Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JitaCita Tak já teda korálkování za zábavnou činnost považuju… hahaha… a ještě se u toho bezvadně relaxuje a v konečném výsledku to přinese třeba i nějaký zisk a to potěší…
@Regina Hero já zkusím to plavání…pokud mě to nebude bavit, půjdu do posilovny…ráda cvičím a po těhu jsem jak tank, takže třeba něco dělat ![]()
Jen me prozradte toho 11. července na kolik
..k Fontane trefím. KOukam, ze bych mela taky zacit rucni prace, do porodu jsem vysivala z plste vanocni ozdoby a z organzi…tak co dal. musim se nechat inspirovat…mozek totiz uplne mekne ![]()
Chce to hodne kecat a nejlépe hodně číst a psát…to pomáhá na rozvoj mysli…no mě nejvíc baví vaření a pečení (jsem vyučená pekařka) takže s nejlepšíma receptama ke mě
…jinak ještě nevíme čas…
Vy jste teda pracantky
já teď přišla na chuť háčkovani, ale moc se nechytam ![]()
Taky bych ráda začala sportovat, tak snad bude možnost ![]()
@janashka píše:
Jen me prozradte toho 11. července na kolik..k Fontane trefím. KOukam, ze bych mela taky zacit rucni prace, do porodu jsem vysivala z plste vanocni ozdoby a z organzi…tak co dal. musim se nechat inspirovat…mozek totiz uplne mekne
Uděláme kurz korálkování… hahaha…
Jinak těch věcí je spousta, co se dá dělat, takže těžko říct… já jsem vyzkoušela snad téměř všechno, co existuje a jediné, co mě nějak extra nechytilo, je fimo… teda chytilo by, ale jsou věci, co chci dělat víc a tak na to není tolik prostoru, co bych potřebovala… takže když budeš dělat věci z fima, tak se hlásím coby odběratel fimokorálků… hahaha… dáme to dohromady… ty budeš dělat korálky a já z nich náušnice a náhrdelníky… ![]()
Tak to ja nejsme dobra kucharka, pekarka…kynute uz vubec neumim. Ovsem me ku prospechu, kdybych pekal doma pravidelne…tak se neunesu ![]()
Kecat prave tak muzu s mojim doma, to uz nam hrabe…a pak u nasich…ale stejne sve trapeni tezko jim budu vykladat ![]()
@JitaCita píše:
Chce to hodne kecat a nejlépe hodně číst a psát…to pomáhá na rozvoj mysli…no mě nejvíc baví vaření a pečení (jsem vyučená pekařka) takže s nejlepšíma receptama ke mě![]()
![]()
…jinak ještě nevíme čas…
no skvěly, takže nás obohatis i nějakými receptíky
vaření mě taky baví, mrzí mě, ze jak se hodně točim kolem Malý, není tolik čas na experimenty ![]()
@JitaCita píše:
@Regina Hero já zkusím to plavání…pokud mě to nebude bavit, půjdu do posilovny…ráda cvičím a po těhu jsem jak tank, takže třeba něco dělat
Mě plavání taky baví, zamlada jsem závodně plavala, ale tady v olomouci mě jednu dobu odradilo to, že bylo na bazéně věčně pro veřejnost vyhrazeno jen pár pruhů a to ještě na šířku bazénu a bylo tam tolik lidí, že se člověk nestačil vyhýbat druhým… ještě to šlo ráno v sedm, to jsem chodila s kolegyní z práce, vždy na tu hodinku a pak honem do práce, ale dnes by mě na sedm ráno do bazénu nikdo nedostal…
@Lucajs píše:
Vy jste teda pracantkyjá teď přišla na chuť háčkovani, ale moc se nechytam
Taky bych ráda začala sportovat, tak snad bude možnost
S háčkováním není problém, můžu poradit, kdybys potřebovala… tak trochu to umím…
@Lucajs jo to máme podobný, jsem ráda, že uvařím něco rychlýho a muž umyje nádobí a zase se válím jak lemra
..jinak pár receptíků bych našla, jde jen o to, z jakého repertoáru chcete čerpat ![]()
@JitaCita píše:
@Lucajs jo to máme podobný, jsem ráda, že uvařím něco rychlýho a muž umyje nádobí a zase se válím jak lemra![]()
![]()
..jinak pár receptíků bych našla, jde jen o to, z jakého repertoáru chcete čerpat
poslední dobou jsem vdecna za chutne, rychle receptíky ![]()
Jo holky omlouvam se, ale nejde mi „zmínit“, takže musím citovat-pardon! ![]()