Maminky Prostějov

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
silvik88
9.4.13 21:20

Tak o tom. limitu nic nevim :-/
já chodim na gyndu ve FN v HK. Chodila jsem v Plzni, pze pochazim za Z Čech, jenže dr prestal ordinovat a ja tam stejně nemohla jako těhotná dojíždět. ale po porodu začnu chodit v PV, o tom zadna ;-) ale jeste nevi. ke komu. máš tip? ;-)
a bud rada ze vypadas tak mlade. ja pred těhotenstvim taky vypadala :-D

• Citovat
  • Upravit
silvik88
9.4.13 21:23

A kdy máš vlastně termín?

• Citovat
  • Upravit
23
9.4.13 21:28

Termín mám 4.10. a chodím k dr. Dostálovi, normální starší pán, ale o nikom úžasným tady nevím. A co že se budeš stěhovat zrovna do Pv? Ocud je tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
9.4.13 21:32

Jj, manžel bydlí c PV. kdyby jeste nestudoval (studuje UPOL), tak asi bydlíme jinde, ale takhle se nedá nic jiného dělat.
jinak nesháním nikoho super, žádné problémy nemám, tak easy ;-) hlavně když to bude fajn, prijemny dr

• Citovat
  • Upravit
23
9.4.13 21:41

Jo tak to on příjemnej je, ale sestra má někdy blbý náladičky :cert: A jak těhotenství snášíš? Já jsem poprvé byla úplně v pohodě, ale tentokrát je to děsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 07:18

Děsný? jak se.to projevuje? :-/
u mě 1. trimestr průběžně zle, často od o do večera, ale zvracení málo :-/ to mi vždy pomohlo, po zvracení mi bylo dobře. ale nejsem moc zvraceci typ, tak až sem to došlo asi jen 3×. k tomu hypotenze cca 90/50, ve 4. M docela krusna anemie, to bylo asi nejhorší. od té doby dobré. jen ten posledni tyden jsem spava, tak snad preziju zkouskove :-D

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 09:24

Tak mě je zle 24 hodin denně, cítím líp jak pes a všechno mi smrdí. Nejvíc náš dům, takže když projdu chodbou, okamžitě se mi navaluje. Taky našeho psa jsem už 3 měsíce nepohladila, jak ho cítím :,( Už přemýšlím, že si pořídím roušku :lol: Taky mám pořád křeče v podbřišku, jsem zadýchaná po dvou krocích, jak bych uběhla maraton a spala bych pořád. Dnes jdu na kontrolu, tak snad mi dr. vysvětlí výsledky genetiky, tam se totiž moc nenamáhali. A co jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 09:33

Ty jo, to zní jako bys byla v 1. a 3. trim zároveň :-/ mě něco taky smrdelo, ale hlavně jídlo, lednicka, jinak relativne dobré. v podbrisku jen mírný. tlak, takže. tohle ti fakt nezavidim. když si vzpomenu na tu schvacenost a zadychavani kvůli anemii… chjo… jak to zvladas s malou a prací? chodis do práce?
jména zatím zvazujeme, manžel se pořád nemůže rozhodnout ;-)

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 09:40

Teď jsem byla doma, spadla jsem před domem a měla výron na noze, takže jsem byla o berlích. Tak trošku jsem podnikala, ale teď jsem to zrušila a chodím jen pomáhat otci do vinotéky. Ale jen když není moc zima, aby mohli být otevřený dveře, protože zákazníci, když tam popíjejí mi taky smrdí :lol: Já mám první dceru Vanesu, tak chci i teď něco zajímavýho. Navíc mám německý příjmení, takže typicky český jméno by se moc nehodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 09:50

To chápu ;-) já měla taky cizí prijmeni, celkem fajn, šlo k němu celkem cokoliv. ale teď mám manzelovo a to není úplně výhra… ale rozhodne nechci janu, elisku, honzu, kubu atd. no uvidíme. ke všemu do toho všichni kecaji, no sranda…

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 09:54

No jo. U nás taky všichni protestují, že nejlepší je klasika, ale ukecat se nedám ;) Manžel napřed protest, ale podlehnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 10:18

To je základ. jen tak na něj :-D

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 10:21

Tak teď vyrážím k Dr. Snad se něco dozvím. Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.4.13 13:14

Už jsi zpět? na čem jsi byla? NT a odběry?

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.13 14:26

Teď jsem dorazila. Normální poradna, jen zrovna přišly výsledky mé krve a jsou z toho zase vyřízení. Já totiž nemám Rh faktor +, nebo -, ale D week. Tak přemýšlí, co semnou budou dělat, když u porodu budu náhodou potřebovat krev. Měla jsem to tak minule, ale to nevěděli co to vlastně znamená, tak nedělali nic. Teď to ví, ale neví co s tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová