Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se s vámi podělit o to,jak se dozvědět ještě před porodem jestli čekáte holčičku nebo chlapečka,v naší rodině a širokém okolí se to osvědčilo opravdu u všech,takže na tom něco určitě bude.
Vlastně to spočívá v termínu početí a to pokud se dítě počalo v termínech:
21.1.-19.2.
21.3.-20.4.
21.5..21.6.
23.7.-23.8.
24.9.-23.10.
23.11.-21.12. jedno jakého roku,tak to bude chlapeček.A v termínech mezi těmito vypsanými by se vám měla narodit holčička.
Mě osobně se to u dcery opravdu osvědčilo a teď se budeme pokoušet o toho chlapečka tak uvidíme ![]()
Mě to tedy vychází,počali jsme nejspíš 30.5 a čekáme chlapečka ![]()
Jinak všechny ostatní metody (čínský kalendář,před ovulací x během ovulace,výměna krve po 7 letech,prstýnek) ukazovali jasně na holčičku ![]()
U mně to teda neklaplo.
Aspoň jsem si nikdy nevšimla, že by dceři mezi nožkama něco přebývalo.
Ale teda spoluležnici na udržování to klaplo, měla početí stejně jako já a má kluka. Tak uvidíme, jestli mi teď klapne ten kluk. ![]()
Tak to jsem zvědavá
Podle tohoto bych měla mít dceru
.Brzy jdu na ultrazvuk tak uvidíme a dám vědět
![]()
Taky máme kluka počatého mimo uvedené termíny… prostě to má stejnou spolehlivost jako všechno ostatní, půlce lidí to sedí a půlce ne ![]()
no to je pěkná kravina
4 kluci a tady to vychází na holčičku
![]()
myslím, že na to se opravdu spoléhat nedá
. my máme chlapečka počatého 7. 3., takže bud to popletla příroda, nebo to nefunguje
. řekla bych, že je to 50:50 - asi tak jako u každé takovéto „metody“. někomu to prostě vyjde, někomu ne
.
to je kravina, to by se pak v jednu dobu musely rodit převážně holčičky a v jinou zas převážně chlapečci
Taky by mě zajímalo, kde se vezmou dvojvaječný dvojčata v kombinaci kluk - holka ![]()
Je to zas (stejně jako všechny „zaručený“ metody) 50/50 ![]()
Ani v jednom případě to nesedí, jednu holku už mám, počatou 22.11. a pokud nám dr na UTZ řekl správně co viděl, tak to nesedí ani u druhého dítěte ![]()