Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
29.6.12 19:13

Holky popravdě už sem stracená a nevím koho kdo má a jak vypadá :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.6.12 19:56

Chtělo by to nějakou tabulku, co? :)
Holky nejdete náhodou některá zítra na trh na horní náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
29.6.12 20:03

Já tam byla dneska :twisted: viděla jsem Vojtu Dyka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 20:51
@pavlinkap píše:
Chtělo by to nějakou tabulku, co? :)
Holky nejdete náhodou některá zítra na trh na horní náměstí?

Já určitě… jsem tam vždycky… nejraději bez dětí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 20:51
@JitaCita píše:
Jo vy co tu máte fotky jste z obliga…ale podle dítěte mě asi poznávat nebudete :lol:

Jo, až na to, že nemám melír a mám krátké vlasy a byla to největší chyba mého života, že jsem se nechala ostříhat… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 20:52
@Makinaa007 píše:
My přijdeme v tomto složení: Jedna stará brézla (já) a dvě děti 4 roky a 1,5 roku

Co to je „stará brézla“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.6.12 20:59

Já se tam chystám s mojím i s Kubíkem. Dopoledne snad ještě nebude tak horko. Chci si koupit máslo, nějaký koláčky a zeleninu… :)
Ve Šternberku jsou až za 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.6.12 21:51

Holky, ja se pripominam :-). Dojdu s cerno-modrým kocarkem. Mam 6ti mes holcicku. Akorat, ja tam budu moct byt jen chvili, mam pocit, ze zrovna odpo fricime k nasim. Je fakt, ze tam byva hodne maminek s detma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.6.12 22:09

Já myslím, že všechny popisy do té doby zapomeneme :D… ale přidám další - Haňulík se vozí v oranžovošedém X-landeru… A já mám polodlouhé tmavé vlasy a zadek xxxxl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 23:40
@pavlinkap píše:
Já se tam chystám s mojím i s Kubíkem. Dopoledne snad ještě nebude tak horko. Chci si koupit máslo, nějaký koláčky a zeleninu… :)
Ve Šternberku jsou až za 14 dní…

Takže je to už jasné, my se tam chystáme všichni, Tom přišel s tím, že na náměstí má být ještě cosi, takže prý se půjdeme projít do města…
No a máslo a sýry chodím kupovat do Ostružnické http://www.orrero.cz/…erTable.aspx?…
Hlavně tam chodím na ten jejich sýr Gran Moravia - takový český parmezán… ten je dokonalý a já jsem sýrový maniak… ale mají tam obrovský výběr i jiných sýrů a ochotné prodavačky, co ti poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
30.6.12 07:23

Regina Hero: to se tam možná potkáme…
Já myslela, že v tom obchodě mají jen sýry. Chodím občas do obchodu na Dolním náměstí, mají tam farmářské výrobky, hlavně mooc dobrou šunku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.6.12 07:45

Dobré ránko dámy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
30.6.12 07:56

Ahoj Jito, zrovna se chystame k odjezdu…ještě nachystat jidlo pro malyho a jedem do Ol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.6.12 08:00

Tak si to tu užíjte, já dneska asi nikam nepůjdu, jsem grogy a muž má opicu, takže… :nevim: asi dám sobotní veget doma :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.6.12 10:32

Dobré ráno děvčátka :) tak jsme se zrovna vrátili z nákupů, mimochodem REGI do Ostružnické pro sýry chodím pravidelně, dneska jsme dokonce chytli dobu, kdy jsme hned nakoupili, jinak většinou mám „štěstí“na fronty :)
Venku je dnes hrozně, co plánujete s prckama? Chodíte s prdolkou některá plavčit?

Přeju příjemný sobotní den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová