Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, najdou se zde těhotné ze Zlína a okolí, kterým chybí povídání, třeba i u kafíčka?
Ahoj Tak ja jsem ze Zlina, rodit chci ve Zline, a uz 2 roky bydlim v Italii, jsem 27tt2 cekame holcicku;-)
Zatim vse vpohode, jen tyden co me zacali bolet zada…takze se moc nevyspim…boli to skoro porad…ale to asi jak se to vsechno roztahuje, natuheje a dela se mistecko pro mimi…
V kolikatym jsi tydnu a co cekas?
Ahojky tak já sice těhotná nejsem ale mám 10ti měsíční neteř takže nakafíčko ráda zajdu a mám ješte 3,5letého synovce
Ahoj Holky, ze zlína přímo nejsem, ale mohla bych se přidati? ![]()
Jasan, přidávejte se, holky. Bude nás víc…nebudeme se bát vlka nic! ![]()
![]()
Mohli bysme dát srazík?
To by jsme mohly pokud teda nevadí že děti ješte nemám ale mám jenom synovce a neteř
Ahojky tak co má někdo nejaký návrh kde by jsme mohly udě a lat ten sraz? a třeba taky na jak dlouho jestli i přes noc nebo jenom přes den?
Holky, ja jsem momentalne u hradiste…Buchlovice…tedy kousek od buchlovic:-)
Toby teoreticky šlo že by jsme s holkama asi vyrazily autobusem nebo kdybych se mohla s někým svézt já nemám ješte řidičák takže tak
Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Zlín a okolí. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe.
Stačí jen zažádat o členství.
Krásné dny přeje
admin Monika ![]()