Mindráky z neplodnosti

Anonymní
3.11.10 11:02

Mindraky z neplodnosti

Mate je taky? Ja kvalitne.

Mam pocit, ze mam na hlavě blikajici napis JSEM NEPLODNA.

A kdyz nekoho potkam, kdo ma s sebou dite, citim se hrozne trapne a neschopne.

Prosim o napady, jak to zmirnit. Hazejte sem cokoliv,co vas napadne, i blbosti + piste, jak jste na tom se sebevedomim v tomto smeru Vy.

Diky.

:zed:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.11.10 11:13

Já teda nebyla neplodná moc dlouho ale měla sem to uplně stejně.Jediné co mi pomáhalo bylo že sem si říkala když sem viděla nějaké dítě že třeba na něj taky dlouho (těhotná nebo matka) čekala a taky třeba před tím potratila.
Osobně neznám žádnouženu které by se nakonec nepodařilo zabřeznout což mi taky dodávalo sílu.
Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.10 11:15

Mi hodně pomohly tyhle články - http://www.ordinace.cz/…-cast-prvni/

• Citovat
  • Upravit
17162
3.11.10 11:15

A jak dlouho se už snažíte o mimi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
3.11.10 11:16
Kamča.dalmatinka píše:
Já teda nebyla neplodná moc dlouho ale měla sem to uplně stejně.Jediné co mi pomáhalo bylo že sem si říkala když sem viděla nějaké dítě že třeba na něj taky dlouho (těhotná nebo matka) čekala a taky třeba před tím potratila.
Osobně neznám žádnouženu které by se nakonec nepodařilo zabřeznout což mi taky dodávalo sílu.
Moc držím palce

tímto problémem jsem se trápila 15 let a snad se zadařilo.......vydrž,upni se na něco jiného,pořiď si zvířátko,užívej si a ono to opravdu přijde.Vím,někde vzadu v mozku to stejně je,vím o čem mluvím,ale snaž se a opravdu to přijde!!Držím palečky!!!!!! :kytka: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
12738
3.11.10 11:20

:lol: My už si za dobu „neplodnosti“ pořídili 2 psy a stále nic :mrgreen:
Asi budu mít doma zvěřinec a na dítě nezbyde místo :lol: Samozřejmě psáno s velkou nadsázkou.

Diplomatko, tobě veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
3.11.10 11:24
EvHu píše: :lol: My už si za dobu „neplodnosti“ pořídili 2 psy a stále nic :mrgreen:
Asi budu mít doma zvěřinec a na dítě nezbyde místo :lol: Samozřejmě psáno s velkou nadsázkou.Diplomatko, tobě veliká gratulace :kytka:

Děkuji moc-taky mám zvěřinec-4 papoušky...... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1255
3.11.10 11:33

Ten pocit znám. A hlavně si připadám, třeba před rodinou, i když oni mi to najevo nedávají, že jsem nesplnila nějakou povinnost, kterou všichni očekávají, že splním. :zed:
Ono se říká, nemysli na to. Ale jak to udělat, když vylezete na balkon a na hřišti je tolik prťat. A pak mě přepadá myšlenka, když se koukám na matky, proč ony měly to štěstí a já nic? Co jsem komu udělala? :zed:
Pak mám ale dny, kdy jsem naprosto v klidu a nepoddávám se tomu. A to je asi nejlepší.
Nejhorší jsou ale dotazy těch, co vás třeba dlouho neviděli: Tak co, už máte dítě? Kdy budete mít mimi? Bych vraždila. :zed: Vím, že oni neví, jak to je a vysvětlovat jim to nebudu, ale pro mě je to citlivé téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 11:39

Nejhorší jsou asi otazky TAK KDY UŽ BUDE MIMČO,VY NECHCETE? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 11:44

Diplomatko tak to je krásné a mo moc gratuluji :potlesk: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.11.10 11:51
Oskynka píše:
Nejhorší jsou asi otazky TAK KDY UŽ BUDE MIMČO,VY NECHCETE? :zed: :zed:
:pocitac: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 11:55
EvHu píše:
Oskynka píše:
Nejhorší jsou asi otazky TAK KDY UŽ BUDE MIMČO,VY NECHCETE? :zed: :zed:
:pocitac: :cert:

koukám že také stimuješ a 4 kontrola.Tak to jsme dvě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.11.10 12:05

Osy jojo, taky jsem na to koukala :mrgreen:
A taky v Pronatalu, jen v Praze. :lol:

Jdeš na 1.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
3.11.10 12:15

Moje nejoblíbenější poznámka - jejda, ona už má 4 a vy ještě nemáte druhé? Noooo, ale to už je nejvyšší čas! (mám za sebou 4 potraty za jeden rok :-? ) :pocitac: :cert: Takže s dostatečně kyselým xichtem odpovídám - kdyby to bylo tak jednoduché, tak už má 4 sourozence - at si to přeberou jak chtějí… nebo, další dobře míněná poznámka - ale tak máte jedno, budte rádi, že vám to vyšlo! (což je sice pravda, ale my bychom opravdu to druhé ještě někdy rádi měli, že)
Moc vám holky držím palce a omlouvám se, že sem lezu, když už to jedno dítě mám… to jen že to momentálně taky docela inenzivně řešíme, proto jsem tu diskuzi rozklikla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 12:33
EvHu píše:
Osy jojo, taky jsem na to koukala :mrgreen:
A taky v Pronatalu, jen v Praze. :lol:Jdeš na 1.?

Zatím jezdím do Teplic ale na odběr už do Prahy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital