Práce ve školce - kvalifikace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Máme ve školce kolegyni, která když nastoupila, nejdřív jako AP, začala si dělat kurz AP a zároveň dvouleté studium předškolní pedagogika, letos maturuje, tak ta už od začátku pracovala v jedné třídě jako AP na 4 hodiny a v druhé jako učitelka na půl úvazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamaradka delala ve skolce, jeste nemela dodelanou vš, už je tam pres rok, skolu dodelala pred par dny…co mel napsane ve smlouve netusim, ale jde to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tali98 píše:
ZdravimChtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost se situaci, kdy si treba nekdo dodelaval kvalifikaci pro praci ve skolce (maturita, VS..) a byl zamestnan, i kdyz studium jeste nedokoncil. Zda to takhle funguje a da se to takto zaridit
Dekuji
Pocitam, ze dodelavat si VS mozne bude, ale bez maturity to asi nepujde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Přesně tak,bez maturity rozhodně ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Myslí to jako že má maturitu třeba u gymplu a dodělala by si pajďák. Což lze, ale je to nelogické a zbytečné, mám li maturitu, jdu na VOŠ/VŠ…nebudu si dělat druhou maturitu, jako ta naše kolegyně-ta si netroufla na VŠ, proto bude mít druhou maturitu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam na mysli spis situaci kdy uz clovek ma jednu maturitu a chce si dodelat druhou, protoze si netroufa na VS. U nas ve meste navic maji prednost spise ucitelky s maturitou, protoze vysokoskolaky musi vice platit ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravim
Chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost se situaci, kdy si treba nekdo dodelaval kvalifikaci pro praci ve skolce (maturita, VS..) a byl zamestnan, i kdyz studium jeste nedokoncil. Zda to takhle funguje a da se to takto zaridit

Dekuji