Budoucí maminka Liberec/Jablonec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
21.9.12 09:18

Tak že bysme to daly teda až po té čtvrté? To můžete obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.9.12 09:22

Jj, to můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.12 10:49

Pod hodinama

Sraz pod hodinama zní dobře :-) Pár minut po půl jsem schopná tam být. V odpoledních hodinách můžu až od čtvrté (a jenom do sedmi). Zatím počítám s tou verzí o půl desáté, pokud bude nějaká změna, napiš. Těším se na setkání! Iva PS: Vystrčím trochu břicho, abys poznala, že jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.12 10:51

Pomalý počítač:-)

Až teď se mi zobrazily další příspěvky z dnešního rána! Můžu i ve čtyři, budu tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.9.12 11:09

Jinak abych si to upřesnila, myslíte před hodinama na Fugnerce, tam kde je strašně moc lidí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
21.9.12 11:22

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Dlouho jsem přemýšlela, jestli založím diskuzi na toto téma a ona už tu jedna běží :)
Jsem z Liberce, v Jbc jsem studovala a mám to tam ráda. Možná se mi tu povede i porodit ;) Je mi 24 let a čekám první, klučinu. Termín porodu mám 7. února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
21.9.12 11:26

Koukám, že probíráte cvičení… Plánuji omrknout cvičení v Hadrákovi a začnu chodit plavat. O cvičení v nemocnici jsem také slyšela a mohla bych to zkusit. Já teď nic nedělám a chtělo by to začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.12 15:22

Hodiny

Ahoj holky, myslím, že se bavíme opravdu o hodinách na Fügnerce. Je tam sice hodně lidí, ale když se potkají těhotné přímo pod nima v konkrétní čas, tak není co řešit. Jsem přesvědčená, že se může přidat jakákoliv těhotná budoucí maminka, která má zájem :-) Navzájem se zatím neznáme, to nás teprve čeká. A čím víc, tím líp! PS: Ten, kdo má největší bříško tam musí být jako první! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.9.12 18:05

Sraz 26.9.16:00 h pod hodinama na fugnerce :)

Takže ještě pro potvrzení ve čtyři pod hodinama, příští středa:) budu se těšít, čím víc nás dorazí tím líp ne? :D
jinak na mě teda to bříííííícho vidět je. V jakým jste týdnu? já 29 takže už neschovám nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.9.12 19:42

Týden

Tak tam musíš být první:-) Já jsem teprve ve 22. týdnu a pod bundou ten můj pivásek neuvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.9.12 19:04

Ahoj, koukám, že se chystá sraz. Zítra mám samé doktory, ale odpoledne už mám volné. Takže to určitě platí? Nemám na nikoho kontakt, kdyby to padlo. Já bych ráda dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.9.12 20:06

Sraz

Těhulky já tam budu určitě a mě poznáte, blondýna s velkým pupkem :D
Zatím to vypadá, že tedy dorazím já, Ivusta a Baruse? :D jestli se má čekat na někoho dalšího asi by se měl taky ozvat ať tam nestojíme zbytečně dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.9.12 09:45

Já tam budu!

Vyrazím co nejdřív, i tak mi dejte diplomatických 5 minut:-)Iva (tmavovláska s malým pupkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.9.12 10:26

Také potvrzuji účast ;)
Menší, světlehnědé vlasy, malý pupek, brašna přes rameno. Tak se těším, zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.9.12 13:53

Tak se na Vás už holky tesííím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie