Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
27.6.12 21:33

@JitaCita Tak já teda korálkování za zábavnou činnost považuju… hahaha… a ještě se u toho bezvadně relaxuje a v konečném výsledku to přinese třeba i nějaký zisk a to potěší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 21:37

@janashka :mavam: ahojky…no to bude teda gang :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 21:38

@Regina Hero já zkusím to plavání…pokud mě to nebude bavit, půjdu do posilovny…ráda cvičím a po těhu jsem jak tank, takže třeba něco dělat :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.6.12 21:39

Jen me prozradte toho 11. července na kolik :-)..k Fontane trefím. KOukam, ze bych mela taky zacit rucni prace, do porodu jsem vysivala z plste vanocni ozdoby a z organzi…tak co dal. musim se nechat inspirovat…mozek totiz uplne mekne :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 21:42

Chce to hodne kecat a nejlépe hodně číst a psát…to pomáhá na rozvoj mysli…no mě nejvíc baví vaření a pečení (jsem vyučená pekařka) takže s nejlepšíma receptama ke mě :lol: :lol: :lol:…jinak ještě nevíme čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:46

Vy jste teda pracantky :) já teď přišla na chuť háčkovani, ale moc se nechytam :(
Taky bych ráda začala sportovat, tak snad bude možnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.6.12 21:47
@janashka píše:
Jen me prozradte toho 11. července na kolik :-)..k Fontane trefím. KOukam, ze bych mela taky zacit rucni prace, do porodu jsem vysivala z plste vanocni ozdoby a z organzi…tak co dal. musim se nechat inspirovat…mozek totiz uplne mekne :(((

Uděláme kurz korálkování… hahaha…
Jinak těch věcí je spousta, co se dá dělat, takže těžko říct… já jsem vyzkoušela snad téměř všechno, co existuje a jediné, co mě nějak extra nechytilo, je fimo… teda chytilo by, ale jsou věci, co chci dělat víc a tak na to není tolik prostoru, co bych potřebovala… takže když budeš dělat věci z fima, tak se hlásím coby odběratel fimokorálků… hahaha… dáme to dohromady… ty budeš dělat korálky a já z nich náušnice a náhrdelníky… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.6.12 21:48

Tak to ja nejsme dobra kucharka, pekarka…kynute uz vubec neumim. Ovsem me ku prospechu, kdybych pekal doma pravidelne…tak se neunesu :)
Kecat prave tak muzu s mojim doma, to uz nam hrabe…a pak u nasich…ale stejne sve trapeni tezko jim budu vykladat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:49
@JitaCita píše:
Chce to hodne kecat a nejlépe hodně číst a psát…to pomáhá na rozvoj mysli…no mě nejvíc baví vaření a pečení (jsem vyučená pekařka) takže s nejlepšíma receptama ke mě :lol: :lol: :lol:…jinak ještě nevíme čas…

no skvěly, takže nás obohatis i nějakými receptíky ;) vaření mě taky baví, mrzí mě, ze jak se hodně točim kolem Malý, není tolik čas na experimenty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.6.12 21:50
@JitaCita píše:
@Regina Hero já zkusím to plavání…pokud mě to nebude bavit, půjdu do posilovny…ráda cvičím a po těhu jsem jak tank, takže třeba něco dělat :idea:

Mě plavání taky baví, zamlada jsem závodně plavala, ale tady v olomouci mě jednu dobu odradilo to, že bylo na bazéně věčně pro veřejnost vyhrazeno jen pár pruhů a to ještě na šířku bazénu a bylo tam tolik lidí, že se člověk nestačil vyhýbat druhým… ještě to šlo ráno v sedm, to jsem chodila s kolegyní z práce, vždy na tu hodinku a pak honem do práce, ale dnes by mě na sedm ráno do bazénu nikdo nedostal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.6.12 21:51
@Lucajs píše:
Vy jste teda pracantky :) já teď přišla na chuť háčkovani, ale moc se nechytam :(
Taky bych ráda začala sportovat, tak snad bude možnost :)

S háčkováním není problém, můžu poradit, kdybys potřebovala… tak trochu to umím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 21:52

@Lucajs jo to máme podobný, jsem ráda, že uvařím něco rychlýho a muž umyje nádobí a zase se válím jak lemra :lol: :lol: :lol:..jinak pár receptíků bych našla, jde jen o to, z jakého repertoáru chcete čerpat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:55
@JitaCita píše:
@Lucajs jo to máme podobný, jsem ráda, že uvařím něco rychlýho a muž umyje nádobí a zase se válím jak lemra :lol: :lol: :lol:..jinak pár receptíků bych našla, jde jen o to, z jakého repertoáru chcete čerpat :jazyk:

poslední dobou jsem vdecna za chutne, rychle receptíky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.12 21:57

@Lucajs jednoduche asi nebudou lasagne že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:59

Jo holky omlouvam se, ale nejde mi „zmínit“, takže musím citovat-pardon! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová