Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, na ten Feminafest bych šla ráda, ale budu mít na návštěvě naše a pravděpodobně ty moje vycházky využijeme na nějaký výlet. Každopádně počítejte se srazem ve středu v 9.45 na trzích:-) (V úterý dopoledne jdu k doktorovi).Iva
@IvustaCZ No jo vlastně, tak půjde aspoň Jája?
Ještě můžete stihnout akci Těšíme se na miminko - V kapli nemocnice Jablonec nad Nisou v úterý 23.10.2012 v 15:00 hodin.
Ve středu na trhy můžu ![]()
Ahoj
Ahoj těhulky:D
Hlásím, že jsem ok
jde se někam tenhle týden? už mám postele a tv plný zuby ![]()
Ahoj Jájo, jestli hodláš i něco nakoupit, chce to tašku nebo batoh, zelenina i ovoce se pronesou:-) Minule bylo docela na výběr, když jsem byla v pátek, tak bylo naprosto plno. Info pro Báru: Pán, co vozí sýry, tak tam bývá jenom v pátek, ale můžeš si nakoupit taky v té nové italské sýrárně v Pražské ulici.
Ahoj sajmi…
ja ssom tu uplne, ze sama akurat s priatelom ktory je vecne v praci lebo peniazky nam treba rozhodli sme sa ostat zit tu ( sme v turnove )lebo u nas na svk to je uplne ze na drzku zivot.. s babom by sme moc nepochodili tak tu nemam absolutne ziadne kamaratky akurat par s ktorymi som pracovala ale co sa tyka mamickovskych veci nemam si o tom s kym pokecat… vsimam, ze mas termin porodu podobny jako ja ja mam prvy 30.11 a druhy 6.12 a tiez chcem rodit v jablonci nad nisou…
mozno sa aj tam stretneme
Zdravím novou tehulku ![]()
6.12 já mám první termín
tak to jsme na tom taky podobne ![]()
Tak to se mužeš přidat:)
Ješte naberem pár těhulek a bude to na nový klub ![]()
Ááhoj hh no je nás hodne, mam az strach ze nebudem mat miesto v porodnici
este nemam totiz porodopis spisany akosi nemam stale casu lebo ten treba spisat aj s tym uznanim otcovstva z matriky nie? ani to este nemam och boze a to este mam stale strach, ze porodím skor
![]()
Ahoj holky, další sraz je plánovaný na úterý 16.10. v 9.45 na farmářských trzích. Báru prosím o info ohledně té dětské doktorky…Iva
Tak ja zitra nemuzu vlezly mi do toho nehtiky nedeje se neco jeste odpoledne nebo ve st?