Maminky Prostějov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
silvik88
10.4.13 14:58

Tak to je docela smutne, když neví :-/ a když nebudeš potřebuješ krev tak jinak good? protilatky proti se nevytváří, takže baby není nijak ohrozene?

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 15:02

Jo jo, když bude vše probíhat normálně, tak se nic neděje. Jde jen o ty možné komplikace. se švagrovou pojedem v květnu do Malé Úpy, nebylas tam náhodou, když jsi z čech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 15:18

Popravdě nebyla :-/
tak to je fajn, to bude v pohodě ;-)

• Citovat
  • Upravit
silvik88
10.4.13 15:21

Ale jinak ve spindlu a na snezce jsem byla ;-)

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 15:25

Už se tam těším, pojedem bez chlapů, jen s dětma. Jen škoda že teď nemůžu pít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 16:11

To se podá, ale taky to těžko nesu… :-D

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 16:18

A Ty tady Pv máš známé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 17:02

Mám - manželovi pribuzne :-D
jinak vlastně ne…

Příspěvek upraven 11.04.13 v 09:41

• Citovat
  • Upravit
silvik88
10.4.13 17:05

Ono mi to téměř úplně vymazalo smajly??? jestlo to bez nich zni moc pesimisticky, tak se omlouvam :-) sice mě to mrzí, ale dítě jsem chtěla už delsi dobu a nikomu do toho nic není, tak to tak i beru :-)

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 18:20

Jsem na tom stejně. Když jsem porodila dceru, všichni se se mnou přestali bavit. Oni přes den chodili do školy, nebo do práce, to já byla bloumala po městě s kočárem a večer šli všichni na pivko, nebo do kina atd. a já musela být s mimčem doma. Takže jsme se neměli kdy vidět a když náhodou, tak o čem bavit.
A teď, když jsme se odstěhovali z centra je to ještě horší. Ale to je úděl matek :lol: Proto jsem začala psát sem, abych nemusela zase bloumat po městě s kočárkem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 18:40

Tak to mě tedy „těší“ :-/ sice v tom nejsem sama, ale tedy nic moc. já myslela (doufala), že nezapadám jen kvůli tomu, že ještě studuji.

Příspěvek upraven 11.04.13 v 09:42

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 18:55

Je to okrajová část města. V podstatě vesnice, ale do města jezdím denně s malou do školky. Je to 10 min autem, pohoda. Právě že nikdo těhu není a ani s mimim. Mé dvě kámošky se pokouší, ale zatím marně. Nám to taky trvalo 2,5 roku, a museli jsme i do reprodukčního centra. Ale konečně se to povedlo, tak jsme štěstím bez sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 19:19

Jej, ja jsem hloupa!! už jsen se chytla, kde to je :-)
ty jo, tak hlavne ze se povedlo :-) rikala jsem si, jestli jste chtěli další skoro až po 7 letech. ale někdo to tak chce a je to jwho věc. tak to doufám, že vyjde kluk :-)
nam se.to poprvé povedlo hned ale kdyz přemýšlím. nad druhým (kdy, jak, bla bla), tak si rikam, ze.to treba nepůjde stylem - teď se to hodí, teď by to bylo fajn… uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 19:26

Taky bude záležet na mimču, jak bude náročný :). Moje ségra má taky dceru, bude mít 5 a rozhodně teď s dalším nepočítá, protože každou minutu musí věnovat malé, tak by asi další nepřežila ve zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 19:31

Na mimcu bude záležet úplně vše… ze začátku hlavně jak odpromuji. a i kdyz děti budoi hodné, tak 2 roky rozdil neni moc :-/ ale uvidíme.
a.co že neteř dává sestře tak zabrat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová