Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@333Katynka Tak mě napadlo, abysme se líp poznaly, že bysme si založily uzavřenou skupinu. Nechce se mi sem psát nějaké osobní záležitosti do veřejně přístupné diskuze..
@marrcellka to klidně můžeme, jen netuším, jak se tady něco takového zakládá. Náhodou jsem něco hledala o dvojčatech a narazila na emimino.
![]()
@333Katynka OK, já to zařídím, ono to bude den nebo dva trvat, než to schválí admini. Já takhle narazila na emimino, když jsem hledala informace o jedné knížce. Dlouho jsem sem chodila jen číst, pak jsem se i zaregistrovala ![]()
@333Katynka Skupina založena, jen budu čekat na potvrzení, pak ti do soukromé zprávy pošlu pozvánku ke vstupu.:-)
@marrcellka tak to máme stejně, ale je to docela fajn, člověk se tady pobaví a taky se něco dozví o podobných problémech.
A taky si doma někdy připadám, jak na Marsu. Občas mi vadí, že jsem pořád tak uvázaná a nikam nemůžu. Tady si člověk aspoň pokecá s jinýma maminama, které jsou na tom podobně
![]()
Ahoj, mám 6ti letou holčičku a teď jsem v 13tt. Je zde někdo na pokec ![]()
Ahoj, ja tedy baby zatim „jen“ cekam, jsem ve 28. týdnu a v PV zadnou maminku neznam :/ rada pokecam ![]()
A už víš co čekáš? Mě to zatím nezjistili, tak si musím počkat na 20tt
My se chceme nechat prekvapit
ale třeba za 14 D si to nechame říct
Já taky doufám že kluk, proto s nákupem věcí čekám. Holčička by mohla dědit po první dceři. Já jsem Ilona, bydlela jsem v Pv ale přestěhovali jsme se před 2 roky do Vrahovic i když je to v podstatě prašť jako uhoď. Je mi 28, no vlastně za chvilku 29, ale vypadám max na 20
,někdy jsou s tím problémy. Ke komu chodíš na gyndu, nebo ještě ne v Pv? Ty jo, teď mi to tady píše, že můžu poslat jen jednu soukromou zprávu za hodinu, co to má za smysl? ![]()