Kamarádka na procházky s kočárkem Kolín

18.6.12 13:28

kamarádka na procházky s kočárkem- kolín

Ahoj holky,
tak jsem se rozhodla, že si přes emimino najdu nějakou kamarádku z kolína na procházky s kočárkama :D mám 3 měsíčního chlapečka :srdce:
tak se ozvěte kdo by měl zájem, budu ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3392
18.6.12 13:33
@ondrášek1 píše:
Ahoj holky,
tak jsem se rozhodla, že si přes emimino najdu nějakou kamarádku z kolína na procházky s kočárkama :D mám 3 měsíčního chlapečka :srdce:
tak se ozvěte kdo by měl zájem, budu ráda :D

Ahojky, je nás víc holek od Kolína, co se občas scházíme. Má me sice prcky o pár měsíců starší, ale to myslím nevadí. Pokud budeš chtít, máme zde i uzavřenou skupinu. Jen stačí zažádat o člrenství a můžeš se k nám přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
18.6.12 13:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 13:47

@dostyna tak jsem zažádala :D moc ti děkuji za ochotu :D a kam např. chodíte na procházky? nebo kde se scházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
18.6.12 13:53
@ondrášek1 píše:
@dostyna tak jsem zažádala :D moc ti děkuji za ochotu :D a kam např. chodíte na procházky? nebo kde se scházíte?

to je různé. Chodívaly jsme na bazén do restaurace a nebo do parku na Borky.A ty jsi přímo z Kolína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 13:54

Ano, já jsem přímo z kolína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
18.6.12 14:21
@ondrášek1 píše:
Ano, já jsem přímo z kolína :D

Super. No akorát tedmoc počasí na vycházky není, zejména s tříměsíčním prckem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.8.12 21:22

Ahoj, já sice nejsem z Kolína ale jezdím tam docela často, tak bych ráda zašla na procházku:-) mám skoro čtyřměsíčního kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka Hamerlova
28.8.12 15:12

Procházka s kočarkem

Zdravim všechny maminky z Domažlic a okolí. Hledám kamerádku na procházky s kočarkem mám 6 měsíců starou dceru. Prosim ovzěte se předem děkuji Jitka

• Citovat
  • Upravit
17.9.12 10:48

kolín

Ahoj,
hledám také nějakou maminku na procházky s kočárkem, na kafčo a tak :D mám sice jenom měsíční prcky ale budu ráda když bude mít někdo zájem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.9.12 13:40
@ondrášekabarunka píše:
Ahoj,
hledám také nějakou maminku na procházky s kočárkem, na kafčo a tak :D mám sice jenom měsíční prcky ale budu ráda když bude mít někdo zájem :srdce: :srdce:

ahojky, výše jsem házeoa odkaz na skupinu Holk od Kolína, hod si tam žádost o zařazení a můžem se domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.12 13:55

@dostyna děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.9.12 14:30
@ondrášekabarunka píše:
@dostyna děkuji :srdce:

není zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.12 16:15

Ahojky, nám je 4 a půl měsíce. Taky bych ráda zašla na kafčo, na procházky s kočárkem a hlavně pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.9.12 18:37
@adabohabojova píše:
Ahojky, nám je 4 a půl měsíce. Taky bych ráda zašla na kafčo, na procházky s kočárkem a hlavně pokecat :-)

super, tak si dej zadost viz vyse a muzem pokecat a domluvit se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová