Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
9.7.12 20:58

@Regina Hero no nekdy se to naučit musí a vo já vídávám lidi na bruslích, tak se chovaj slušně, to asi byla jen vyjimka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.7.12 21:01

@JitaCita Jo, tenhle chlap to asi moc neuměl, protože normálně by se tomu dítěti musel vyhnout… i když občas tam někdo profrčí jak šílený… asi ji to budu učit v tom druhém parku, tam je o dost klidněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.7.12 21:09

@Regina Hero tam je to pro mě mrtvý, ani pro oči tam není nic extra, nejlepší je ten za tržnicí, je tam stíneček, půjdeme pak do toho rozária? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.7.12 21:12
@JitaCita píše:
@Regina Hero tam je to pro mě mrtvý, ani pro oči tam není nic extra, nejlepší je ten za tržnicí, je tam stíneček, půjdeme pak do toho rozária? :think:

No ten jsem myslela, vedle rozária… a do rozária můžeme… domluvíme se na místě… jestli nezapomenu, vezmu foťák a uděláme nějakou tu dokumentaci :-)
Už jsem hezky dlouho nefotila a chtěla bych si udělat pár fotek venku… ať si pak časem můžu zavzpomínat, jak byly holky malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.7.12 21:14

@Regina Hero to já fotím každý den jak divá :P, takže jeden foťák určo bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
10.7.12 06:21

Dvě ženy taky hlásí příchod… Určitě bychom s Haničkou došli, pokud počasí trochu dovolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.7.12 08:45

Holky je vám jasný, že pojedem v zástupu a budem všude zavazet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.7.12 10:00

j

Ahojte holky, tak já dorazím asi sama s Kubíkem. Známá, co chtěla přijít si podvrtla kotník, takže asi nedopajdá…
Ještě nevím jestli přijedu s kočárem nebo jenom se sedačkou do auta, záleží jak bude počasí. V kočáře mu asi nebude takový horko…
Foťák vezmu taky jestli nezapomenu. Asi si vezmu takové hodně výrazné tričko ať je mě vidět… :lol: Mám takové pěkné s tweetym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
10.7.12 15:42

Ahoj holky,
bohužel mě ten zítřek nevyhovuje, hlavně ta hodina, tak si to užijte a ráda mrknu na fotky a příště se kdyžtak přidáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.7.12 07:57

Takže v 15,00 u restaureace Fontana?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.7.12 09:03

Nás určitě nepřehlídnete, pojedu s Kubíkem v hnědým kočáře s ptáčkama.
Já budu mít černé tričko s Tweetym ve předu a barevnou tašku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.7.12 12:06

Super holky, my budeme mít modrošedý, růžový a červeno černý kočár, beru 2 kámošky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.7.12 12:07

Nevím kolik budu mít casu, jelikoz v te dobe budu muset krmit prcka, ale dojdu s modrocernym kocarkem a ja budu mit pruh triko (bíločervené). Ostatne Regina Hero me zna osobne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.7.12 12:11

Holky, potvrzujeme účast, přijedeme černým sporťákem, já kraťasy a světle triko. V ruce budu držet plinku. Těšíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.7.12 12:59
@Hany163 píše:
Ahoj holky,
bohužel mě ten zítřek nevyhovuje, hlavně ta hodina, tak si to užijte a ráda mrknu na fotky a příště se kdyžtak přidáme ;)

Jak píše Hany163 - taky bohužel nedorazíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová