Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sraz pod hodinama zní dobře
Pár minut po půl jsem schopná tam být. V odpoledních hodinách můžu až od čtvrté (a jenom do sedmi). Zatím počítám s tou verzí o půl desáté, pokud bude nějaká změna, napiš. Těším se na setkání! Iva PS: Vystrčím trochu břicho, abys poznala, že jsem těhotná ![]()
Až teď se mi zobrazily další příspěvky z dnešního rána! Můžu i ve čtyři, budu tam!
Jinak abych si to upřesnila, myslíte před hodinama na Fugnerce, tam kde je strašně moc lidí? ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Dlouho jsem přemýšlela, jestli založím diskuzi na toto téma a ona už tu jedna běží ![]()
Jsem z Liberce, v Jbc jsem studovala a mám to tam ráda. Možná se mi tu povede i porodit
Je mi 24 let a čekám první, klučinu. Termín porodu mám 7. února.
Koukám, že probíráte cvičení… Plánuji omrknout cvičení v Hadrákovi a začnu chodit plavat. O cvičení v nemocnici jsem také slyšela a mohla bych to zkusit. Já teď nic nedělám a chtělo by to začít.
Ahoj holky, myslím, že se bavíme opravdu o hodinách na Fügnerce. Je tam sice hodně lidí, ale když se potkají těhotné přímo pod nima v konkrétní čas, tak není co řešit. Jsem přesvědčená, že se může přidat jakákoliv těhotná budoucí maminka, která má zájem
Navzájem se zatím neznáme, to nás teprve čeká. A čím víc, tím líp! PS: Ten, kdo má největší bříško tam musí být jako první! ![]()
Takže ještě pro potvrzení ve čtyři pod hodinama, příští středa:) budu se těšít, čím víc nás dorazí tím líp ne? ![]()
jinak na mě teda to bříííííícho vidět je. V jakým jste týdnu? já 29 takže už neschovám nic ![]()
Tak tam musíš být první:-) Já jsem teprve ve 22. týdnu a pod bundou ten můj pivásek neuvidíš ![]()
Ahoj, koukám, že se chystá sraz. Zítra mám samé doktory, ale odpoledne už mám volné. Takže to určitě platí? Nemám na nikoho kontakt, kdyby to padlo. Já bych ráda dorazila.
Těhulky já tam budu určitě a mě poznáte, blondýna s velkým pupkem ![]()
Zatím to vypadá, že tedy dorazím já, Ivusta a Baruse?
jestli se má čekat na někoho dalšího asi by se měl taky ozvat ať tam nestojíme zbytečně dlouho ![]()
Vyrazím co nejdřív, i tak mi dejte diplomatických 5 minut:-)Iva (tmavovláska s malým pupkem ![]()
Také potvrzuji účast ![]()
Menší, světlehnědé vlasy, malý pupek, brašna přes rameno. Tak se těším, zatím ahoj.