Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Semik píše:
Holky opravdu pojišťovna platí pouze 2000j ale mě to pokaždé stačilo
Ptala jsem se sestry v Gennetu, prý 2250.
ish píše:Semik píše:Ptala jsem se sestry v Gennetu, prý 2250.
Holky opravdu pojišťovna platí pouze 2000j ale mě to pokaždé stačilo
Jinak ja dneska dostala jeste 300vkove pero, takze dohromady budu mit 1650jednotek.
Ve čtvrtek večer ovitrelle a v sobotu OPU.
Kolik dnů budeš teda dohromady stimulovat?
myslim ted bez toho ovitrelle. ![]()
ovitrel se píchá i sgonalem..jen třeba jedno ráno jedno večer nebo mezi sebou pul hodiny…já stimulovala 10dní..ale ten 10 sem píchala zbytky a večer..tu poslední hcg
petra.lovosice píše:
ovitrel se píchá i sgonalem..jen třeba jedno ráno jedno večer nebo mezi sebou pul hodiny…já stimulovala 10dní..ale ten 10 sem píchala zbytky a večer..tu poslední hcg
Ne. Ovitrele je místo Pregnylu a píchá se jednou.
Zároveň s Gonalem se píchá kdyžtak Cetrotide, smažkama přezdívaný citron.
Poslední gonal mám ve středu večer, poslední citron ve čtvrtek dopoledne, Ovitrelle pak ve čtvrtek večer.
Dohromady 10dní gonal, 7dní cetrotide.
Dobré ránko.
ISH tak,tak nějak bych si to představovala–těch 10 max 12 dnů stimulky.
![]()
Anonymní píše:
A ish JAKÉ BYLY VLASTNĚ FOLÍKY VELIKOSTNĚ A KOLIK?
Zatím to vypadá na 16-18kousků, velikostně 10-14mm (9DC). Uvidíme kolik z toho bude vajíček a embryjek.
Tak paráda..
Já na 6 dnu stimulky (jinak 7 dc) vše do 10 mm.7+6 ks.Povidala,že to je tak akorát.
Nicméně dávky gonalu mi snížila,a mám ode dneška připichovat Luveris a od zítřka gonal+luveris + cetrotide.
![]()
sobota ultrazvuk kontrolní.
Děvčátka jsem take sylnejsi, chtela bych se zeptat v prosinci pujdu na svuj prvni odber vajicek. Co to obnasi, jak dlouho to trva a boli to po procitnuti? Cim vas uspavali? Jsem z toho jak na jehlach nevim co me ceka ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj anonymni napis mi szrada s tebou pohovorim
Ahoj holky. Nepotrebujete nejaka Gonal mam jednu krabku nenacatou.