Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napadlo mě, že by bylo super, udělat nějaký sraz s dětičkama a „bříškama“ ![]()
To není špatný nápad…
Jestli se teda můžu přidat. U nás nikoho moc neznám. Pořád jsem doma a do Olomouce to nemám daleko. Cestu vlakem s kočárkem snad nějak zvládnu. Řízení auta bohužel natolik ještě neovládám… ![]()
Momentálně jsem s malým u našich ve Šternberku, takže to daleko nemám.
@pavlinkap Já jela s malou vlakem do Brna a taky jsme to zvládly, jediný problém je, že nikdo nemyslí na prostor ke kojení a ochota ČD personálu je víc jak pod bodem mrazu…
@Hany163 No prve třeba dát dohromady gang, až poté můžeme páchat nějaký akce… ![]()
Mám dojem, že olomouckých maminek je tu děsně málo… jsem zvědavá, kolik se jich ozve… a jinak kdy a kde?
Holky ještě mi prozraďte, jak si sem mám dát fotečku, nějak to s tím detailem fotky nechápu ![]()
Jsem z Mohelnice
a mám roční holčičku ![]()
Příspěvek upraven 21.06.12 v 13:23
@JitaCita píše:
@slonikova to je docela z ruky ne…nebo se pletu?
autem po dálnici za 20 minut ![]()
JitaCita: není to tak hrozné, lepší je ale když jedou s tím kočárem aspoň dva…Ale už jsem zažila i velmi ochotnou průvodčí, co mi pomohla do vlaku a z vlaku, jenom minimum vlaku je aspoň trochu nízkopodlažních…
@pavlinkap to je pravda, já jela normálním osobákem a byla jsem nucena být v prostorách určeným pro kola a tam nebyla ani mala sedačka, tak jsem cestu do Brna celou prostála ![]()
@pavlinkap No jo, ve dvou je to vždycky lepší… to jsou ty dvě ruce navíc, co by každá maminka potřebovala… ![]()