1. IVF – pozitivní test

53
31.10.10 19:38

1.IVF-pozitivní test

Zdravím všechny,

jsem po prvním IVF, v úterý to budou dva týdny po ET (jedno embryo) a mám pozitivní těhotenské testy. Dost mě pobolívá bříško a berou mě i křeče, občas takové že musím být i zkroucená a čekat až to přestane. Bříško mám i větší a tvrdé. Bojím se, aby to nebylo špatné znamení. Příští týden jdu na krev. Dvakrát denně beru Utrogestan (vaginálně), nevím jestli to nemá vliv. Jsem tu nová a ze všeho jsem celkově vyjukaná. Je normální mít silné bolesti a křeče v podbříšku, ve druhém týdnu těhotenství (pokud tedy se prokáže i po krevních testech) ??? Moc děkuji za odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1307
31.10.10 19:45
Aja1982 píše:
Zdravím všechny,jsem po prvním IVF, v úterý to budou dva týdny po ET (jedno embryo) a mám pozitivní těhotenské testy. Dost mě pobolívá bříško a berou mě i křeče, občas takové že musím být i zkroucená a čekat až to přestane. Bříško mám i větší a tvrdé. Bojím se, aby to nebylo špatné znamení. Příští týden jdu na krev. Dvakrát denně beru Utrogestan (vaginálně), nevím jestli to nemá vliv. Jsem tu nová a ze všeho jsem celkově vyjukaná. Je normální mít silné bolesti a křeče v podbříšku, ve druhém týdnu těhotenství (pokud tedy se prokáže i po krevních testech) ??? Moc děkuji za odpověď..

ahoja,tak to gratuluji.každá má ty bolesti jiné.možná se ptám blbě,ale když jsi ve druhém týdnu,tak to znamená,že sis dělala testík před menstruací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 19:46

Aji já tedy nejsem těhu po IVF, ale když jsem zjistila těhu, byla jsem ve čtvrtém týdnu (3 a něco) a křeče v podbřišku jsem mívala včetně tvrdého břicha, hlavně večer. Ještě teď mě občas pobolívá. Podle mě je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.10.10 19:52

ahoj, tyzdne tehotenstva sa rataju od ms, cize by si teraz mala byt stvrty tyzden a v stredu zacinas piaty :palec:

bolesti a pichanie su normalne, ale krce, ze Ta az skruti, tak to neviem. pre istotu by som zavolala do car a opytala sa na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 20:04
soldi píše:
ahoj, tyzdne tehotenstva sa rataju od ms, cize by si teraz mala byt stvrty tyzden a v stredu zacinas piaty :palec:bolesti a pichanie su normalne, ale krce, ze Ta az skruti, tak to neviem. pre istotu by som zavolala do car a opytala sa na to.

jo,já jsem to blbš četla ,va týdny po IVF..takže ve čtvrtém týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.10.10 20:08

fikina, je to matuce s tymi tyzdnami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 20:15
soldi píše:
fikina, je to matuce s tymi tyzdnami :lol:

to je :-D a co je to matuce? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.10.10 20:17

fikina, ee, teraz si nespomeniem na cesky ekvivalent, ale je to od slova som zmatena, po angl. confused :mrgreen:

matouci??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 20:21
soldi píše:
fikina, ee, teraz si nespomeniem na cesky ekvivalent, ale je to od slova som zmatena, po angl. confused :mrgreen:matouci??? :think:

jojo, :wink: je to matoucí.já v tom mela zmatek do nedávna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
31.10.10 20:24

Ano, je to správně - matoucí, zavádějící

Ájo, moc gratuluji k pozitivnmu testu. I já jsem měla divné píchání do podbřišku, občas mě i bolest vystřelovala. To se to tam hezky všechno připravuje, zahnizďuje :wink:. Buď v klidu, mysli pozitivně :kytka: , opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 20:26
milap píše:
Ano, je to správně - matoucí, zavádějícíÁjo, moc gratuluji k pozitivnmu testu. I já jsem měla divné píchání do podbřišku, občas mě i bolest vystřelovala. To se to tam hezky všechno připravuje, zahnizďuje :wink:. Buď v klidu, mysli pozitivně :kytka: , opatruj se

kéž by to bylo nakažlivé :-D já jsem 5.den po iui adnes mám pícháníčko v podbříšku,tak doufám,že je to uhnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.10.10 20:38

fikina, drzim palce aby to uhniezdovanie bolo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.11.10 07:42
soldi píše:
fikina, drzim palce aby to uhniezdovanie bolo :srdce:

děkuju,v noci mě začala pobolívat prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.11.10 07:47

ked som otehotnela, boli bolave prsia jednym z prvych priznakov- 5 dpo vecer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.11.10 09:21

Moc děkuju, protože jsem měla opravdu strach. Tu vystřelovací bolest mám taky. Tento týden jdu do CARU na krev, tak jsem zvědavá. Přijde mi to hrozně brzy, ale mám už i zvětšené bříško a pobolívají mě prsa. Snad je vše opravdu dobré znamení a já budu konečně těhu :-)
Ještě jednou moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital