Nekonečné čekání po ET

152
12.1.12 16:35

Nekonečné čekání po ET

Ahoj, jsem 3, den po ET mám pocit, že mi z toho čekání přeskočí :zed: :zed: S manželem se snažíme o miminko 4 roky. Teď mám za sebou 1.IVF. Chtěla bych si tu zkrátit čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
12.1.12 16:45

Ahoj.Jj to znám.Bylo to v květnu,moje 1.IVF a taky mi to přišlo nekonečný.Dali mi 2 morulky,1 někam zmizela a tu druhou budu snad už za měsíc držet v náručí :srdce: :dance: Tak ať se ti taky zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.12 16:50

jeee gratuluju :D taky mi zavedli dvě, testovat bych měla nejdřív 22.1. a doufam aspoň v to jedno. já se snad nedočkám. Nejhorší je ta psychika a já se tak snažim nemyslet, ale nedaří se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.1.12 16:59

Děkuji :) Jo psychika dělá hodně,nesmíš si připouštět neúspěch i když je to těžké na to nemyslet.Já to prostě brala jako pokus,1 ze 3,buď to vyjde nebo ne a vyšlo.No a příští rok do toho jdu znovu :mrgreen: Nejdřív teda KET,protože mám 2 v mrazáčku a kdyz se nepovede tak 2.IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
12.1.12 17:15

Já jsem při čekání přečetla neskutečné množství knížek a viděla všechny možný i nemožný filmy na DVD!!! :-D Budu držet palce, ať můžeš na krásný výsledek čekat jetšě 9 měsíců, než se narodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.12 17:28

Jj to přesně dělám, stáhla sem si plno filmů, mezitim si čtu:) Holky a zůstaly ste doma do ET a jak dlouho nebo ste šli do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.12 17:35

nemám odvahu testovat dřív, nechám se překvapit až po tech 14 dnech. diskuse jsou fajn člověk se tu ledascos zajímavýho dočte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
12.1.12 18:08

Já se testovala už 6. den po ET a už se tam dalo něco vidět, teda jen u okna… ale i tak jsem z toho byla paf, páč břicho mě bolelo jak před MS, byla to stejná bolest, jako při prvním neúspěšném IVF :-D Nervy byly na pochodu :mrgreen:

Já jsem holky vyležela od začátku až do konce… Do práce jsem nešla a půjdu až za cca rok a kus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.1.12 18:12

Já jsem si vzala po ET týden dovolenou a pak normálně chodila dál do práce.Test jsem si dělala 10tý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.12 18:33

ted mě bolí taky břicho jako před ms, ale přikládám tomu, že se dávají dokupy vaječníky, a taky jak se předtim ve mě šťourali a endometrioza taky dělá své že. vzala sem si taky dovču, abych měla dobrý pocit, že se opravdu pro to, aby se zadařilo udělala své :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
20.1.12 06:49

Ahoj holky :-) Můžu k vám? Jsem 4. den po ET, zavedli mi 4 - buněčnou bublinku. Nemám vůbec žádný příznaky, jen malinko občas cítím podbřišek a jsem unavená, ale to je z utrouše.
Prima den :andel:

• Citovat
  • Upravit
152
24.1.12 09:02

Ahoj, dnes jsem 15. den po ET. Čárka na testu sílí. Včera mi nabírali hcg ( mám 113,2 j.), za týden jedu na další odběr, tak doufam, že všechno bude jak má :) Vítám Niku:) jediný moje příznaky jsou, že mě šíleně bolí podbřišek a unavená jsem teda fest, ale to je asi fakt díky utrogestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.1.12 10:18

Jé,tak to moc gratuluju :kytka: Další úspěšné Ivf a šťastná maminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.1.12 14:37

Dneska sem byla na krvi hcg je 400, takže roste! A 10.2. jedu na první ultrazvuk :srdce: . Já tomu furt nedokážu uvěřit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gillan
3.2.12 06:29

Ahoj,
já jsem byla na ET včera. Zůstávám doma na neschopence, protože mám fyzicky i psychicky náročnou práci. Ale to čekání mě drtí už teď :zed: Předsevzala jsem si, že nejdřív budu testovat ve středu (6.den po ET). Do té doby se budu válet v posteli. Cítím se fajn, jen mám šílený tlak v podbřišku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex