Dárcovství vajíček a jeden vaječník

2.11.10 13:39

Dárcovství vajíček a jeden vaječník

Nevíte náhodou, jestli je možné darovat s jedním vaječníkem? Nikde jsem nenašla odpověď na moji otázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43034
2.11.10 14:05

se nam tady s darkynema roztrhl pytel - no fakt clovece ti nevim, co napsat primo do nejakeho caru, nebo do poradnou dr. Kouckemu? Teoreticky asi proc ne, pokud jsi o nej neprisla treba pri rakovine nebo ta neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.11.10 14:09

Pudli, myslím, že to je jedině dobře. Nadbytek dárkyň asi nehrozí, což je trošku škoda. Pak by nemuseli páry čekat v pořadnících :think:

No a teď koukám, že nepíšu ani k tématu. Myslím, že by vadit nemělo. Záleží ale, jestli je to způsobené nemocí, vrozené apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 14:20

Přišla jso něj kvůli cystě, byl cystou obalenej, tak mi „vzali“ celou pravou stranu. No. říkám si, že s jedním vaječníkem neudělám tolik vajíček, co se dvouma, asi.
Jinak o dárcovství se zajímám už hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.11.10 16:35

No, ja si teda myslim, ze to vadi, protoze podle me, vajecniky se stridaji ve vajickach a tak by byla o polovinu mensi sance. Event., ze bys mohla jen ob mesic darovat, kdyby to tedy slo zjistit.....coz asi lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
2.11.10 18:50

kdyz se to nastimuluje, tak se nestridaji ale fachaji oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 18:55

Já mám ale jen jeden, celou pravou stranu mám pryč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
2.11.10 21:05

ja vim, ale pri IVF makat bude - IVF neni normalni cyklus, pri nem se vajecniky nestridaji. mam navic dojem, ze pokud mas jeden, taky maka kazdy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 21:11

jojo, to určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.11.10 01:00

ja nevim ale když sem podstupovala ivf tak se mě ptali jestli chci zbyla vajička darovat a to nemam celou pravou stranu a z leveho vaječniku mam jen čtvrtku tak si myslim že byto mohlo jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí