Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To máš pravdu.
Ono nic jinýho totiž někdy nezbývá. ![]()
Tak držim palce at se vše zadaří jak má. ![]()
Ahoj, tak já 100kg nemám, ale BMI skoro 31, takže definici „obézní“ už v podstatě splňuju. Ale tak nějak mám kilča všude, tak mi to nikdo netipuje - v CAR se ani neptali, kolik vážím…
Mám první stimulaci - Gonal F, zpočátku 187,5 a teď 150 a podle Dr. na něj reaguju dobře (při kontrole 6DC bylo 5+2 folikuly). V pondělí (9DC) jdu na další kontrolu, tak pak kdyžtak písnu, jak to vypadá…
Předtím 2×IUI bez stimulace (ovuluju zdá se normálně, problém je u nás u muže, bude ICSI).
Ish díky..
Já sem byla totiž po celou dobuu relativně ok..
ale kdosi do mě začal hučet z diskuze,že by to mohl být sakra problém a taky bych nemusela reagovat. ![]()
Já mám též gonal F nicméně teda 300 jednotek denně.Ted 6 dc jdu taky na ultrazvuk,tak jsem docela hotová.
Kočko, ale to si vůbec neber… stejně dobře může nereagovat štíhlounká holčina, protože zas pro změnu váží až moc málo. A některé tělo si to může myslet klidně při 60kg, že je to „moc málo“.
Jak reagujem na hormony je fakt strašně indivindi.
Držím pěsti ![]()
já sem celkem hubená aitak sem mela vajuch málo…o vázeto není…píchala sem 225j
anonymní..po přečtení příspevku..vím o koho jde..a myslím že se namáš zaco stydet…jako že píšeš anonymne
..tak ti držím palce
anonymní takže se nepletu co??..neboj sebudeto dobrý ikdyžjá taky nemám vyhráno
Anonymní ahoj já mám 96kg a na před stimulkou 90kg reagovala jsem dobře měla jsem 15 folíků a z toho 13 vajuch jsem v pořádku u nás byl problém ve spermijkách jinak moc držím palce ![]()
Holky a jak vám vycházeli léky na pojištovnu?
Nemuseli jste dokupovat?
A pokud ano..co vás to stálo?
![]()
Podle toho, co si zvolíš. Některé platí pojišťovna celé, ale u těch lepších si doplácíš. Já jsem doplácela 1200 na 300ui Puregonu. Celkem kolem 13tis. Pojišťovna na 300ui doplácí 500.
Já mám gonal f..
ale myslim si,že stim co mám nevyjdu.
A jako ono ..když se to pak hradí celé bez účasti na pojištovnu.prý to sou šílené pálky?????? ![]()
No, to jsou, co si budeme povídat. Je to kšeft. Nevím, kolik stojí gonal, vím jen o Puregonu.
Lemaz tak to je taky pecka!!!ta cena

Já jsem začínala jinak no..na 2 dni menstr.cyklu.