Minerálka s příchutí tonic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Minerálka s příchutí tonic
Ahoj holky,
potřebovala bych od vás poradit. Nevíte jestli nějaka společnost nevyrábí minerálku s příchutí tonicu? Tři roky zpátky, při mém prvním těhu jsem ji pila, byla s příchutí tonicu a bez chininu, ale nevím jaká značka to byla. Myslela jsem že ondrášovka, ale na jejich stránkách jsem ji nenašla. Jsem zase těhotná a jediné co snesu na pití je hořké, a džusy a birel už mi nejedou. Moc děkuji za vaše postřehy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My ji kupujeme tuším v kauflandu nebo v penny..je to 2l, je (myslím) bez chininu a stojí něco kolem 10,–…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 píše:
My ji kupujeme tuším v kauflandu nebo v penny..je to 2l, je (myslím) bez chininu a stojí něco kolem 10,–…
super, dík za info. A nemohla by jsi mi zjistit, kde přesně ji kupuješ? penny mám totiž trošku z ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admenL Tak byla to ta z kauflandu..můžu hodit i obrázek, ale chynin tak teda je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se nepletu, tak chinin není v tonic se zázvorem od River. Ale je v tom zázvor, tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka
zázvor v těhu nevadí, ne? vždyt se dělají lízátká na těho. nevolnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak tahle River neobsahuje chinin- takže s chutí do ní ![]()
http://www.maspex.cz/offer.php?…
- Citovat
- Upravit
@admenL já jen, že mě ze zázvaru v těhotenství navalovalo, ani nevím, že to na nevolnost pomáhá, já musím mít vždy něco extra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elenkazed
ahoj, ale podle mě zase jen ta zázvorová…no zkusím na ní kouknout v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka
já v minulém těhu ty lizátka měla a že by extra pomáhaly?
No ale ten tonic zkusím, přinejhorším ho někdo doma vypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit