Těhulky 2012 z Jihlavy a okolí

307
14.6.12 12:28

Těhulky 2012 z Jihlavy a okolí

Ahoj holky, čekám své první miminko a jsem z Jihlavy. TP mám v listopadu. Přidá se nějaká další těhulka z okolí, která by se chtěla podělit o své zkušenosti a pocity? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.6.12 12:49

@Cassidy Ahoj, já mám termín na konci srpna :)Já jsem teda z Bítovčic, 15 km od Jihlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 13:01

Ahoj, jéé tak to se ti to už pěkně krátí. Bítovčice, to je kousek, tuším někde směr Luka, že? A nechala sis říct pohlaví? My čekáme holčičku. Doktor mě tím minule dost překvapil, pořád jsem měla pocit, že to bude kluk. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 13:10

@Cassidy JJ hned za Lukama… No krati se nam to, tak si uzivam co to jde :) Pohlavi jsme si nechali rict, cekame chlapecka. Ja zase doufala v holcicku, ale ted se toho naseho kluka nemuzu dockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 13:14

Tak koukám, že to máme přesně opačně :lol: No musím říct, že prvně to byl docela šok, ještě jsem se ptala Dr. na kolik procent si je jistej a on, že na 100%.Chodím k Poustkovi a myslím, že má hodně dobrý vybavení, tak mi nezbývá, než mu věřit. Ale je pravda, že teď už se tý naší holčičky taky nemůžu dočkat a dokonce už trošku i nakupuji. :D Budeš rodit v Jihlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.6.12 13:37

Zdravím holky..já teda nejsem těhotná, už mám doma 8měs holčičku, ale z okolí Jihlavy jsem, přesněji z Nové Říše asi 28 km od Jihlavy a Poustkovi chodím taky. Když určoval pohlaví miminka, ani nezaváhal :jazyk: Myslím, že s tím jeho vybavením by se už splést neměl :cert: A rodila jsem v Třebíči, pokud jste na vážkách a nejste ještě rozhodnuté, tak co mohly moje kamarádky možnost porovnat: Jihlavu nebo Třebíč, tak jednoznačně Třebíč :palec: Já to od nás měla stejně daleko, tak jsem neměla co řešit…vy to asi budete mít trochu z ruky, do Třebíče, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 13:46

Ahoj Libzo, no já mám nemocnici za rohem, takže u mě to bude Jihlava. Navíc zrovna dnes jsem narazila na diskuzi o zdejší porodnici a prý se hodně zlepšila, mají tam i nové domácí pokoje, kde jsi po celou dobu porodu. Prvně jsem chtěla rodit v H. Brodě, ale takhle můžu dojít do porodnice klidně i pěšky :lol:
Někdo na Poustku nadává, ale já jsem s ním maximálně spokojená a jsem ráda, že má tak super vybavení. A jak to zvládáš na mateřský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 13:48

Taky chodim k Poustkovi :) Behem tehotenstvi jsem k nemu prechazela, stehovali jsme se z Brna, takze mame chlapecka potvrzenyho od dvou doktoru :) Ja budu rodit v Jihlave, v kazdy porodnici se najde nejakej debil a taky v kazdy porodnici je nekdo nespokojenej a kazda ma nejaky pruser… Kamaradka rodila v Brode i v Jihlave a v Jihlave byla spokojenejsi, dalsich x rodilo v Jihlave a nemeli problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 13:57
@martina_man píše:
Taky chodim k Poustkovi :) Behem tehotenstvi jsem k nemu prechazela, stehovali jsme se z Brna, takze mame chlapecka potvrzenyho od dvou doktoru :) Ja budu rodit v Jihlave, v kazdy porodnici se najde nejakej debil a taky v kazdy porodnici je nekdo nespokojenej a kazda ma nejaky pruser… Kamaradka rodila v Brode i v Jihlave a v Jihlave byla spokojenejsi, dalsich x rodilo v Jihlave a nemeli problem…

No vida, tak jsme tu všechny od Poustky :D Přesně tak, všude je něco. Já si pořád říkám, že tu chvilku to v tý porodnici vydržím a pokud tam bude nepříjemný personál, tak ať. Ale myslím, že to bude v pohodě. A už máte vybraný jméno? Mně se nakonec nejvíc líbí Sofinka, ale okolí to moc nadšeně nenese :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
14.6.12 13:59

Ahoj holky, tak my čekáme druhé v září a s tou porodnicí dost váhám… poprvé to bylo v Jihlavě a docela otřesné zážitky. Fakt obrnit nervy. A i když je to tam teď nové, spíš jde o lidi a jejich přístup. Tak se držte a užívejte si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
14.6.12 14:01
@Cassidy píše:
No vida, tak jsme tu všechny od Poustky :D Přesně tak, všude je něco. Já si pořád říkám, že tu chvilku to v tý porodnici vydržím a pokud tam bude nepříjemný personál, tak ať. Ale myslím, že to bude v pohodě. A už máte vybraný jméno? Mně se nakonec nejvíc líbí Sofinka, ale okolí to moc nadšeně nenese :,(

Jo tak to jsem si říkala taky, neb jsem bydlela 2minuty od porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 14:02

@Cassidy My budeme mit Honzika, mame usislany prijmeni a takovy jasne cesky, takze sme dost omezeny, aby chudak nemel uplny trauma :)
Sofie je hezky, takovy vzneseny, jde o to, jestli se to hodi k prijmeni a okoli bych neresila, je to vase dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 17:32
@Ondyna píše:
Ahoj holky, tak my čekáme druhé v září a s tou porodnicí dost váhám… poprvé to bylo v Jihlavě a docela otřesné zážitky. Fakt obrnit nervy. A i když je to tam teď nové, spíš jde o lidi a jejich přístup. Tak se držte a užívejte si to :-)

Ahojky, no ono na tom personálu asi záleží opravdu nejvíc, no nějak to prostě musíme zvládnout. Tak koukám, že zatím jsem tu s listopadovým termínem poslední na řadě :D Jéé ty se máš, že budeš mít doma páreček. To bych taky jednou chtěla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 17:35
@martina_man píše:
@Cassidy My budeme mit Honzika, mame usislany prijmeni a takovy jasne cesky, takze sme dost omezeny, aby chudak nemel uplny trauma :)
Sofie je hezky, takovy vzneseny, jde o to, jestli se to hodi k prijmeni a okoli bych neresila, je to vase dite :)

Honzík je taky hezký jméno a má hodně podob a zdrobnělin. Já jsem chtěla prvně Amálku, ale ta už by mi vůbec neprošla. Sofie se k příjmení hodí právě nejvíc. Nejsem vdaná, takže bude mít přítelovo příjmení. Jsem zvědavá, jak to přežiju, když se bude jmenovat jinak než já. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
14.6.12 18:41
@Cassidy píše:
Ahojky, no ono na tom personálu asi záleží opravdu nejvíc, no nějak to prostě musíme zvládnout. Tak koukám, že zatím jsem tu s listopadovým termínem poslední na řadě :D Jéé ty se máš, že budeš mít doma páreček. To bych taky jednou chtěla. :dance:

Ono hlavně - když pak rodíš, je ti dost věcí šumák :-), spíš mě pak dostaly ty dětské sestry, jen ke kojení ti každá řekla něco jiného… Jsem ráda, že mi k chlapům přibude holčička :-), tak snad se Poustka nespletl :-D - taky tam chodím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová