Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
26.6.12 12:10

No musíme vymyslet nějaký ten srazík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
26.6.12 12:27

Regi mě se u vás líbí už teď, ale jdeme dost daleko od rodiště a nikoho tam neznám, tak mám trošku strach.
Proto brousim po diskuzích a hledám, malá je hodně společenská a já vlastně taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.12 14:40

@Lucajs to si na tom stejně, já jsem rodilá Brňačka a taky tu nikoho neznám..teda už pár maminek jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
26.6.12 16:17
@JitaCita píše:
@Lucajs to si na tom stejně, já jsem rodilá Brňačka a taky tu nikoho neznám..teda už pár maminek jo..

A jak dlouho bydlíš v O.? Jak sis zvykala?
Jako město se mi moc líbí, ale trošku se bojím toho, ze tam opravdu nikoho neznám, s malou budu jeste rok na MD, tak s ní nechci tu dobu strávit doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.12 16:44

@Lucajs No jsem tu od listopadu a kamarádky jsem si našla až se mi narodila malá…takže nic moc :roll:..ale už jeto lepší. Město je mooooc pěkný a když se člověk rozkouká, tak zjistí, kolik je tu parků a možností k hraní s dětma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.6.12 16:51

My jsme tu od prosince, přestěhovali jsme se týden před vánocema, i když předtím jsem tady dost let bydlela taky, ale v paneláku na sídlišti… akorát jsem byla od nevidim do nevidim v práci, děti velké, takže jako bych tu jen přespávala… a většina kamarádek už zase chodí do práce, nebo se odstěhovala, nebo mám kamarádky, co už mají děti dospělé, takže nějaký ten pokec s kýmkoliv dospělým uvítám víc než ráda… jestli teda nevadí, že jsem už „stará“ maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.12 17:01

@Regina Hero no spíš jestli nevadí, že já jsem třeba mladá…
Dokážu se bavit o čemkoli ale najdou se takové, které můj názor neberou jen proto, že mi je 21. Ale já si v životě ledasco zažila a tak si i myslím, že se dokážu bavit s kýmkoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.6.12 17:43

Holky, pokud se dohodnete na termínu, který by seděl i mně (a pokud už bych erelaxovala v porodnici…), mohla bych se přidat též? Já jsem věkem asi tak akorát (ale popravdě myslím, že to jste všechny ;-) ), ale pro změnu zas mám dítě zatím ještě v břuchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
26.6.12 17:50

Jito tak to tam nejsi moc dlouho. Právě ty parky se mi moc líbí, u nás takový nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
26.6.12 17:54

Holky, tak jestli se dohodnete někdy na přespříští týden, rády se s malou přidáme.
Snad vás tam někde najdeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.6.12 21:48

Tady se to rozjíždí… :) Já taky moc maminek neznám, tak se snad brzo podaří ten srazík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
26.6.12 22:01
@pavlinkap píše:
Tady se to rozjíždí… :) Já taky moc maminek neznám, tak se snad brzo podaří ten srazík…

No já v to doufám, ze se takhle s pár maminkama seznámím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 09:23

No holky, pokud se nemejlím :mrgreen: tak uplně nejideálnější bude srazík v parku na Smetanových sadech…kousek za jezírkem je ta „kolonáda“ a zahrádka s trampolínou pro děti a fontána. To by našel každej a tam by sme se pak mohly dál domluvit, kam vyrazíme…jelikož vím, že víc jak 4 kočárky se na hl. cestu nevejdou a taky vím, že to všem jen zavazí, musíme vymyslet i nějaký kreativní seskupení :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.6.12 09:39

Souhlasím, park je dobrý místo. U té fontány je to pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.6.12 09:42

Jojo, souhlasím, u fontány v parku je fajn a aspoň to budu mít kousek od nás…

A jinak se hezky prochází taky v Rozáriu, tam tak moc zavazet nebudeme, moc lidí tam nechodí, a pro ty, co mají větší děti, je tam i bezva hřiště… vstupné je 30 korun, což je zanedbatelné a ve středu je vstup dokonce zdarma… akorát tam není občerstvení, myslím… takže nějaké to kafe bychom si musely vzít sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová