Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Termín mám 4.10. a chodím k dr. Dostálovi, normální starší pán, ale o nikom úžasným tady nevím. A co že se budeš stěhovat zrovna do Pv? Ocud je tatínek?
Jj, manžel bydlí c PV. kdyby jeste nestudoval (studuje UPOL), tak asi bydlíme jinde, ale takhle se nedá nic jiného dělat.
jinak nesháním nikoho super, žádné problémy nemám, tak easy
hlavně když to bude fajn, prijemny dr
Jo tak to on příjemnej je, ale sestra má někdy blbý náladičky
A jak těhotenství snášíš? Já jsem poprvé byla úplně v pohodě, ale tentokrát je to děsný
Děsný? jak se.to projevuje? :-/
u mě 1. trimestr průběžně zle, často od o do večera, ale zvracení málo :-/ to mi vždy pomohlo, po zvracení mi bylo dobře. ale nejsem moc zvraceci typ, tak až sem to došlo asi jen 3×. k tomu hypotenze cca 90/50, ve 4. M docela krusna anemie, to bylo asi nejhorší. od té doby dobré. jen ten posledni tyden jsem spava, tak snad preziju zkouskove ![]()
Tak mě je zle 24 hodin denně, cítím líp jak pes a všechno mi smrdí. Nejvíc náš dům, takže když projdu chodbou, okamžitě se mi navaluje. Taky našeho psa jsem už 3 měsíce nepohladila, jak ho cítím
Už přemýšlím, že si pořídím roušku
Taky mám pořád křeče v podbřišku, jsem zadýchaná po dvou krocích, jak bych uběhla maraton a spala bych pořád. Dnes jdu na kontrolu, tak snad mi dr. vysvětlí výsledky genetiky, tam se totiž moc nenamáhali. A co jména?
Ty jo, to zní jako bys byla v 1. a 3. trim zároveň :-/ mě něco taky smrdelo, ale hlavně jídlo, lednicka, jinak relativne dobré. v podbrisku jen mírný. tlak, takže. tohle ti fakt nezavidim. když si vzpomenu na tu schvacenost a zadychavani kvůli anemii… chjo… jak to zvladas s malou a prací? chodis do práce?
jména zatím zvazujeme, manžel se pořád nemůže rozhodnout ![]()
Teď jsem byla doma, spadla jsem před domem a měla výron na noze, takže jsem byla o berlích. Tak trošku jsem podnikala, ale teď jsem to zrušila a chodím jen pomáhat otci do vinotéky. Ale jen když není moc zima, aby mohli být otevřený dveře, protože zákazníci, když tam popíjejí mi taky smrdí
Já mám první dceru Vanesu, tak chci i teď něco zajímavýho. Navíc mám německý příjmení, takže typicky český jméno by se moc nehodilo
To chápu
já měla taky cizí prijmeni, celkem fajn, šlo k němu celkem cokoliv. ale teď mám manzelovo a to není úplně výhra… ale rozhodne nechci janu, elisku, honzu, kubu atd. no uvidíme. ke všemu do toho všichni kecaji, no sranda…
No jo. U nás taky všichni protestují, že nejlepší je klasika, ale ukecat se nedám
Manžel napřed protest, ale podlehnul ![]()
Teď jsem dorazila. Normální poradna, jen zrovna přišly výsledky mé krve a jsou z toho zase vyřízení. Já totiž nemám Rh faktor +, nebo -, ale D week. Tak přemýšlí, co semnou budou dělat, když u porodu budu náhodou potřebovat krev. Měla jsem to tak minule, ale to nevěděli co to vlastně znamená, tak nedělali nic. Teď to ví, ale neví co s tím ![]()
Tak o tom. limitu nic nevim :-/
ale jeste nevi. ke komu. máš tip? 

já chodim na gyndu ve FN v HK. Chodila jsem v Plzni, pze pochazim za Z Čech, jenže dr prestal ordinovat a ja tam stejně nemohla jako těhotná dojíždět. ale po porodu začnu chodit v PV, o tom zadna
a bud rada ze vypadas tak mlade. ja pred těhotenstvim taky vypadala