Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní - no já mám Gonal F ve 450 perech a Cetrotide a jenom na teď dávku 2-8DC jsem doplácela kolem 4500… a počítám, že s tím nevyjdu, takže zítra nafasuju další léky (a další účet)…
ISH já na 2 dc až 6 dc..900 iu pero x 2 –doplatek prozatím 5250 kč.A to mi na tuty nevystačí. ![]()
Jen mě teda zajímá čistě hipoteticky..kolik bude stát případně další pero bez přispění pojištovny..
![]()
Četla sem,že pojištovna připlácí jen na 2000 IU..(u jednoho pokusu)
Víte o tom někdo víc-jestli to tak je? ![]()
Anonymní píše: Četla sem,že pojištovna připlácí jen na 2000 IU..(u jednoho pokusu)
Víte o tom někdo víc-jestli to tak je?
Nevím, ale zítra jdu do CAR, tak se můžu zeptat…
Holky opravdu pojišťovna platí pouze 2000j ale mě to pokaždé stačilo ![]()
Jééé to se máš…
mě už zbývá jen 200 iu na pojištovnu a to teprve 5 dnem stimuluju!!!
Proto sem se ptala jestli někdo neví–kolik pak stojí gonal za plnou pálečku..
![]()
Anonymní píše:
Jééé to se máš…mě už zbývá jen 200 iu na pojištovnu a to teprve 5 dnem stimuluju!!!Proto sem se ptala jestli někdo neví–kolik pak stojí gonal za plnou pálečku..
![]()
![]()
No tak to ti můžu říct - moje 450tka má na krabičce nálepku cca 4600/1400. Předpokládám, že je to plná cena vs. doplatek pacienta.
Jo holky tak už vim..
Jsem koukla já na svou krabičku na 900 iu
a je tam cena 9121 kč.
tak to je pecka.
Holky, tak jsem na dně. Dnes na OPU. Celkem 4 vajíčka, z toho jedno zralé a zbývající tři možná dozrajou. Nějak si nedokážu představit, že se to povede s jedním vajíčkem.
Folíků 7, ty nedozrálý ještě můžou dozrát. Zítra to budu vedět.
ahojky
lemazme seoplodnilo taky jednovajucho..ajedno vydrželo abojovníček už u mebojuje..tak ti držím palce…jábyla taky psychicky uplnev pr..