Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nevíte náhodou, jestli je možné darovat s jedním vaječníkem? Nikde jsem nenašla odpověď na moji otázku
se nam tady s darkynema roztrhl pytel - no fakt clovece ti nevim, co napsat primo do nejakeho caru, nebo do poradnou dr. Kouckemu? Teoreticky asi proc ne, pokud jsi o nej neprisla treba pri rakovine nebo ta neco.
Pudli, myslím, že to je jedině dobře. Nadbytek dárkyň asi nehrozí, což je trošku škoda. Pak by nemuseli páry čekat v pořadnících ![]()
No a teď koukám, že nepíšu ani k tématu. Myslím, že by vadit nemělo. Záleží ale, jestli je to způsobené nemocí, vrozené apod.
Přišla jso něj kvůli cystě, byl cystou obalenej, tak mi „vzali“ celou pravou stranu. No. říkám si, že s jedním vaječníkem neudělám tolik vajíček, co se dvouma, asi.
Jinak o dárcovství se zajímám už hodně dlouho.
No, ja si teda myslim, ze to vadi, protoze podle me, vajecniky se stridaji ve vajickach a tak by byla o polovinu mensi sance. Event., ze bys mohla jen ob mesic darovat, kdyby to tedy slo zjistit.....coz asi lze.
ja vim, ale pri IVF makat bude - IVF neni normalni cyklus, pri nem se vajecniky nestridaji. mam navic dojem, ze pokud mas jeden, taky maka kazdy mesic.
ja nevim ale když sem podstupovala ivf tak se mě ptali jestli chci zbyla vajička darovat a to nemam celou pravou stranu a z leveho vaječniku mam jen čtvrtku tak si myslim že byto mohlo jit