Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pavlinkap píše:
Regina Hero: občas by se mi hodila aspoň třetí ruka navíc…
Mně i čtvrtá… ![]()
Pokud by bylo vedro, tak je nelepší ráno nebo až večer, kdy už není tak horko… ![]()
Asi by bylo dobré spáchat to přes týden. O víkendu za náma jezdí tata, takže jsme s ním nebo jezdíme na výlety.
Záleží jak to vyhovuje ostatním.
Jsem taky pro variantu přes týden… víkendy máme vyhrazené pro manžela a protože je to jediná doba, kdy jsme spolu, tak z toho nechci ubírat… i tak je to pořád málo…
Dobře, dobře…tak tedy nějaký den v týdnu, mrknete někdo na předpověď, zkusíme najít nějaký chladnější den ju?
Holky, cestování vlakem to vás obdivuji. Já nemusím ani cestu busem se dvouma dětma. Nejlepší je to autem, ale začala jsem teprve nedávno opět řídit. Do Olomouce to mám celkem kousek. Příští týden ale nemůžu, máme dost vyřizování a malej slaví rok ![]()
Holky, vy co nemáte metříky v podpisech, jak máte stará dítka??
Hany, já se budu taky muset naučit pořádně řídit. Za chvíli budu bydlet na dědině a tam jezdí jenom takový šílený vlaky, do kterých se sama nedostanu ani náhodou, takže auto je nutnost.
Ten první týden v červenci bych mohla mít i zajištěnej odvoz autem…ale dost lidí plánuje i dovolenou…
Starší mají 21 a 18, a mladší Gabčula bude mít v srpnu 4 roky a Pavlínka v srpnu 1 rok…
@Regina Hero Ty jsi teda plodná, já mám jedno a jsem ráda, že to stíhám..respekt ![]()
Ahoj holky,
můžeme se s malou přidat? Sice nejsme zatím 100%olomoučandy, ale chystáme se tam přestěhovat natrvalo, tak už teď mapujeme terén ![]()
Nikoho tam neznáme, tak budeme rády za každý kontakt a kamarády ![]()