Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak jsem se rozhodla, že si přes emimino najdu nějakou kamarádku z kolína na procházky s kočárkama
mám 3 měsíčního chlapečka ![]()
tak se ozvěte kdo by měl zájem, budu ráda ![]()
@ondrášek1 píše:
Ahoj holky,
tak jsem se rozhodla, že si přes emimino najdu nějakou kamarádku z kolína na procházky s kočárkamamám 3 měsíčního chlapečka
tak se ozvěte kdo by měl zájem, budu ráda
Ahojky, je nás víc holek od Kolína, co se občas scházíme. Má me sice prcky o pár měsíců starší, ale to myslím nevadí. Pokud budeš chtít, máme zde i uzavřenou skupinu. Jen stačí zažádat o člrenství a můžeš se k nám přidat
@dostyna tak jsem zažádala
moc ti děkuji za ochotu
a kam např. chodíte na procházky? nebo kde se scházíte?
@ondrášek1 píše:
@dostyna tak jsem zažádalamoc ti děkuji za ochotu
a kam např. chodíte na procházky? nebo kde se scházíte?
to je různé. Chodívaly jsme na bazén do restaurace a nebo do parku na Borky.A ty jsi přímo z Kolína?
@ondrášek1 píše:
Ano, já jsem přímo z kolína
Super. No akorát tedmoc počasí na vycházky není, zejména s tříměsíčním prckem ![]()
Ahoj, já sice nejsem z Kolína ale jezdím tam docela často, tak bych ráda zašla na procházku:-) mám skoro čtyřměsíčního kluka ![]()
Zdravim všechny maminky z Domažlic a okolí. Hledám kamerádku na procházky s kočarkem mám 6 měsíců starou dceru. Prosim ovzěte se předem děkuji Jitka
Ahoj,
hledám také nějakou maminku na procházky s kočárkem, na kafčo a tak
mám sice jenom měsíční prcky ale budu ráda když bude mít někdo zájem
![]()
@ondrášekabarunka píše:
Ahoj,
hledám také nějakou maminku na procházky s kočárkem, na kafčo a takmám sice jenom měsíční prcky ale budu ráda když bude mít někdo zájem
![]()
ahojky, výše jsem házeoa odkaz na skupinu Holk od Kolína, hod si tam žádost o zařazení a můžem se domluvit ![]()
Ahojky, nám je 4 a půl měsíce. Taky bych ráda zašla na kafčo, na procházky s kočárkem a hlavně pokecat ![]()
@adabohabojova píše:
Ahojky, nám je 4 a půl měsíce. Taky bych ráda zašla na kafčo, na procházky s kočárkem a hlavně pokecat
super, tak si dej zadost viz vyse a muzem pokecat a domluvit se ![]()