Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero no nekdy se to naučit musí a vo já vídávám lidi na bruslích, tak se chovaj slušně, to asi byla jen vyjimka ![]()
@JitaCita Jo, tenhle chlap to asi moc neuměl, protože normálně by se tomu dítěti musel vyhnout… i když občas tam někdo profrčí jak šílený… asi ji to budu učit v tom druhém parku, tam je o dost klidněji…
@Regina Hero tam je to pro mě mrtvý, ani pro oči tam není nic extra, nejlepší je ten za tržnicí, je tam stíneček, půjdeme pak do toho rozária? ![]()
@JitaCita píše:
@Regina Hero tam je to pro mě mrtvý, ani pro oči tam není nic extra, nejlepší je ten za tržnicí, je tam stíneček, půjdeme pak do toho rozária?
No ten jsem myslela, vedle rozária… a do rozária můžeme… domluvíme se na místě… jestli nezapomenu, vezmu foťák a uděláme nějakou tu dokumentaci ![]()
Už jsem hezky dlouho nefotila a chtěla bych si udělat pár fotek venku… ať si pak časem můžu zavzpomínat, jak byly holky malé…
@Regina Hero to já fotím každý den jak divá
, takže jeden foťák určo bude ![]()
Dvě ženy taky hlásí příchod… Určitě bychom s Haničkou došli, pokud počasí trochu dovolí ![]()
Holky je vám jasný, že pojedem v zástupu a budem všude zavazet ![]()
Ahojte holky, tak já dorazím asi sama s Kubíkem. Známá, co chtěla přijít si podvrtla kotník, takže asi nedopajdá…
Ještě nevím jestli přijedu s kočárem nebo jenom se sedačkou do auta, záleží jak bude počasí. V kočáře mu asi nebude takový horko…
Foťák vezmu taky jestli nezapomenu. Asi si vezmu takové hodně výrazné tričko ať je mě vidět…
Mám takové pěkné s tweetym…
Ahoj holky,
bohužel mě ten zítřek nevyhovuje, hlavně ta hodina, tak si to užijte a ráda mrknu na fotky a příště se kdyžtak přidáme ![]()
Nás určitě nepřehlídnete, pojedu s Kubíkem v hnědým kočáře s ptáčkama.
Já budu mít černé tričko s Tweetym ve předu a barevnou tašku. ![]()
Super holky, my budeme mít modrošedý, růžový a červeno černý kočár, beru 2 kámošky ![]()
Nevím kolik budu mít casu, jelikoz v te dobe budu muset krmit prcka, ale dojdu s modrocernym kocarkem a ja budu mit pruh triko (bíločervené). Ostatne Regina Hero me zna osobne:-)
Holky, potvrzujeme účast, přijedeme černým sporťákem, já kraťasy a světle triko. V ruce budu držet plinku. Těšíme se.
@Hany163 píše:
Ahoj holky,
bohužel mě ten zítřek nevyhovuje, hlavně ta hodina, tak si to užijte a ráda mrknu na fotky a příště se kdyžtak přidáme
Jak píše Hany163 - taky bohužel nedorazíme ![]()