Miniinterupce - co obnáší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
30.1.16 12:16
@Setkub píše:
ja teda nevim, ale v takovym zacatku se rika, ze bud to embryo zvladne a dal se vyviji normalne( plus ma schopnost spatne bunky v tomhle stadiu opravit) a nebo telo embryo samo potrati, pokud je neco spatne. Hlavne ve 4. tt neni ani napojene na matku, priroda to ma zarizene tak, aby nez matka zjisti, ze je v tom, nemohla mimcu nijak ublizit. Premyslet o potratu se mi zda docela extrem :( ale kazdy musi podle sebe! My se snazili o mimco dva roky, 2× jsem mela zamlkly potrt a to muzu rict, ze jsem byla opatrna jak cert. Ted jsem 19. tt a ve 4. tt jsem se na Morave pekne opila a vylourila x cigaret a hele, ztim to vypada, ze je vse uplne v poradku :) takze tak!

Tohle jsou sice nesmysly, nicméně zakladatelka má dost s těmi důvody k potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.16 12:22

Děkuji

Holky díky moc za rady. Celé to přehodnotím a s tou placentou jsem to myslela, tak, že nevím, zda až bude, tak jak to tetování proběhlo, tak nebude poškozená, když tetování jde přes kůži. Né že jí mám teď. Ale moc moc děkuji za všechny komentáře. Jsem hned klidnější ;)

• Citovat
  • Upravit
59407
30.1.16 12:53
@Anonymní píše:
Holky díky moc za rady. Celé to přehodnotím a s tou placentou jsem to myslela, tak, že nevím, zda až bude, tak jak to tetování proběhlo, tak nebude poškozená, když tetování jde přes kůži. Né že jí mám teď. Ale moc moc děkuji za všechny komentáře. Jsem hned klidnější ;)

proč by měla být poškozená, tetování se v těhu jen nedoporučuje, postižení nezpůsobuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 12:58
@j.a.n.i1 píše:
Ty si ale blbá… jinak to napsat nejde.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 13:03

Placenta se poradne vyviji snad az nekdy ve 12 tt. V prvnim tydnu jsi nebyla tehotna. to je jen proste vypocet. Otrivion pusobi lokalne. Ikdyby vsechny veci, co pises, mely mit efekt, potratis hned. Pokud zarodek prezije prvni tri mesice, vetsinou nedoslo k zadnemu vnejsimu poskozeni. genetika je vec jina, ale tu neovlivnis. Mimochodem, existuji i testy, v 11 tydnu jsou nejlepsi, tripply jsou kolem 16, byvaji falesne pozitivni a kdyby ti moc hrabalo, lze probvest odber vody, ale to ti nedoporucuju bez zavaznych duvodu. To co tady pises jako duvody pro potrat jsou nesmysly a vymluvy, proc nemit dite. Je to na tobe, jestli dite nechces, nech se podvazat nebo nesouloz, kdyz to „neumis“.D (nadsazka). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 13:04
@Markéta80 píše:
proč by měla být poškozená, tetování se v těhu jen nedoporučuje, postižení nezpůsobuje ;)

nedoporucuje se jen proto, ze je to zasah do tela a nekdy dost pofiderni a mohla by se nakazit buhvicim..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
30.1.16 13:15
@MarieOVMUC píše:
Placenta se poradne vyviji snad az nekdy ve 12 tt. V prvnim tydnu jsi nebyla tehotna. to je jen proste vypocet. Otrivion pusobi lokalne. Ikdyby vsechny veci, co pises, mely mit efekt, potratis hned. Pokud zarodek prezije prvni tri mesice, vetsinou nedoslo k zadnemu vnejsimu poskozeni. genetika je vec jina, ale tu neovlivnis. Mimochodem, existuji i testy, v 11 tydnu jsou nejlepsi, tripply jsou kolem 16, byvaji falesne pozitivni a kdyby ti moc hrabalo, lze probvest odber vody, ale to ti nedoporucuju bez zavaznych duvodu. To co tady pises jako duvody pro potrat jsou nesmysly a vymluvy, proc nemit dite. Je to na tobe, jestli dite nechces, nech se podvazat nebo nesouloz, kdyz to „neumis“.D (nadsazka). :zed:
Často tady čtu, že plod první tři měsíce zvnějšku ovlivnit nelze, ale není to pravda. Například rozštěpové vady vznikají z 80% na základě vnějších vlivů a vznikají mez 4. - 10.tt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 13:16
@hanka.br. píše: Často tady čtu, že plod první tři měsíce zvnějšku ovlivnit nelze, ale není to pravda. Například rozštěpové vady vznikají z 80% na základě vnějších vlivů a vznikají mez 4. - 10.tt.

znas slovo vetsinou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 13:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
30.1.16 13:25

A já sem lezu čistě jen proto, že pracuji na sobě co se empatie a asertivity týče…ale to se nedá toto. Ještě na to asi nemám.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
30.1.16 13:30
@hanka.br. píše: Často tady čtu, že plod první tři měsíce zvnějšku ovlivnit nelze, ale není to pravda. Například rozštěpové vady vznikají z 80% na základě vnějších vlivů a vznikají mez 4. - 10.tt.

Ja bych tu hranici pro vznik genetickych vad posunula jeste vic, par dni po ovulaci, kdyz se paruje dna vajicka a spermie. Nicmene jit na potrat pro jistotu, aby se zena netrapila do 1. screeningu je pro me zcestne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.1.16 13:37

Proboha, tohle je fakt vysmech :( je mi smutno kdyz tohle ctu, V lednici cekaji injekce na dalsi mozna marny pokus o to mit v zivote miminko a rodinu a slecna/ pani se chce zbavit prirozene pocateho miminka aniz by neco vedela… Neznam Vas, ale chce se mi brecet, jak je zivot nespravedlivej… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6854
30.1.16 13:42

Hele já než zjistila že jsem těhotná tak jsem na začátku měla takovou kalbu že mi bylo blbě dva dny.To jsem ještě kouřila. Zjistila jsem to v 4tt.Ted mám krásného zdravého chlapečka. Takže bych se toho nebála a myslím že bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
30.1.16 13:45
@MarieOVMUC píše:
znas slovo vetsinou? :D

Všechny vrozené vývojové vady plodu vznikají v prvním trimestru, včetně těch, které jsou způsobeny vnějšími vlivy. Úplně všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
30.1.16 13:51

@SaraBra Nebreč,nemá to cenu, někdo prostě nemá k dětem vztah, tak se snaží najít pro sebe omluvu, proč zabít dítě, tobě přeji, aby se ti miminko povedlo, a byla jsi šťastná :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty