Práce ve školce - kvalifikace

tali98
9.2.19 13:39

Práce ve školce - kvalifikace

Zdravim ;)

Chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost se situaci, kdy si treba nekdo dodelaval kvalifikaci pro praci ve skolce (maturita, VS..) a byl zamestnan, i kdyz studium jeste nedokoncil. Zda to takhle funguje a da se to takto zaridit :nevim:
Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
9.2.19 13:47

Máme ve školce kolegyni, která když nastoupila, nejdřív jako AP, začala si dělat kurz AP a zároveň dvouleté studium předškolní pedagogika, letos maturuje, tak ta už od začátku pracovala v jedné třídě jako AP na 4 hodiny a v druhé jako učitelka na půl úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.2.19 13:54

kamaradka delala ve skolce, jeste nemela dodelanou vš, už je tam pres rok, skolu dodelala pred par dny…co mel napsane ve smlouve netusim, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
9.2.19 14:07
@tali98 píše:
Zdravim ;)Chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost se situaci, kdy si treba nekdo dodelaval kvalifikaci pro praci ve skolce (maturita, VS..) a byl zamestnan, i kdyz studium jeste nedokoncil. Zda to takhle funguje a da se to takto zaridit :nevim:
Dekuji :kytka:

Pocitam, ze dodelavat si VS mozne bude, ale bez maturity to asi nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
9.2.19 14:14
@mroe píše:

Přesně tak,bez maturity rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
9.2.19 14:19
@mroe píše:

Myslí to jako že má maturitu třeba u gymplu a dodělala by si pajďák. Což lze, ale je to nelogické a zbytečné, mám li maturitu, jdu na VOŠ/VŠ…nebudu si dělat druhou maturitu, jako ta naše kolegyně-ta si netroufla na VŠ, proto bude mít druhou maturitu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.2.19 14:23

pokud se bavíme o VŠ, tak ano, to je vcelku běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
9.2.19 15:38

Mam na mysli spis situaci kdy uz clovek ma jednu maturitu a chce si dodelat druhou, protoze si netroufa na VS. U nas ve meste navic maji prednost spise ucitelky s maturitou, protoze vysokoskolaky musi vice platit :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat