Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Oskynka píše:
Ještě jsou moc fajn ty rady..TO JE TIM JAK NA TO STALE MYSLIS
a nebo..TO CHCE DOVOLENOU , ZMĚNÍTE PRROSTREDI A JE TO ![]()
Oksy - na to odpovídám: ahááá takže když na to nebudu myslet, tak mi zmizí endometrioza a všechno bude v pohodě?
![]()
To bych si asi musela nechat odoperovat půlku mozku, abych na TO nemyslela ![]()
Zrovna dneska mi jedna kamarádka radila - tak netlačte na pilu, to půjde, čím víc na to myslíš… mno. Ale odpověděla jsem jí slušně, neb jsem slušně vychovaná ![]()
Ale víte nad čím přemýšlím? Jak někdo může být proti ivf! Jako chápu víru, všechno to kolem, ale podle mě tohle může říct jenom ženská, která svoje děti má a nejlépe 3-4. Kdy to bylo v novinách, včera? Jak v Polsku uvažují zakázat ivf, no já jsem zase nadskakovala ze židle! Tak jako jsem nadskakovala u těch interrupcí, ale nechci zabředávat do podrboností, jen že jak do toho může kecat někdo, kdo to nikdy nezažil???
Veko teda…až ted sem pořádně přečetla tvůj podpis
, máš to složité . na tu imunologii jdeš kam ? K Ulčové-Galové ?
VEko..nejspíš
Myslíš že mi narostou v tom případě nové,kráásnéé,fungujícííí vejcovody? ![]()
IFFko,snažím se nerozčilovat ale po těchto zprávách jsem rozpálená do běla
Vždy..
Piškotko - jdu do Imumedu k Šetinové, byla jsem u ní už v r.2009.
Piškotka píše:Oskynka píše:a nebo..TO CHCE DOVOLENOU , ZMĚNÍTE PRROSTREDI A JE TO
Ještě jsou moc fajn ty rady..TO JE TIM JAK NA TO STALE MYSLIS
Tak to bych měla osmerčata ![]()
Oskynka píše:
VEko..nejspíšMyslíš že mi narostou v tom případě nové,kráásnéé,fungujícííí vejcovody?
kde se na ně stojí fronta ?
sem ti v patách
taky mi chybí ![]()
Oskynka píše:
To věřím..Někdy je opravdu lepší mlčet.Je fajn že mužeme pokecat alespon tady
VeKo píše:
Piškotko - jdu do Imumedu k Šetinové, byla jsem u ní už v r.2009.
aha..já byla v Plzni v 2008 tak nevím jestli bych neměla jít znovu. ![]()
Oskynka píše:Piškotka píše:Piško..bohužel si člověk tchyni nevybírá.nechcete ji semnou někdo vyměnit??
Oskynko tak to chápu…manžu musí mrzet,že vlastní matka a takto se chová…naštěstí moje tchýně nás podporuje a dokonce i píchala injekce u prvního ivf.
Klidně, myslím, že tu moji bych vracela jak bumerang
Proto o ní nikde radši nepíšu ![]()
Piškotko - já jdu hlavně proto, že mám hodně agresivní endometriozu a ta může působit i imunologicky. Takže teď si jdu znovu, taky i proto, abych vyplnila čekání na stimulaci na 6.IVF.
Holky,prosím o radu.Stimuluji Gonalem a dnes mě začalo dost bolet v krku.Mužu dál stimulovat a nebo se na to raději vykašlat a počkat další měsíc?teplotu nemám.. ![]()