Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Protože v DE mají na všechno dost času. Kamarádka malému nekoupila ani botičky, jelikož neměla nic. JÓ teď když jí to přišlo najednou se má dobře, ale předtím mazec a to neměla ty poplatky. Máme hypotéku, Já 200 tisíc půjčku a další. I kdybych něco co by šlo zrušila na poplatcích, tak jestli ho vyhodí, je to v háji.
A co si materskou zaridit v cechach, pokud jsem pochopila je to nemecko ze? me se moc nezda, ze by i tam meli takovy bordel…to nejde ze zakona uz…
@tynaterezka píše:
A co si materskou zaridit v cechach, pokud jsem pochopila je to nemecko ze? me se moc nezda, ze by i tam meli takovy bordel…to nejde ze zakona uz…
Jakmile 1z rodicu dela v De, tak jde materska i rodicovsja z De. Mam zjisteno. Me to prislo taky divny, ale je to tak kamoska už z tech papiru byla uplne bezradna a to fakt litala aby to mela co nejdriv. ![]()
Nevím, jestli mě s mým dotazem nevyhodíte a nevím kam ho napsat. Novou diskusi založit ještě nemůžu. Nemáte někdo zkušenost s chemickým potratem? Já ho před 16dny podstoupila a teď mám jasně pozitivní test. Přes to, že před potratem byla čárka slaboučká. Čeká mě ještě kontrolní ultrazvuk, ale jsem z toho nervózní. nemáte někdo zkušenost?
@Barunelka osobni zkusenost nemam, z rodiny ano. Dotycna to musela absolvovat znova jelikoz potrat neprobehl jak mel.
Ahojte, prosím vás které jste byly na miniinterupci. Jaký je stav tesně po ní? Malátnost, stav na omdlení, potřeba moc spat? Bojím se že budu zbytek dne nepoužitelná. Děkuji za reakce
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím vás které jste byly na miniinterupci. Jaký je stav tesně po ní? Malátnost, stav na omdlení, potřeba moc spat? Bojím se že budu zbytek dne nepoužitelná. Děkuji za reakce
to je zajímavé, úplně stejný dotaz položila nějaká anonymní na vedlejším vlákně ![]()
@pe-terka
Možná jsem to byla já
zajímá mě právě víc situací
fakt mám z toho hrůzu ![]()
@pe-terka to bude ta stejná
nepoužitelná
no to už by snad po tom všem vydržela být chvíli „nepoužitelná“ ne.. ![]()
@Anonymní píše:
ano, byla jsem spavá, malátná. Po zákroku jsem odpočívala v nemocnici, kde mě hlídali takže jsem neměla strach. Druhý den jsem šla domů a stejně jsem se cítila spavá
@Anonymní píše:
@pe-terka
Možná jsem to byla jázajímá mě právě víc situací
fakt mám z toho hrůzu
promiň, ale myslím, že nějaká spavost je u tohoto zákroku to nejmenší…No, nebudu tě zatěžovat moralizováním ![]()
@LennaZS
Právě to si nemůžu dovolit. Chtěla jsem jen názory, ne narážky a myslím, že jsem se zeptala slušně, nebo snad ne?
@LennaZS píše:
@pe-terka to bude ta stejnánepoužitelná
no to už by snad po tom všem vydržela být chvíli „nepoužitelná“ ne..
taky si myslím…Nechápu, někdo o tom mluví jak o stříhání nehtů ![]()
@pe-terka v dnešní době je to moderní. Ale tady naše moralizování na úrodnou půdu nepadne. „Nemůžu si dovolit být spavá..“
nic, jdu za manželem na sklenku vinka a na film. Tady bych za chvíli dostala akorát tak poje* ![]()
@LennaZS píše:
@pe-terka v dnešní době je to moderní. Ale tady naše moralizování na úrodnou půdu nepadne. „Nemůžu si dovolit být spavá..“nic, jdu za manželem na sklenku vinka a na film. Tady bych za chvíli dostala akorát tak poje*
Máš pravdu! Tak hezký večer u vínka ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Protože v DE mají na všechno dost času. Kamarádka malému nekoupila ani botičky, jelikož neměla nic. JÓ teď když jí to přišlo najednou se má dobře, ale předtím mazec a to neměla ty poplatky. Máme hypotéku, Já 200 tisíc půjčku a další. I kdybych něco co by šlo zrušila na poplatcích, tak jestli ho vyhodí, je to v háji.