Maminky Prostějov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
10.4.13 19:45

Za to si může ségra sama. Je přehnaně bojácná a neteř nikdy nesměla nic, proto nic neumí a všeho se bojí. Navíc nechodí do školky, protože má alergii na potraviny, takže je pořád jen se ségrou. :? A co vlastně studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 20:31

Jej… ale nebudu soudit. ja si stále rikam to.bude tak a tak. tohle naopak nebude!! a zname to - nic nelze naplanovat, kdovi jak co bude…
studuji lekarskou - vseobecne lekarstvi, jsem v 5. ročníku a za rok mám končit, uvidíme. a čím se vlastně zivis ty?

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 20:43

Teď ničím, jsem doma. Ale podnikala jsem s dárkovým vínem, etikety s věnováním, svatební, firemní atd. Ale teď lidi přestali mít prachy a šlo to do kytek. Tak jsem osoba pečující o dítě :lol: Přemýšlím, co bude pak, po mateřské, ale tady je to s prací těžký. No, teď si užívám nevolností v pohodlí domova :lol: Ale Ty jsi dobrá, že zvládáš školu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 20:53

Tak není to úplně lehké, ale když bůh da, tak tento rok ukoncim nejdříve. v 5. ročníku je dost možnost predterminu oproti jiným ročníkům a pak supky „domů“ na materskou, starat se o baby, v říjnu a v listopadu 2 statnice a pak do pracovniho procesu - na praxi do nemocnicw, abych mohla na další stanice…
když dítě jo nedovoli, tak jen. odchodim praxi a zkoušky udělám později. moc to neresim, pze nevim co bude…
takže ty jsi podnikala celou dobu, jo? aha. a co máš za školu? tipuji oděvní :) to k PV přeci jen patří :)

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 21:02

Ne obchodní učňák. Nedodělala jsem ani nástavbu, protože jsem odešla z domu a musela začít makat. Tady je to ale stejně jedno, jakou školu máš. Za svobodna je to o známostech a s dětma máš prostě smůlu, taková je realita. :( Proto jsem šla do toho podnikání. Stejně seš dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 21:08

Tak ze je jedno jakou školu máš, to už vím…
mně osobně se PV moc nezamlouva. nebýt manžela a toho že musí být ještě přes 3 roky v PV, tak tam asi fakt nejdu. nějak mi neprirostl k srdci. studiun LF me ubiji celých 5 let, ale přesto HK mám. ráda ;-)
tak uvidíme, jestli tam zustaneme
a dobra… no mám štěstí. kamoska byla tehotna a rodila ve 3. rocniku a od 4. M do školy uz nechodila, proste to. nešlo. mela domluveny individual a k. nicemu ji to nebylo :-/ někomu to vyjde, někomu ne…

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 21:20

Já myslím, že je jedno v jakým seš městě. Co se týče práce je to už všude stejný. Já jsem tady zase tak zvyklá, že by se mi jinam nechtělo, ale kdyby to muselo být, tak si člověk asi časem zvykne všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 21:27

Nemyslím kvůli práci, ale vůbec, nějak mi PV prostě nevyhovuje. ke vsemu fakt budu v cizím městě, sama na dost věci…
ale kdyz půjdeme pryc tak za prací. ja ji tedy najdu relativne snadno v každé nemocnici, ale nechci dělat co se namane. stále vybiram mezi obory, ale ARO, oční, gynekologie… ty to fakt nebudou. zatim jsem si jeste nevybrala.co budu dělat a díky tehotenstvi budu mít na rozmyslenou jeste vice casu ;-) tak uvidime podle nabídky míst v ČR. Manžel snad může bez problemu skoro. všude, jen to pak nejak skloubit ;-)

• Citovat
  • Upravit
23
11.4.13 08:22

Čau, teď mi došlo, že budeš bydlet kousek od parku, to máš fakt dobrý :D a taky se tam určo rychle s ostatníma maminama seznámíš. Uplně sama taky nebudeš, máš tady rodinu a když něco budeš potřebovat, tak jsem tady já, no ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
11.4.13 09:24

Rodinu jo, ale jen manželovu :-/

Příspěvek upraven 11.04.13 v 09:38

• Citovat
  • Upravit
23
11.4.13 09:31

No tak to každopádně :lol: :lol: Ať se chlapi taky snaží. Já na takový seznamování taky nikdy nebyla, proto jsem asi tak dopadla :lol: Hele nemáš skype, nebo facebook? Docela osobní věci píšem na stránky, kde si je každý může přečíst, že bysme si psaly tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.4.13 09:50

Ahojky… Jsme holky z Prostějova :) mám 3 měsíční holčičku.. Ráda bych na procházky a kávičku, ale nevím jak staré máš děti… Kača

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.4.13 09:53

Maminky na kočárkování ?

Holky najde se nějaká maminka, která by se mnou a mou malinkou trávila občas nějaký čas? Ať tady nejsme samotné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.13 13:00

Ahoj, já mám 6ti letou holčičku a teď čekám druhé, jsem skoro v 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.4.13 13:06

Tak to je super… Kdyby jsi se nudila, tak se můžeme sejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová