Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, já měla 11DPO pozitivní. Dokonce už 9DPO jsem už na testu něco zahlédla, ale tím jsem si ještě vůbec nebyla jistá.
Je to možné,mě ukázal mamatest10 slabou čárku 2 dny před MS…
já měla ovulaci 12.10. a 23.10. jsem měla ducha, takže taky 11DPO a vím o hodně holkách, které to tak měly. A měla jsem 11dní do MS.
Včera, tudíž 10DPO prý nebylo ještě vůbec nic
Nemám vůbec zkušenosti, ale to je teda fofr, když včera nic a dnes už duch. Ale 10DPO je asi opravdu děsně brzo. Každopádně je teda možné, že někomu se i s takto citlivých testíkem ukáží // třeba až 13DPO?
Myslím, že to určitě možná je, at vydrží dva dny od prvního měření a udělá znovu desítku, z ranní moči ![]()
Anonymní píše:
Včera, tudíž 10DPO prý nebylo ještě vůbec nicNemám vůbec zkušenosti, ale to je teda fofr, když včera nic a dnes už duch. Ale 10DPO je asi opravdu děsně brzo. Každopádně je teda možné, že někomu se i s takto citlivých testíkem ukáží // třeba až 13DPO?
jo, ono každému se HCG dostane jinak rychle do moči, někomu to může klidně trvat i 20 dní… Vem si, že po oplodnění se zhruba 4.-6. den začíná oplodněné vajíčko zavrtávat do dělohy a v tu chvíli začne produkovat HCG, takže za 4-5 dní to na těch 10 může úplně klidně v moči vzrůst. Já ten 11DPO měla úplně slabého dušíčka, dělala jsem si test večer, nakláněla ho nad světlem a teprv pod zářivkou byl vidět. Druhý den jsem si dělala test z ranní moči a už tam byla zřetelná čárka.
možné to je ![]()
každá ženská je jiná a každé se to na testíku ukáže jinak ![]()
ať zkusí testík za 2dny
já měla ducha(naproso neviditelněho, ale já ho viděla) večer na mamatestu25 už 11DPO, druhý den ráno na mamatestu 10 už to bylo vidět hezky, takže to možné je ![]()
Ahoj, prosím o radu Je to tři dny, co jsme se s přítelem tulili, ale byla jsem jako na koníčkovi, udělal se do mě a já den potom odpoledne našla na kalhotkách ovulační hlen. Je možné otěhotnět, když jsem byla nahoře a gravitace jak víme působí velice dobře a takhle den před ovu? Děkuji moc, je to blbý dotaz, vím, ale zajímá mě to
Možné to je i v takovéhle poloze, každopádně bohužel ještě nějakou chvíli nepřijdeš na to, jak to dopadlo:-(
Na mamatestu 10 jsem měla 11.DPO úplně krásnou druhou čárku ![]()
anonymní já měla ovulační test pozitivní tak byl sexík…ale ovu proběhla až další den večer tj za 24hodin(podle bolestí), no a těhu jsem byla ![]()
Je tu někdo, kdo by měl pozitivní těhu testík už 11DPO? Volala mi kamarádka, že jim to jeden den „ujelo“ a dnes si dělala testík- mamatest 10 a má ducha druhé čárky. Není to příliš brzo? Je 4 dny do očekávané MS. Je asi jen velice malé procento těch, které by // měli takhle brzo před MS, že?