Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Libza No tak fusak už mám vyřešený. Mamka mi dala fusak ještě po nás, který má uvnitř beránka. Akorát je červený, takže přes něj budu muset hodit zelenou dečku
A zkoušela jsem ho a krásně hřeje. No ta fialová mě trošku mrzí, ale vynahradím si to jinde.
@Libza No to rozhodně. Mám ráda teplo, ale co je moc, to je moc. Příští pondělí jdu na ten UTZ, tak se zkusím domluvit s Dr., zda by mi nenapsal neschopenku alespoň na pár dní na chatu. A jak to snášíš ty s malou?
Já jsem v pohodě
Celý den jsem v pergole a když je fakt vedro zalezu si domu, máme metrový kamenný zdi, takže doma je krásnej chládek
Akorát teda otýkám, ruce i nohy, to mi do rána nestihne ani splasknout, takže jsem pořád koule ![]()
16.7. nastupuju na mateřskou tak doufám, že bude hezky i pak a budu moct vyrazit někam na koupálko ![]()
Naši zrovna jeli k moři a já bych taaak jela taky
Snad příští rok…
@Cassidy Máme na zahradě bazének, ve stínu na dece je fajn
No jinak v autě trochu zaklimujem, takže i cestování je snesitelné…zrovna zítra jedeme do Krkonoš do konce týdne, tak uvidíme, jak to beruška zvládne ![]()
@martina_man Já jsem natekla jako vorvaň, ani mi to nepřipomínej
To jsem nestačila žasnout, jak moc jsem odulá ![]()
@Libza Ja hlavne teda nohy, je uplne desny jak se dokaze trepat i kuze na nartu
To sem jeste nikdy nevidela
Vnejsi kotnik teda jeste mam, ale vnitrni uz vubec ![]()
Ahoj holky, tak my máme s manželem virozu a do toho ty hice, tak fakt mazec. Dneska mě to naštěstí už polevuje, ale prcka máme u babičky a zatím jsem neudělala nic, co jsem chtěla stihnout…
@martina_man Tak já zatím vůbec neotýkám, to asi přijde koncem těhu, že? To jako otékají jen nohy nebo celé tělo? K moři bych taky jela hned, ale myslím, že kvůli prckovi to teď budeme muset na pár let odložit.
@Libza Užijte si Krkonoše, určitě tam bude nádherně. Já doufám, že mi doktor napíše neschopenku alespoň na týden na chatu.
Cau holky.taky se pripojuju, cekame holcicku a termin mame 12.11.2012.jsem z Jihlavi.uz se na ni moc tesim, bude to nase prvni miminko.ty vedra jsou strasny ale zatim nenatykam.ja chodim k Majerovi. posilame pusinku mimiskum.
Ahoj Martinko, takže taky listopad. To je fajn. Už se nám to krátí a konečně se zase ochladilo. A už máte vybrané jméno?
Tak ahoj holky jihlavský, to je dost, že jste se taky ukázaly
Která budete mít čas a chuť, od pondělka otevírám u nás ten obchůdek pro děti, jak jsem psala, tak se přijeďte podívat
![]()
@Libza Jéé to je super. A co teda v obchůdku máš? Já už skoro vše mám, teď už jen hračky a věci do porodnice. ![]()
Ahojky, vybrali jsme Kristynku, libilo se mi i Karolinka ale nakonec zvitezila Kristynka.jo blizi blizi uz aby to bylo za nama.jsem prvorodicka tak se trochu bojim. holky chodite na nejaky cviceni? ja zatim ne.ale asi bych mela ne? pro me lepší ze se ochladilo, porad lepší nez ty vedra.nohy mi nenatykaji tak mam taky radost. posilame pusinku mimiskum.
@Cassidy Snažila jsem se, abych měla opravdu vše…takže vyjmenuju tak, jak jde zboží v regálech ![]()
Snad jsem to vypsala všechno
![]()
@Martinka z jihlavi píše:
Ahojky, vybrali jsme Kristynku, libilo se mi i Karolinka ale nakonec zvitezila Kristynka.jo blizi blizi uz aby to bylo za nama.jsem prvorodicka tak se trochu bojim. holky chodite na nejaky cviceni? ja zatim ne.ale asi bych mela ne? pro me lepší ze se ochladilo, porad lepší nez ty vedra.nohy mi nenatykaji tak mam taky radost. posilame pusinku mimiskum.
Martinko, já jsem nechodila, nijak aktivně jsem se na porod nepřipravovala a taky to šlo
Po porodu mě teda dost šili, ale to bylo tím, že malá byla dost velká 4,05 kg…ufff ![]()