Minimální mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
@jary1 čistá
Ale minimální mzda 13350 je hrubého. Takze to nemůžeš porovnávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
navíc tahle nejnižší je jen pro nějaké profese, je to odstupňované a my nevíme, co dělá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz, jsem maminka samoživitelka dostávám daňovou úlevu na dceru 5 let…Dostala jsem dnes výplatní pásku a dostala jsem za měsíc leden 13790 Kč a exekuce mi strhla 8 tisíc korun, nevíte jak je to možné? Vždyť minimální mzda 2019 je 13350 Kč kde mám pak tedy za dceru Daňový bonus?
A ta exekuce se ti strhla z těch 13790,– nebo to bylo ještě k tomu? jakože ti už po odečtení exekuce přišlo na účet těch 13790??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta částka čistého, kterou píšeš, odpovídá cca 15200,–Kč hrubého a nelze z ní na exekuce odečíst 8tis. Pokud je to částka po odečtu exekuce, tzn. brala jsi 13790+8000, tj. 21790,–čistého, tak 8tis. na exekuce jít může, nezabavitelné minimum je ještě níž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám dotaz, jsem maminka samoživitelka dostávám daňovou úlevu na dceru 5 let…Dostala jsem dnes výplatní pásku a dostala jsem za měsíc leden 13790 Kč a exekuce mi strhla 8 tisíc korun, nevíte jak je to možné? Vždyť minimální mzda 2019 je 13350 Kč kde mám pak tedy za dceru Daňový bonus?