Maminky Prostějov

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1301
13.8.14 19:48

http://www.u-pirata.cz/…ozenin-deti/
ještě sem si vzpoměla na tohle, ale tam to chtějí dopředu. A dopředu nikdo neví jak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.8.14 20:15

@Zuza30
maximálně dětské herny ( yettik nebo pirát ) restaurace s dětským koutkem v PV není..nebo se dělají ještě dětské oslavy v kasku tam je taky dětská herna..

• Citovat
  • Upravit
2764
13.8.14 22:55

Oslavičky se dělají i v človíčkově. Je to ve Zlaté Bráně na náměstí. Je to restaurace-kavárnička a dětský koutek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
31.8.14 21:30

Ahoj holky,
jdu si pro radu. Kde se dá v Pv koupit dětské povlečení? Už na velkou postel.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
31.8.14 21:42

V Profitexu na rohu Wolkerové a Petrského náměstí, v těch pracovních oděvech, mikrovláknové koupíš v Arkádě taky v prac. oděvech, to je moc příjemné, možná tam mají i klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
31.8.14 21:44

@snecek19 díky moc za rady, zkusím to tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
31.8.14 21:46
@terinka4444 píše:
Ahoj holky, chci ještě poprosit, kde v Prostějově si můžu nechat udělat kompletní modeláž nehtů, kvalitně a co pokud možno levně. Máte nějaký tip? Díky

Ahoj, ty znáš Prostějov? Já z Pv pocházím, bydlí tam rodiče, v červenci jsem byla na nehtech u Vietnamců v kRAVAŘOVĚ ULICE V aNIČKA NAILS A SPOKOJENOST A 250,– KČ

• Citovat
  • Upravit
slabikář
31.8.14 21:49
@wildcherry píše: Žádná maminka z PV :think:,skupina naše je už taky mrtvá ach jo :|
Já z Pv pocházím, nyní tam mám rodiče a taky na Krasické, jedna z těch žlutých domů, jestli víš. Jinak jsem se už před 3 lety přestěhovala za chlapem do Strakonic, ale do Pv jezdím na vánoce, v létě atd.
  • Citovat
  • Upravit
7797
1.9.14 08:37

Já v PV bydlela od narození do 18 let. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 19:51

Ahojky maminky, je tu některá, která používá pro svého prcka Pampersky, ty bílé velikost 2 (3-6kg). Mám dva balíky a nám jsou malé. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
23.11.14 21:57

@Vladěnečka ahoj a za kolik nabizis? Ja mam starsi, ale v dubnu cekeme dalsi, tak bych mozna pokoupila do zasoby.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.14 11:12

Ahoj no abych pravdu řekla nevím kolik stály koupila je nám babička, ale viděla jsem je teď v akci za 320Kč. tak bych Ti je klidně nechala za tu cenu. Tak to promysly a napiš…bylo by to super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 12:56

@soleile
Ahoj no abych pravdu řekla nevím kolik stály koupila je nám babička, ale viděla jsem je teď v akci za 320Kč. tak bych Ti je klidně nechala za tu cenu. Tak to promysly a napiš…bylo by to super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.3.15 07:54

Ahojky nenajde se nějaké maminka na procházky s kočárkem mám dvouměsíčního syna a dvouletou princeznu…jsme s Pv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
25.3.15 11:57

Ahoj, je tu nekdo z kralic na hané? Nejsem zatim. maminka ani tehulka, ale chtela bych si s někým popovídat a poznat nove lidicky. Bydlím tady uz 3 roky, ale jezdím do prace do Ol.,tak jsem neměla moc možnost nekoho poznat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová