Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak ovulace by mela nastat rekneme do 48hodin, takze kdyz budete sexovat dneska a zitra, tak byste se meli strefit.
Ahojte, dneska jsem měla + ovulační test. Má nějaký smysl snažení pozítří večer(dřív to nejde - nemám muže doma) anebo jsme to tento cyklus opět propásli?
@Anonymní píše:
Ahojte, dneska jsem měla + ovulační test. Má nějaký smysl snažení pozítří večer(dřív to nejde - nemám muže doma) anebo jsme to tento cyklus opět propásli?
Určitě pozítří večer má smysl. ![]()
@Anonymní píše:
Určitě má
Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Ja to tak pozitivne nevidim. Ale sance je.
Jde o to, že manžel by musel přijet o den dřív, než je v plánu. Což by podle jeho slov jako šlo, ale ne úplně bez komplikací. Tak jestli to stojí za to.
Buď prostě přijede (s menší komplikací) pozítří anebo až ve čtvrtek večer, což už je počítám asi bez šance úplně…
Pokud máš pozitivní test, znamená to že ovulace bude za 24-48h. Takže to smysl má
prosím o radu dnes mám pozitivní ovu test kdy je nejvhodnější se milovat?? za 24 hod nebo až za 48 hod? moc se v tom nevyznám děkuji