Mindráky z neplodnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1860
3.11.10 14:22

Tak to ani já ne..Je pravda že první co řekl muj gyn. po laparce bylo IVF a začněte řešit adopci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.11.10 14:26

Vás holky obdivuji, jak se pouštíte do adopce. My na to nemáme…psychicky. Nějak máme pořád milion argumentů co v nás vyvolávají strach. A taky samozřejmě nekonečně věříme, že vyjde naše. Hlavně teď po tom, co vyšlo 5.IVF. Nikdy bych nevěřila, že i potrat může tak nakoupnout do dalšího snažení. Já už byla přesvědčená, že další IVF bude s darovanými vajíčky. No ale ještě jednou dám šanci svým vajíčkům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.10 14:29

Veko , já se začínám porozhlížet a pokud nebudu o narozkách těhu, tak to začnu obcházet. Nějak si neumím představit být bez dítěte. I když věřím,že nám to vyjde :) vyšlo to dvakrát i když blbě uhnízděné, tak jednou se musíme trefit i s ivf ?)..jenže brzo se rozkutálejí penízky a nebude na pokusy :cry: to je ta špatná stránka věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 14:32

Já obdivuji tvou nezdolnou energii a elán :kytka: Je pravda že adopce musí byt velky záběr..Já také pevně věřím,doufám a všem tady přeji uspěch :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.11.10 14:32

Piškotko - máš výhodu, že víš, že jsi 2× otěhotněla, s velkou pravděpodobností se povede i po IVF. :-)
Jako já si taky nedokážu představit život bez dítěte, ale stejně tak si ho nedokážu představit s adoptovaným dítětem.....je to takový začarovaný kruh. Jsem si vědoma, že jednou může přijít doba, kdy si to třeba budu vyčítat, ale prostě přemáhat se jít na úřad podat žádost se mi fakt nechce.
Manžel to má stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 14:36

každy jsme jiny a každého věc..já jsem sobec ktery když adopci tak bílé miminko :oops: Ale stále doufám v naše vlastní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 14:37
Piškotka píše:
Veko , já se začínám porozhlížet a pokud nebudu o narozkách těhu, tak to začnu obcházet. Nějak si neumím představit být bez dítěte. I když věřím,že nám to vyjde :) vyšlo to dvakrát i když blbě uhnízděné, tak jednou se musíme trefit i s ivf ?)..jenže brzo se rozkutálejí penízky a nebude na pokusy :cry: to je ta špatná stránka věci…

Finance nás všechny bohužel asi omezují.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.10 14:38

Veko tak to je jasné , pokud to takto vidíte. Já jsem jiný typ. Pořád všem hlídám děti a všechny bych si klidně vzala domů :-)Ale pořád v koutku duše věřím,že přije to vlastní , a ano máš pravdu je to výhoda,že sem byla dvakrát těhu samovolně , i když se nedaří. Ted v srpnu se chytlo a hned pustilo…takže to bylo potřetí.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.11.10 14:40

Taky na to nemáme, abychom začli s adopcí a navíc jsme teprve na začátku pokusů.
Nechci, aby mi kdokoliv lezl do soukromí, pitval mě pod lupou atd…to je snad ještě větší nervové vypětí než stimulky atd :-(
A nevzdám se snu o vlastním dítěti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.11.10 14:43
Oskynka píše:
Tak to ani já ne..Je pravda že první co řekl muj gyn. po laparce bylo IVF a začněte řešit adopci..

Taky nebyl zrovna taktní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 14:45

Větší šok byl po laparce v nemocnici.Nic netušící před dalšími šesti ženskymi mi na plné KOULE oznámit jste NEPLODNA. :zed: :zed: To byl spíš šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
3.11.10 14:46

zdravím holky,
tak my se snažíme 2 roky, a pořád nic :roll:
U nás je to navesnici tak, že mě všechny kamarádky odsoudili, a nechcou se se mnou bavit. Prostě nezapadám do party. Oni všichni jezdí s kočárkama, a přehlíží mě obloukem. A jen si o tom šuškají :roll: a pak se nás samozřejmě ptají, ještě se nepodařilo? A už chodíte k doktorovi? Nemám na to kolikrát nervy :cert: Naštěstí tam mám jednu kamarádku, která je na tom stejně, a podnikáme spolu cvičení a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
3.11.10 14:55

Ahoj Lindo,tak to nebyly kamarádky ale kozy :cert: Hlavně že máš alespon jednu zpřízněnou dušičku :palec: A tady další :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.11.10 14:59

Linda1: máš jim říct, že se o mimi nesnažíte. že si užíváte života. no to jsou pipiny. odsoudit někoho jen proto, že nemá dítě?!

to u mě v rodině se nedávno narodilo mimčo. a otázka typu:::: a kdy budete mít vy? mě absolutně vytáčí! proč nechápají, že třeba chceme, ale nejde to? ? ?a přitom vědí v čem je zakopaný pes. ale odpověd, že ještě neplánujeme byla dostačující. myslím, že dalšího půl roku se mě na to nezeptají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
3.11.10 14:59

Lindo asi hoooodně omezené kozy!!! Ty bych kamarádkami nazvat už nikdy nemohla :cert:
Kašli na to, lidská blbost je a vždycky bude všudypřítomná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí