Maminky Prostějov

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
4.10.13 12:20

Jakože tobě chlap dělá jinde nebo jak to myslíš? Víš co, já myslím že si skoč na tu socku za prior, stejně si tam musíš vyzvednout ty papíry a ona ti to tam všechno řekne. Ale postup je tak jak jsem psala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.10.13 12:30

@soleile
oka..aspon vím kam jít první..protože některé už mě posílali na ossz na plumlovské - kde by na mě čučeli jak na blázna..
no chlap děla v PV, ale účtárnu má firma v jiném městě..takže tam bude muset posílat jeden ten dokument a pak nevím jestli teda bude spadat pod socku tady kde pracuje, nebo tam kde sídlí jejich učtárna..je to složité a na prd.

• Citovat
  • Upravit
1429
4.10.13 12:33

@smurfka ty jo tak to máme stejně, chlap taky dělá v pv, ale účtárnu mají jinde. A normálně jsem byla tady a tady mi to potvrdili na plumlovské. Jen jsem to musela dát chlapovi, ten to nechal potvrdit všechno - to trvalo asi týden a pak s těma všema potvrzenejma papírama jsem šla na plumlovskou a ten den jsem to ještě vyřídila i za priorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.10.13 12:35

@soleile
oka..díky moc..no jak bude posílat ten papír na tu účtárnu v jiném městě, tak tam hodím dotaz pod kterou OZZS spadá jestli s tím mám jít tady nebo to zas někam posílat..kdyby jen tady tak by to bylo super..aspon by se to zas nikde nezdržovalo..

• Citovat
  • Upravit
1429
4.10.13 12:41

Nemáš zač:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.10.13 09:44

Tak už mi z pracáku poslali formuláře - je fakt že vojáci to mají jinak, ale nastěstí jinak tím že mi dostali jen dva formuláře místo tří a nemusím se courat na ossz:o)tak uvidíme ještě jak dlouho jim to bude trvat potvrdit v jeho práci, protože tam to je vzdycky na dlouhé lokte..

jo a prý s tím nemusím pak dole čekat u těch přepážek ale mužu to vyplněné donést přímo do nějakého kanclu..tak to je fajn protože dole je vždycky řada až někam ( zvlášt ted, když je měsíc kdy se žádá o příspěvky na bydlení ) :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.10.13 12:43

@soleile
mužu se prosím ještě na něco zeptat? jak je to Potvrzení o denním vyměřovacím základu ovlivňujícím výši rodičovského příspěvku tak se tam má vypsat Rodič, pro kterého se vydává potvrzení..to je jako manžel ( když se tam píše nebo potvrzuje jeho plat ) nebo jsem to já, protože já žádám o zvýšení?? díky

• Citovat
  • Upravit
7797
8.10.13 12:45

@smurfka
Pro manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.10.13 14:19

Jojo já tam psala manžela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.10.13 15:26

Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
69235
23.2.14 18:04

Ahoj holky, chci ještě poprosit, kde v Prostějově si můžu nechat udělat kompletní modeláž nehtů, kvalitně a co pokud možno levně. Máte nějaký tip? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.4.14 09:28

Holky které jste přímo z Prostějova..nemáte prosím angelsound..nechci koupit, ale kdyby mi někdo půjčil třeba za uplatu na pár týdnů..

• Citovat
  • Upravit
398
13.8.14 19:25

Zdravím všechny maminky z Prostějova. Chtěly byhom udělat oslavu pro syna. Máte nějaký tipy, kde v Prostějově by se dala udělat pro 10 dospělích a 5 dětí. Hlavně, aby děti měly nějaký vyžití. Předem děkuji.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
13.8.14 19:33

Jak je shelka, za ní lidl, a jede se směrem k olomoucké, tak tam napravo jsou nějaký pracovní oděvy nebo co to je. Nad nima někde je reklama na nějakou kavárnu s dětským koutkem, nebo něco podobnýho. Zkusit se tam zeptat. Mám pocit že je tam na ně i telefon. Asi to není nejlepší rada, ale víc poradit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.14 19:38

O tom koutku vím, já jen, jestli náhodou není v Prostějově nějaká restaurace s dětským koutek. Jde o to, že při pěkným počasí to budeme dělat na zahradě. Potřebuji nějaký záložní plán, kdyby pršelo. Může to byt i v okolí Prostějova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová