Minerva? To je ten důvod?

1
12.1.12 16:39

Minerva? To je ten duvod?

Ahoj Holky.. procitam si diskuze a zjistuju ze Minerva asi neni opravdu dobra:( Ja ji brala 5 let.. od te doby co sem sla poprve na gyndu.. ted rok.. presne rok se snazime o Miminko..a nic.. tak jestli to není Minervou.. pry je vysokohormonalni a to prej neni dobré ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28805
12.1.12 16:58

Ahoj, já brala Diane35, resp. Minervu dohromady taky kolem pěti let a miminko se nám povedlo hned po vysazení antikoncepce:) Proto si nemyslím, že za to může antikoncepce, plodnost se po vysazení obnovuje rychle. Je možné, že to na každého působí jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.1.12 17:04

Na HA bych to neházela, prostě jen ti to trvá déle. Vydrž. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
12.1.12 17:09

Pote co jsem vysadila Minervu, trvalo 7 mesicu, nez jsem dostala menstruaci- vyvolanou leky. A po roce jsem otehotnela. Ale musim podotknout, ze jsme se nesnazili. :)
A neni nahodou Minerva spis nizkohormonalni? Mne to aspon teda rikala doktorka. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5320
12.1.12 17:10

ahoj, brala jsem Minervu (předtím Diane 35) v kuse 11 let a otěhotněla jsem hned první cyklus, kdy jsme chtěli, tak myslím, že tím to nebude. Jak je psáno v prvním příspěvku, plodnost se opravdu obnovuje rychle. Buď trpělivá a miminko jistě brzy přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
12.1.12 17:22

taky jsem měla minervu a mimčo se podařilo po necelých 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
12.1.12 22:49

Ja brala minervu-diane35 cca 6 let a otehotnela jsem neplanovane velmi kratce po vysazeni. Rekla bych, ze na kazdeho to pusobi jinak, treba ti to srovna cykly a ten problem se jenom odlozi a kdyz ji vysadis, tak se treba objevi nepravidelna ms a tak, ale neni to primo zpusobeno HA. Jinak myslim, ze je nizkohormonalni, to uz jsou pry vsechny, ale neni uplne extra nizkohorm., protoze se taky bere kvuli zlepseni akne, aspon me to kdysi dr rikala a taky to pomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.1.12 22:51

Já otěhotněla neplánovaně přes HA právě s Minervou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.1.12 12:04

Ahoj, já brala nejdřív Diane35 a pak Minervu cca 7 let právě kvůli akné a po vysazení jsem otěhotněla hned druhý měsíc. Teď jí beru zase půl roku a v březnu budu vysazovat a budem se snažit o druhé mimi, tak jsem zvědavá za jak dlouho se to povede tentokrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
13.1.12 12:09

Ta stejna zkusenost - Diane, Minerva, nakonec Mercilon - snazili jsme se jeden den (noc) :-) a za mesic rodim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí