Maminky Prostějov

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
26.1.13 17:53
@soleile píše:
Nevšimla jsem si, že je diskuze starší :mrgreen:

dnes jsem ji oživila :-)

jsem z Ondratic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.1.13 15:19

Není tu nějaká maminka z Kostelce na Hané? Bydlím tu rok a moc lidí tu neznám. Mám dvojčátka 15 měsíců. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.2.13 07:59

Jééé v Hrubčících máme tetu a strejdu a babičku :) Jmenují se Drábkovi, neznáte? :)) Jinak není tu nějaká maminka přímo z Prostějova na kočárkování? Mám 5měsíční dceru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
5.2.13 09:24

Jojo, od vidění je znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.2.13 09:32

@soleile tak to je náhodička :) Vlastně strejda pochází z Rakouska, ale to asi víte :) Jééé já chci mamku s mimčem na kočárkovánííí. Kde je kdooo? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.2.13 09:34

@Ivia 86 ahojky :) já bydlim u centra a mám 7měsíční holčičku :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.2.13 09:38

@Juana1 Ahoj :mavam: Já bydlím na Žižkově náměstí, takže v centru přímo :lol:
Nevyvenčíme se někdy spolu? :-)
Moje malá má 5měsíců, zrovna dnes začínáme s příkrmy. Já mám 27 čerstvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.2.13 12:23

@Ivia 86 noooo, to si delas srandu?? :mrgreen: :mrgreen: ja bydlim hned za sporitelnou :mrgreen: urcite se muzem nekdy vyvencit :mrgreen: no nic, ja jdu krmit tu moji hladovou princeznu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.2.13 12:30

@Juana1 A nebydlíš náhodou v tom stejném domě? :mrgreen: :mrgreen: I když o tom bych určitě věděla. Tak to je paráda. Já mám kamarádky na ven, ale ony mají už starší děti, tím pádem jiný režim a málokdy se shodneme na času.
My jsme právě poprvé ochutnali mrkev a do malé to padalo jak do studny :lol:
Jdeš dnes ven? Je tam docela škaredě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.2.13 16:29

@Ivia 86 ja bydlim na Kniharske…nad byvalou pizzerii Angelo ;) no byla jsem jen v obchode a sup domu…ja tu bydlim od rijna a bylo by fajn s nekym jit s kocarem :) sice jsem furt venku, ale nikdo ze znamych nema miminko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
6.2.13 06:29

@Juana1 Jéé tak to je vážně za rohem, protože na Knihářské máme zadní vchod od domu :)) Nechceš mi tedy napsat tel.na sebe, že bychom tedy vyšli ven s holkama?
Moje tel. č. je 775 988 348 a v kolik zhruba chodíte ven? Naši kamarádi taky nemají žádné mimina a i u nás v rodině je to první vnučka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.2.13 21:20
@333Katynka píše:
Není tu nějaká maminka z Kostelce na Hané? Bydlím tu rok a moc lidí tu neznám. Mám dvojčátka 15 měsíců. :)

Ahoj, sice ještě nebydlíme v Kostelci, ale spravujeme si tam domek.. Zatím bydlíme v PV, ale do domku se moc těšíme. Já mám 15 měs holčičku a 3letýho synka.

Příspěvek upraven 13.02.13 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.2.13 21:36

@marrcellka Ahojky, tak to je super. A kdy se budete stěhovat? My taky bydleli v Prostějově, ale kvůli dvojčatům jsme sháněli něco většího. Koukám, že jsou malí skoro stejně staří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.2.13 21:50

@333Katynka letos bohuzel stehovani nehrozi. Je to hruba stavba a vetsinu budem delat svepomoci, tak to bude hlemyzdi tempo. Ale jakmile bude pocasi, budem tam jezdit casto. Panelak u dalnice nam s prichodem deti zacal dost vadit, proto barak na vsi. Uz aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.2.13 22:05

@marrcellka to je škoda, už jsem si říkala, že budu mít společnici na procházky. Tak až budeš mít s dětma chvíli a budete v Kostelci, dej vědět. A kde u dálnice bydlíte? My jsme bydleli na Sídl. svobody a vůbec mi ten panelák nechybí. Tady je jediná nevýhoda a to je právě ta, že mám všechny kamarádky v Prostějově :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová