Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero to je za Tržnicí jestli se nepletu že? Byla jsem s holkama akorát v tom parku okolo…tak by sme od Fontány jely třeba do toho rozária ![]()
Místo skvěly, holky a počkáte s termínem na nás? My dorazíme 9.7. ![]()
Tak 9.7. je pondělí tak co třeba sběžně domluvit sraz na 11.7??? to je půlka týdne a je to dostatečně daleko na to, aby si každý udělal volno ![]()
To by nebyl špatný nápad, my dřív taky nemůžeme, ten týden předtím, jak jsou svátky, budeme už od středy na Slovensku, takže v úterý budu šílet a balit se, tak bych stejně nemohla… no, šílet a balit se budu už od pondělka, jak se znám, a stejně spoustu věcí povezeme zbytečně a něco určitě zapomenu sbalit… ![]()
@Regina Hero To je klasika…Mě se to teda často nestává, protože jsem ten typ, co si všechno vychystá na zem nebo na stůl a nesbalím to, dokud si nejsem jistá, že mám všechno
moje výhoda…Ale občas se prostě stane, že si zaboha nevzpomenu a jsem na tom obdobně ![]()
11.7. by šlo… den předtím jdeme na očkování, malej ho snáší zatím celkem v pohodě, takže by neměl být problém.
@JitaCita No, já si taky v tu chvíli myslím, že mám všechno… a pak zjistíme, že jsem třeba nechala opalovací mléko v druhém kočárku, nebo celou dobu myslím na to, jak nesmím zapomenout vzít něco, co je třeba v druhém autě a pak nasedáme, naházíme tam tašky, kočár, děti, sebe a na to, že je třeba něco vzít z manželova auta, to si vzpomenu až cestou… ale ta poporodní demence tam prostě je a je a nic s tím nenadělám… tak dlouho na to myslím, že to nesmím zapomenout, až to zapomenu… ![]()
Ale nejčastěji to dopadne tak, že se bojím, že bude zima, tak máme většinu oblečení teplého a jsou taková vedra, že by člověk i kůži vyslekl…takže máme věcí fůru, dvě tašky plné a zbytečně… no, ale lepší, než kdyby to bylo naopak, že jo…
@Regina Hero jo jo jak říkáš, lepší mít zbytečné hadry, jak pak klepat kosu. ![]()
11.7. by bylo super, předběžne s tím počítám.
Holky s balením jsem taky hrozna, když mame někam jet, tak si píšu seznamy měsíc dopředu a na poslední chvíli stejne zmatkuju.
Vždycky táhnu spoustu věci, co nakonec ani nepotrebujeme, ale snad se mi jeste nestalo, ze bych si nerekla, ze jsem „něco“ vzít měla ![]()
a nevím jestli je to vykojeným mozkem, protože já kojila chvilicku ![]()
tím to nebude, já od 3 měsíce kojím už jen v noci a mám to stejný
![]()
Regina Hero: já jsem na tom podobně, pořád pendluju, tak věčně něco zapomínám nebo hledám…
něco mám doma, nějaký věci u našich… ![]()
@JitaCita píše:tím to nebude, já od 3 měsíce kojím už jen v noci a mám to stejný
![]()
Tak jsme asi mateřsky zdegenerovaly, fakt si myslím, ze jsem toho před malou v hlavě udržela vic ![]()
Holky já teď tak trochu bojuju s depkama…jsem veselej člověk, ale poslední dobou se mi zdá, že toho je " na mě moc"…myslíte, že bych si měla najít psychologa, aby to nezašlo nějak daleko, nebo že je to uplně normální a přejde mě to-? ![]()