Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky.. procitam si diskuze a zjistuju ze Minerva asi neni opravdu dobra:( Ja ji brala 5 let.. od te doby co sem sla poprve na gyndu.. ted rok.. presne rok se snazime o Miminko..a nic.. tak jestli to není Minervou.. pry je vysokohormonalni a to prej neni dobré ?
Ahoj, já brala Diane35, resp. Minervu dohromady taky kolem pěti let a miminko se nám povedlo hned po vysazení antikoncepce:) Proto si nemyslím, že za to může antikoncepce, plodnost se po vysazení obnovuje rychle. Je možné, že to na každého působí jinak…
Pote co jsem vysadila Minervu, trvalo 7 mesicu, nez jsem dostala menstruaci- vyvolanou leky. A po roce jsem otehotnela. Ale musim podotknout, ze jsme se nesnazili. ![]()
A neni nahodou Minerva spis nizkohormonalni? Mne to aspon teda rikala doktorka. ![]()
ahoj, brala jsem Minervu (předtím Diane 35) v kuse 11 let a otěhotněla jsem hned první cyklus, kdy jsme chtěli, tak myslím, že tím to nebude. Jak je psáno v prvním příspěvku, plodnost se opravdu obnovuje rychle. Buď trpělivá a miminko jistě brzy přijde ![]()
taky jsem měla minervu a mimčo se podařilo po necelých 4 měsících.
Ja brala minervu-diane35 cca 6 let a otehotnela jsem neplanovane velmi kratce po vysazeni. Rekla bych, ze na kazdeho to pusobi jinak, treba ti to srovna cykly a ten problem se jenom odlozi a kdyz ji vysadis, tak se treba objevi nepravidelna ms a tak, ale neni to primo zpusobeno HA. Jinak myslim, ze je nizkohormonalni, to uz jsou pry vsechny, ale neni uplne extra nizkohorm., protoze se taky bere kvuli zlepseni akne, aspon me to kdysi dr rikala a taky to pomohlo ![]()
Ahoj, já brala nejdřív Diane35 a pak Minervu cca 7 let právě kvůli akné a po vysazení jsem otěhotněla hned druhý měsíc. Teď jí beru zase půl roku a v březnu budu vysazovat a budem se snažit o druhé mimi, tak jsem zvědavá za jak dlouho se to povede tentokrát ![]()
Ta stejna zkusenost - Diane, Minerva, nakonec Mercilon - snazili jsme se jeden den (noc)
a za mesic rodim ![]()