Minerva a rozhozený cyklus?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1227
30.11.11 15:05

Minerva a rozhozený cyklus?

Ahoj holky, začala jsem po nějaké době brát pilulky. Na doporučení kožního lékaře Minervu. První prášek jsem dle návodu začala brát první den cyklu, menses byla klasická tak 1-2 dny, pak spíš jenom špinění další den (předtím bez prášků byla tak 4 dny silná a 1 den špinění). Teď mám pauzu po dobrání prvního platíčka, menses měla podle mě dorazit včera, zatím je to takové nijaké špinění, bolest břicha prakticky žádná. Na příbalovém letáku je napsané, že první menses po nasazení atk může úplně vynechat. Máte někdo taky takové zkušenosti. Jsem už nějakou dobu nemocná (beru ATB). Už pomalu začínám přemýšlet, jestli si neudělat test (žádné další těhu příznaky nemám), co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
30.11.11 15:45

Já Minervu nedobrala v září ani platíčko, špinila jsem, nebylo mi po ní dobře.

Ty jsi brala HA a ATB dohromady? Víš, že ATB o dost snižují účinek antikoncepce? Spousta žen to nevěděla a teď mají děti. Můžeš být klidně těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.11.11 15:46

atb beru poslední týden a ten týden mi bylo tak zle, že nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
30.11.11 15:54

Já brala roky minisiston, pak jsme to taky změnili na minervu že je dobrá na pleť. Bojovala jsem s ní asi tři měsíce, krvácela jsem kdy jsem neměla, naopak neměla MS když být měla, prostě děs. A výsledek viz metřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.11.11 15:58
crazzi píše:
Já brala roky minisiston, pak jsme to taky změnili na minervu že je dobrá na pleť. Bojovala jsem s ní asi tři měsíce, krvácela jsem kdy jsem neměla, naopak neměla MS když být měla, prostě děs. A výsledek viz metřík :mrgreen:

týý jo výsledek pěknej, gratuluji :palec: ale trochu mě děsí, já taky beru Minervu :mrgreen: ale teda nemám s ní žádný problémy, tak snad funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
30.11.11 16:11
chelsea.aa píše:týý jo výsledek pěknej, gratuluji :palec: ale trochu mě děsí, já taky beru Minervu :mrgreen: ale teda nemám s ní žádný problémy, tak snad funguje :lol:

A jak to teprv vyděsilo sedmnáctiletou ségru, co jí bere taky :mrgreen: .
Ale taky s ní dohromady nemá problém, jen prý si připadá nějaká náladovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.11.11 16:26
katek78 píše:
atb beru poslední týden a ten týden mi bylo tak zle, že nic nebylo

Tak se ti to tím asi jen rozhodilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.11.11 18:02

já ji právě testuju od kožního (prý na dospělácký akné), kdysi jsem brala Diane 35, Minervu mi navrhl kožní, že je levnější a prakticky stejná … jestli mě bude takhle štvát, tak se na ni vykašlu a vrátím se k Triqilaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.11 19:42
katek78 píše:
já ji právě testuju od kožního (prý na dospělácký akné), kdysi jsem brala Diane 35, Minervu mi navrhl kožní, že je levnější a prakticky stejná … jestli mě bude takhle štvát, tak se na ni vykašlu a vrátím se k Triqilaru :nevim:

Bylo mi řečeno úplně to stejný, taky jsem brala Diane 35 a Minerva je prý stejná a levnější, ale mám to přímo od gynekoložky.
A nemám s ní žádný problém, cyklus v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí