Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se tady nějaká budoucí mamina z Liberce nebo Jablonce na písmenkování, popovídání si, vyměňování zkušeností, nebo případné procházky ![]()
Jsem z Liberce, je mi 27let a velmi netrpělivě
očekávám narození 1. mimíska
, začínám 16tt a předběžný termín porodu zatím 6.12.2012.
Bohužel nemám momentálně žádnou těhotnou kamarádku (jsou buď mladé nebo jim už děti vyrostly z miminkovského věku) ani známou, proto by mě potěšilo, kdybych si měla s kým popovídat.
Ahoj. jsem sice o kousek napřed, ale to snad nevadí. Jsem z Liberce, znám těhulky z jablonce, ale někdy je ta vzdálenost problém:-)
Ahojky, to vůbec nevadí
Jsem původně z Jablonce, v Liberci žiju asi 4.rokem.
Kolik je ti let? Je to tvoje 1.těhotenství?
Je to vlastně moje druhé těhu. První pokus se nám bohužel nezdařil a skončil v 9tt. je mi taky 27, mám manžela a dva psy:-)
@barushka2 To mě mrzí ![]()
Faaakt? Nádhera, já ještě manžela nemám, zatím svatbu neplánujeme, ale máme 3hafiky ![]()
Ahoj Sajmí, jsem oproti tobě trošku pozadu (termín až na konci ledna 2013), ale jsem z Liberce a je mi 28. Bydlím kousek od Rybníčku u centra a taky tady nemám žádnou těhotnou kamarádku. Jediné moje omezení jsou vycházky (jsem na nemocenské - rizikové). Pokud bys někdy ráda na „kafe“, tak se ozvi, budu moc ráda. Iva
Ahoj,
Taky se přidávám, mám asi i úplně stejný termín 6.12.2012
teď už 25 týden ![]()
Mimi je to první a je mi 30…
Už víš co to bude?
tak bysme mohli to kafí dát do kupy?:D
Ahoj holky, nezajdeme všechny na kafe? Kdy by se vám to hodilo? Ivusta
Tak co třeba v pondělí 3.9. v 16.30 někde v centru Liberce? Klidně navrhněte vaši oblíbenou kavárnu, restauraci…Já toho tady zatím moc neznám, max. Fórum nebo Plazu…Iva
Ahoj, tak já se taky hlásím. Jsem zase maličko pozadu, oproti tobě
Termín mám 9.2.2012
ale těhu jsem a a z Liberce taky ![]()
Holky já jsem mimo L, ale další termín beru určo
už 12 jsem tu!
Ahoj holky, ráda bych zašla na to kafčo:-) Komu se to kdy hodí? Navrhovala jsem pondělí 10.9. v 16.30…čekám na reakci:-)Zatím ahoj!
Ahoj Safienko nováčku, jsi jenom o 9 dnů pozadu:-) Mám termín přesně 31.1.! Čekáš taky první? Jsem teď ve 20.týdnu a nejsem si jistá, jestli to, co cítím, jsou pohyby miminka. Už se strašně moc těším, až je ucítím. Zatím mám jenom malé bříško a kde nic tu nic.