Těhulky 2012 z Jihlavy a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
19.6.12 11:52

Holky, kolik vám je? Mě 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
19.6.12 13:26

@Cassidy Já si na svoje těhotenství vůbec nemůžu stěžovat…sice jsem přibrala alarmujících 22 kg, byla jsem oteklá, že jsem neobula ke konci ani pantofle, ale cítila jsem se fajn, užila jsem si to, moooc. Už se těším, až budu zase těhotná :jazyk: Kdyby nešlo o peníze, měla bych klidně i 4 děti :dance: I porod byl dá se říct snadný ( zatím nemůžu srovnávat )..i když měla Natálka 4,05 kg a 54 cm, ven vyjela jak namydlená 8)

Na chatu jezdi @Cassidy, užij si klídek a odpočívej, pak ti to nastane, budeš se ohánět a krást pro sebe chvilku klidu - i když ten shon a kvap kolem dítěte je hezká věc, nestihneš se nudit, na tu chvilku u kafe a časopisu s nohama na stole se těším od rána, co otevře oči :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
19.6.12 13:27

@Ondyna Já jsem měla letos 29, takže první mimi jsem rodila ve 28 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.6.12 09:12

Dobré sluníčkové ráno holky :D Tak já mám těhotenství taky docela pohodové, zvracela jsem jen asi dvakrát(z toho jednou po čištění zubů), testy zatím vyšly všehny na výbornou, akorát teda na váze přibírám na můj vkus nějak rychle(ale to bude asi tím, že mě minuly ty nevolnosti). Já jsem horzně ráda, že tu chatu máme. Kdykoliv mám možnost jedu tam odpočívat. Asi se mi budete smát, ale jezdím tam s naším kocourem, chodíme spolu na procházky. Už jste někdy viděli kocoura na vodítku :mrgreen: Jo a včera jsme měli poprvé houbové řízky, ňamky. :dance: Akorát jsem letos přemýšlela, jak budu s pupkem sbírat borůvky, miluju sbírání borůvek, to je můj relax. Jo a jinak je mi počínaje dneškem krásných 28 let :) Takže budu mít miminko taky ve svých 28 letech. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.6.12 11:15

Tak to všechnoooooooooo nejlepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
20.6.12 17:24

@Cassidy Všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.6.12 20:23

Holky děkuji vám moc. I já vám přeji štěstíčko, zdravíčko atd. :srdce: I pro ty naše malinký prďolky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.6.12 08:55

Holky, já jsem dnes ko. No ale letím na kontrolu, tak hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
21.6.12 09:59

@Ondyna Tak ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.6.12 10:23
@Ondyna píše:
Holky, já jsem dnes ko. No ale letím na kontrolu, tak hezký den všem.

A ty máš termín kdy? Taky držím palce, ať vše dopadne dobře :palec:

Nejhorší pro mě bylo natáčení ozev u dr, když bylo horko. Jsem se přilepila na ten igelit na tom lehátku a potila jsem se jako pra. e :mrgreen: Někdy ta půlhodinka byla nekonečná :zed: ( hlavně pak u porodu, to jsem opravdu lezla po zdi, když mi přišla PA natočit ozvy a já musela zůstat ležet na zádech :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.6.12 19:31

Já 19.9., už teď jsem jak velryba, po Onrovi mi zůstalo 10kg :(, no to lehátko je super, já se tam lepila i v únoru :-D
Jinak kontrola ok, jen tam byl jiný dokor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.6.12 20:39

@Ondyna Tak já mám zatím po Natálce po 9 měsících tak cca 6 kg, radši ani na váhu nelezu, bych se asi po :poblion:

Toho druhého doktora jsem tam ještě nezastihla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.6.12 21:07

Já myslím, že tam byl nějak poprvé, má čtvrtky… ale je teda taky dost mladej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.6.12 11:14

Ahoj holky. Druhý doktor? Tak toho jsem tam ještě taky neviděla. Hmm tak na ozvičky mám ještě zatím dost času, ale už se těším, až začne malá kopat. Zatím o ní ještě vůbec nevím. No a co se týče porodu, tak na to raději moc nemyslím a neřeším to. Copak děláte takhle v sobotu. My jedme odpoledne zase na chatičku. Už se těším, akorát mě mrzí, že se nemůžu koupat v rybníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.12 13:33

@Cassidy My máme víkendy pracovní :mrgreen: s manželem stavíme u nás ve městečku rodinný domek, takže se teď opravdu nestíhám nudit…když nevařím, nebo neuklízím, jsme s Natálkou na zahradě na dece u bazénku nebo jen tak na procházce… :palec:

A co dovolená s bříškama, co? Kam vyrážíte? My bereme Natálku na její první dovolenou do Jánských Lázní jen na prodloužený víkend, manžel nechce kvůli stavbě na dlouho pryč, prý si to vynahradíme příští rok u moře :dance: Už aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová