Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, také mě je kus. 169 cm a 78kg. Právě jsem si píchla injekci na uvolnění vajíček. Dlouhý protokol - dipherelin, Puregon a teď Ovitrelle. Folíků mám 5-7 a možná ještě nějaké schované. V pondělí se při punkci uvidí.
Problémy - poslední dobou bolest ve vaječnících, jsem nafouklá a mám průjem. Jinak vše v pohodě.
Jo, ale poprvé v životě jsem byla za špek na břiše ráda. Dobře se do něj píchá.
Dík za reakci,.,a držím palečky ![]()
I když –radši bych byla ,pokud je tady mezi námi nějaká 100 kilová a výš..
Jestli by dala vědět,jak reagovala.
Lemaz KOLIK si píchala?a jak dlouho?
Já mám zatim gonal ,teprve dnes 3 injekci,pak na řadu přijde cetrotide a nakonec ovitrelle.
Pokud vím, kamarádka je taky „kus“…160 cm a něco k 90 kilům a gynekolog jí od toho zrazoval, on je asi vůbec vysazený na tlustý dámy, a měl blbý hemzy, jakože to skoro nemá cenu, když má tělo plný sádla, že hormony nebudou reagovat tak, jak mají… nedala se, předtím teda jeho jednání obrečela… ale IVF se povedlo na poprvé. to mu vytřela zrak!
Tak přeju, ať taky vytřeš… ![]()
NiKi
Píchala jsem si 5 dní 150ui Puregonu, od 6 do 13 dne 250ui Puregonu. A dnes 1ml Ovitrelle.
U dnešní injekce už jsem přemýšlela, kam to bodnout. Břicho jedna modřina, ale šlo to. U Ovitrlle jsou ještě tenčí injekce než u Puregonu, tak to bylo dobrý.
Já mám teda jedno dítko přirozenou cestou v poho ,kolem 105 kg sem otěhotněla..jen ted to prostě nejde,zhoršil se nám rapidně spermio,proto ivf.
Nikino musim teda říct,že mě od toho gyndař vůbec neodrazoval,a zatim ani v car nějak nic moc neřešily.Jen že mi budou muset dát vyšší dávku hormonů.
Píchám denně 300 jednotek,a čeká mě krátký protokol. ![]()
Lemaz ten tvůj protokol zní zajímavě..
Já počítám stím,že budu léky muset ještě dokoupit,pže mám zatim jen na 6 dnů a nevěřim,že by mi to stačilo.
Já nemám žádné, ale brzy budou!!!!!!!
Já mám jednu stranu neprůchodnou, jinak je vše v pořádku.
Anonymní píše:
Lemaz ten tvůj protokol zní zajímavě..
Já počítám stím,že budu léky muset ještě dokoupit,pže mám zatim jen na 6 dnů a nevěřim,že by mi to stačilo.
Já jsem kupovala 4×. Při každé kontrole dvě krabičky po 300ui. a od toho 6 dne tři krabičky. Stálo to tedy peněz
, ale stojí to za to.
A Lemaz ještě něco –jak byli mudři spokojení s reakcí??
Stimulovala si někdy ještě s něčím jiným?např s clostilem?
Já jo..a vždy max 1 dominant folikul.Po 2 tabletách na 5 dní.
Já měla zatim 2 pera gonalu po 900 jednotkách -na těch 6 dní a platila sem 5250 kč.
Tak jsem zvědavá co mi řeknou na ultrazvuku–kolik mě to ještě bude stát-léky. ![]()
ne, já jsem šla rovnou do protokolu. No, měla jsem problémy na začátku, kdy jsem blbě reagovala na první dávku dipherelinu. Za 20 dní mi to mělo způsobit umělý přechod, ale já měla sliznici narostlou jako houby po dešti a do toho se objevil polyp, takže jsem šla na hystereskopii a nechala si píchnout další dipherelin. Takže už stimuluju 2,5 měs.
Jo, a ještě beru Prednison.
Ona snad pojištovna platí na jeden pokus ivf jen 2000 jednotek dohromady..navíc snad nepřidá.Jsem zvědavá kolik bude pak plná cena.
![]()
Ahoj,
momentálně podstupuji stimulaci na své první ivf.
Jsem pořádná baculka,a chtěla bych se vás zeptat ,jak jste na stimulaci reagovali,kolik bylo folikulů apod..
Díky za názory ,příspěvky a prosím bez urážení ,bez rad o hubnutí.