvrdili na plumlovské. Jen jsem to musela dát chlapovi, ten to nechal potvrdit všechno - to trvalo asi týden a pak s těma všema potvrzenejma papírama jsem šla na plumlovskou a ten den jsem to ještě vyřídila i za priorem
@soleile
oka..díky moc..no jak bude posílat ten papír na tu účtárnu v jiném městě, tak tam hodím dotaz pod kterou OZZS spadá jestli s tím mám jít tady nebo to zas někam posílat..kdyby jen tady tak by to bylo super..aspon by se to zas nikde nezdržovalo..
Tak už mi z pracáku poslali formuláře - je fakt že vojáci to mají jinak, ale nastěstí jinak tím že mi dostali jen dva formuláře místo tří a nemusím se courat na ossz:o)tak uvidíme ještě jak dlouho jim to bude trvat potvrdit v jeho práci, protože tam to je vzdycky na dlouhé lokte..
jo a prý s tím nemusím pak dole čekat u těch přepážek ale mužu to vyplněné donést přímo do nějakého kanclu..tak to je fajn protože dole je vždycky řada až někam ( zvlášt ted, když je měsíc kdy se žádá o příspěvky na bydlení ) ![]()
@soleile
mužu se prosím ještě na něco zeptat? jak je to Potvrzení o denním vyměřovacím základu ovlivňujícím výši rodičovského příspěvku tak se tam má vypsat Rodič, pro kterého se vydává potvrzení..to je jako manžel ( když se tam píše nebo potvrzuje jeho plat ) nebo jsem to já, protože já žádám o zvýšení?? díky
Ahoj holky, chci ještě poprosit, kde v Prostějově si můžu nechat udělat kompletní modeláž nehtů, kvalitně a co pokud možno levně. Máte nějaký tip? Díky
Holky které jste přímo z Prostějova..nemáte prosím angelsound..nechci koupit, ale kdyby mi někdo půjčil třeba za uplatu na pár týdnů..
Zdravím všechny maminky z Prostějova. Chtěly byhom udělat oslavu pro syna. Máte nějaký tipy, kde v Prostějově by se dala udělat pro 10 dospělích a 5 dětí. Hlavně, aby děti měly nějaký vyžití. Předem děkuji.
Zuzka
Jak je shelka, za ní lidl, a jede se směrem k olomoucké, tak tam napravo jsou nějaký pracovní oděvy nebo co to je. Nad nima někde je reklama na nějakou kavárnu s dětským koutkem, nebo něco podobnýho. Zkusit se tam zeptat. Mám pocit že je tam na ně i telefon. Asi to není nejlepší rada, ale víc poradit neumím.
O tom koutku vím, já jen, jestli náhodou není v Prostějově nějaká restaurace s dětským koutek. Jde o to, že při pěkným počasí to budeme dělat na zahradě. Potřebuji nějaký záložní plán, kdyby pršelo. Může to byt i v okolí Prostějova ![]()