Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JitaCita píše:
No přinejhorším ji poneseš![]()
![]()
to já Bramborku musím vést v kočáru, jelikož v necelých 4 měsících toho moc nenachodí
no to nee, už se pronese
v nejhorším ji nacpu Barborce do kočárku, aby ji odháněla mouchy ![]()
holky a v kolik „to dáme“?
Když nebude horko tak asi odpoledne tak kolem druhé třeba??? Nebo pozděj, záleží jak vaše ratolesti po obědě spí… u nás je to různé…
Kolem druhé by to pro mě bylo v pohodě. Spíme taky jak kdy a můžem přijít i spící.
@Makinaa007 píše:
@Regina Hero Mám dvě děti, holčičku 4 roky a kluka 1,5 roku. U které té fontány jste to domluvily? Moc do parku nechodím, je to tam když se jde od tržnice na Polskou a doprava do parku?
Paráda, já mám (kromě jiných) taky téměř čtyřletou a téměř roční, takže to bude naše Gabča ráda, že tam bude mít stejně starou kamarádku na blbnutí…
A přesně tam v parku to myslíme… uprostřed té hlavní kolonády je malá fontánka a restaurace Fontána, takže někde tam se sejdem…
Mrknu na mapu, mám asi orientační nesmysl. A jsem zvědavá, jestli se tam náhodou neuvidím s někým, koho znám. Moje malá bude mít taky radost z nových dětí, skončila jí školka tak bude o prázdninách postrádat kamarády.
@Makinaa007 píše:Mrknu na mapu, mám asi orientační nesmysl. A jsem zvědavá, jestli se tam náhodou neuvidím s někým, koho znám. Moje malá bude mít taky radost z nových dětí, skončila jí školka tak bude o prázdninách postrádat kamarády.
To nemůžeš nenajít… kde v Olomouci bydlíš? Odkud tam půjdeš?
Už to vidím, kde to je. Bydlím v centru a jsem ostuda, protože parku se nějak vyhýbám. Máme totiž psa, takže moje cesty směřují spíš k Moravě
Jestli je ta restaurace otevřená, tak je to super, můžem se tam zastavit na zmrzku
@Makinaa007 píše:
Už to vidím, kde to je. Bydlím v centru a jsem ostuda, protože parku se nějak vyhýbám. Máme totiž psa, takže moje cesty směřují spíš k Moravě
Jé, my bydlíme taky v centru… v Kateřinské…
Psa máme taky, ale k Moravě s ním chodí spíš syn, já momentálně nestíhám… ![]()
@Makinaa007 píše:
A v parku funguje jak ta restaurace, tak je tam i stánek s občerstvením a trapolíny pro děti… takže i kafe si tam můžeme dát nebo něco jiného…
@Regina Hero Paráda! Nakonec se tam sejdeme samý skoro sousedky.
Jdu vařit, nebo to kuře bude černý
zas čučím u netu. Mějte se tady
Holky, nešlo by to posunout na 3, nebo aspoň na půl 3, jestli by to nevadilo? My pravidelně mezi 12 a 14 spime a spící přijít nemůžeme ![]()
Už jsem konečně pochopila kde srazík, tak super, jen přeběhnem ulici a jeden park. Tak už se těšíme - sousedky ![]()
Teda holky, mě to tak láká a asi to fakt budu muset oželet… Tak snad se první srazík povede a pak budou další!!!