Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znovu pro zopakování: Těšíme se na miminko – V kapli nemocnice Jablonec nad Nisou v úterý 23.10.2012 v 15:00 hodin.
@termij Dodatečně díky za půjčení knih ![]()
Holky a chcete pořád rodit v Liberci? https://www.emimino.cz/…-porod-9829/?…
Ahoj jsem také z liberce předběžný termín 11.1 2013 je mi 23 a také nemám v okolí žádnou těhotnou ráda pokecám ![]()
Ahojky koukám, že máš termín na konci ledna to já 11.1 2013, je mi 23 a klidně pokecám =)
@aaa23 píše:
Ahojky koukám, že máš termín na konci ledna to já 11.1 2013, je mi 23 a klidně pokecám =)
Můžeš se k nám přidat. V týdnu chodíme na farmářský trhy a pak na něco dobrého. Domlouváme se tady, tak to nějak vystihni a přidej se.
Ok díky za odpověď, na trhy taky obcas zajdu ja budu v lbc z5 az v liberci a cas mam skoro porad =))
Ahoj holky, do Jablonce v úterý pojedu, tak se tam uvidíme! Zatím ahoj!
Ahoj Baruš, nemám na tebe mail, tak ti posílám zajímavé info touto cestou. Psala mi paní z Červeného kříže v Lbc: Dobrý den, je to kurz Základní norma zdravotnických znalostí který trvá 12 hodin a vždy se školí po šesti hodinách. Bude probíhat 3.11. a 4.11 od 9.00 hod. každý den a cena je 900,– Kč. V tomto kurzu se probírá i týkající se první pomoci dětí.
Ahojda děvčata,
nějakou dobu jsem tu nebyla. Maličko jsem na tuto diskusi zapomněla
, ale už jsem tu ![]()
Ještě jste celé? Já už snad odpočítávám minuty do konce…bože, jak já jsem velká, oteklá, nemotorná, ufuněná a ubrečená…eh
Ahoj Safienko,
Ivusta a Baruše jsou ještě celé
já už mám teda doma měsíčního macíka ![]()
Klidně se můžeš přidat k nějakému našemu srazíku ![]()
Měsíčního? týjo, tak to obrovská gratulace
Takže jsi rodila o měsíc dřív?
A srazíky míváte kde nebo kdy nebo nějak pravidelně? ![]()
Děkuji
Kdepak až po termínu, já jsem byla napřed trošku
mívali jsme každý týden, teď v rámci mého šestinedělí jsou holky tak hodný, že mě chodí navštěvovat domů, ale myslím že na srazy najedem určitě s kočíkama atd. kdy ty máš termín?
Aháááá
A kde vlastně bydlíš? ![]()
Jinak termín mám dle UTZ 1.2., dle poslední ms 10.2. Ale počítám spíš někdy ke konci ledna. Teda doufám ![]()
A jak jsi rodila? přirozeně a nebo císařem? a v liberecké porodnici?
Na Králově Háji, tak to už máš teda taky za pár
já rodila v Jablonci, porod teda nic moc, strašně dlouho trvající kontrakce a nakonec císař, ale taky jsem to přežila ![]()
Jj, už naštěstí jo! těším se a zároveň bojím…jak člověk neví do čeho jde, tak jsou to nervy…horší jak státnice ![]()
Hihi taky si pamatuju, já to chtěla už prostě strašně mít za sebou, sice spousta lidí říkala, že pak budu litovat, že už není v břiše, ale nelituju
je lepší mít miminko než v devatým nervozní před porodem..:) i když jsem teda zrovna skoro dvě noci nespala a citím se jak zombie
takže neboj a spíš se těš je opravdu na co!