Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@soleile
Ahojky, je mi 25.Děti jak jsme psala zatím nemám, ale ráda někoho poznám. Tobě je kolik.
@16Peťule13 no mě je 22, takže věkově dost podobně A jako co pracuješ v Olomouci? A v Kralicích bydlíš s manželem/přítelem? ![]()
V olomouci jsme na call centru v jedné nebankovni společnosti. Jinak zatím žiju s přítelem. Tak to jsi měla první dítě brzo že.? A teď cekas druhé? ![]()
@16Peťule13 píše:pro soleile
V olomouci jsme na call centru v jedné nebankovni společnosti. Jinak zatím žiju s přítelem. Tak to jsi měla první dítě brzo že.? A teď cekas druhé?
@nelinka204 píše:
@hanie ahojky a kde bydlíš…mi na Libušince…
Jeee, my bydleli taky na Libušince, ale před dvěma roky jsme se odstěhovali kousek od PV.
@nelinka204 Ahoj, díky za info. Já jsem na žádném kurzu nikde nebyla, ale uvažuju, že asi zajdu, aspoň pro ten pocit
Ovšem rodit bych chtěla stejně v Olomouci, ne Prostějově. Tak se někdy ozvi, až vyrazíte do terénu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, promiň, ale je to Ranger CC?
ahoj není to ranger cc
Ahoj holky, jsem z Prostějova a je mi 25 let. Mám 10ti týdenní holčičku. Hledám kamarádku nejlépe také s malým dítětem na společné procházky, na rady. Chceme s malou chodit na plavání, různá cvičení.. Tak by jsme mohly chodui spolu. Budu ráda, když se ozveš:-)
@Markytkaaz ahojky a kde bydlíš…mě bude letos 32 a mám 2 letou holčičku a 4 měsíčního chlapečka…na plavání jsme chodit přestali pač se mi děti s toho osypali…
Bydlím kousek od Náměstí Spojenců a ty? Jo, tak my uvidíme, snad to bude v pohodě, nejdříve půjdeme do vaničky a pak do bazénu ![]()
@Markytkaaz bydlíme na Libušince…mi chodili do FTL, taky jsme byli 2 krát ve vaně to bylo v pohodě, ale pak s toho bazénu se mi děti osypali jestli tam měli víc chloru? nevím ale přestali jsme radši chodit…ted už to můžou mít v pořádku…
Ahojky maminky z Prostějova. Najde se tu nějaká maminka na procházky??
Ahoj, mámě v PV nova. Mám téměř 2letou dcerku a v červenci čekáme další přírůstek. Bydlime u hvězdárny. Nikoho tu neznám a bohužel mi ani nikdo moc nepomaha. Tak mi z toho občas trochu hrabe. Je tu někdo, kdo je na tom podobně?
@silva.beny ahojky já sice bydlím na Libušince ale k hvězdárně chodíme sem tam s dětma- Nelinkou 26 měsíců a Jiříkem 4,5 měsíce na hřiště…manžel je v práci od nevidim do nevidim a přes týden jsem na děti dá se říct taky sama…jezdíme sice na víkendy do Lipové tam má manžel rodiče, tak trochu vypínám…já mám mamku až v Mikulovicích okr. Jeseník…měj se