Těhulky 2012 z Jihlavy a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
28.6.12 18:49

@Libza No tak fusak už mám vyřešený. Mamka mi dala fusak ještě po nás, který má uvnitř beránka. Akorát je červený, takže přes něj budu muset hodit zelenou dečku :D A zkoušela jsem ho a krásně hřeje. No ta fialová mě trošku mrzí, ale vynahradím si to jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
2.7.12 23:37

Tak co, jak snášíte ty hice holky? Už aby bylo po,,, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.7.12 08:54

@Libza No to rozhodně. Mám ráda teplo, ale co je moc, to je moc. Příští pondělí jdu na ten UTZ, tak se zkusím domluvit s Dr., zda by mi nenapsal neschopenku alespoň na pár dní na chatu. A jak to snášíš ty s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 10:08

Já jsem v pohodě :) Celý den jsem v pergole a když je fakt vedro zalezu si domu, máme metrový kamenný zdi, takže doma je krásnej chládek :) Akorát teda otýkám, ruce i nohy, to mi do rána nestihne ani splasknout, takže jsem pořád koule :)
16.7. nastupuju na mateřskou tak doufám, že bude hezky i pak a budu moct vyrazit někam na koupálko :)
Naši zrovna jeli k moři a já bych taaak jela taky :) Snad příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
3.7.12 14:12

@Cassidy Máme na zahradě bazének, ve stínu na dece je fajn :palec: No jinak v autě trochu zaklimujem, takže i cestování je snesitelné…zrovna zítra jedeme do Krkonoš do konce týdne, tak uvidíme, jak to beruška zvládne :palec:

@martina_man Já jsem natekla jako vorvaň, ani mi to nepřipomínej :zed: To jsem nestačila žasnout, jak moc jsem odulá :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 14:26

@Libza Ja hlavne teda nohy, je uplne desny jak se dokaze trepat i kuze na nartu :) To sem jeste nikdy nevidela :) Vnejsi kotnik teda jeste mam, ale vnitrni uz vubec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
3.7.12 17:25

Ahoj holky, tak my máme s manželem virozu a do toho ty hice, tak fakt mazec. Dneska mě to naštěstí už polevuje, ale prcka máme u babičky a zatím jsem neudělala nic, co jsem chtěla stihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.7.12 09:55

@martina_man Tak já zatím vůbec neotýkám, to asi přijde koncem těhu, že? To jako otékají jen nohy nebo celé tělo? K moři bych taky jela hned, ale myslím, že kvůli prckovi to teď budeme muset na pár let odložit.
@Libza Užijte si Krkonoše, určitě tam bude nádherně. Já doufám, že mi doktor napíše neschopenku alespoň na týden na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinka z jihlavi
30.8.12 14:12

Cau holky.taky se pripojuju, cekame holcicku a termin mame 12.11.2012.jsem z Jihlavi.uz se na ni moc tesim, bude to nase prvni miminko.ty vedra jsou strasny ale zatim nenatykam.ja chodim k Majerovi. posilame pusinku mimiskum.

• Citovat
  • Upravit
307
31.8.12 13:28

Ahoj Martinko, takže taky listopad. To je fajn. Už se nám to krátí a konečně se zase ochladilo. A už máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.12 20:19

Tak ahoj holky jihlavský, to je dost, že jste se taky ukázaly :mrgreen: Která budete mít čas a chuť, od pondělka otevírám u nás ten obchůdek pro děti, jak jsem psala, tak se přijeďte podívat :potlesk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
1.9.12 11:46

@Libza Jéé to je super. A co teda v obchůdku máš? Já už skoro vše mám, teď už jen hračky a věci do porodnice. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinka z jihlavi
1.9.12 13:48

Ahojky, vybrali jsme Kristynku, libilo se mi i Karolinka ale nakonec zvitezila Kristynka.jo blizi blizi uz aby to bylo za nama.jsem prvorodicka tak se trochu bojim. holky chodite na nejaky cviceni? ja zatim ne.ale asi bych mela ne? pro me lepší ze se ochladilo, porad lepší nez ty vedra.nohy mi nenatykaji tak mam taky radost. posilame pusinku mimiskum.

• Citovat
  • Upravit
5277
1.9.12 22:03

@Cassidy Snažila jsem se, abych měla opravdu vše…takže vyjmenuju tak, jak jde zboží v regálech :mrgreen:

• kosmetika pro děti ( nivea, bubchen, johnsons, astrid, alpa, bepanthen )
  • žínky, hadříky, houbičky, vaničky, přebalovací podložky, nočníky
  • manikury, teploměry
  • pleny ( pampers a huggies ) a vlhčené ubrousky ( všechny možné značky )
  • kaše, ovocné a zeleninové příkrmy, čaje pro děti, mléka ( hami a nutrilon )
  • hračky
  • zavinovačky, prostěradla, časem povlečení a mantinely do postýlek
  • lahvičky, učící hrnky, butalky na pití ( avent, lovi, akuku )
  • avent ohřívače lahví, sterilizátor
  • dudlíky, krabičky, řetízky na dudlíky
  • misky, kelímky, talířky, lžičky
  • dečky
  • oblečení od 50 do 86 ( bodýčka, overaly, polodupačky, kombinézky, bundičky, legínky a silonky pro holčičky, ponožky, punčocháče, zimní čepičky, háčkované čepice - ty jsou super, tílka, teplákovky, pyžama, plavky, spoďárky, trička )
  • pro maminky ( těhotenské oblečení, kojíci podprsenky, tampony do podprsenky, porodnické vložky, síťované kalhotky do porodnice, šampony, kondicionery, sprcháče, normal vložky, tampony )

Snad jsem to vypsala všechno :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
1.9.12 22:05
@Martinka z jihlavi píše:
Ahojky, vybrali jsme Kristynku, libilo se mi i Karolinka ale nakonec zvitezila Kristynka.jo blizi blizi uz aby to bylo za nama.jsem prvorodicka tak se trochu bojim. holky chodite na nejaky cviceni? ja zatim ne.ale asi bych mela ne? pro me lepší ze se ochladilo, porad lepší nez ty vedra.nohy mi nenatykaji tak mam taky radost. posilame pusinku mimiskum.

Martinko, já jsem nechodila, nijak aktivně jsem se na porod nepřipravovala a taky to šlo :mrgreen: Po porodu mě teda dost šili, ale to bylo tím, že malá byla dost velká 4,05 kg…ufff :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová