Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Přemýšlím o založení soukromé miniškolky v bytě.
Máte s tím nějakou zkušenost? ![]()
jak velký je byt? je v přízemí? chceš tam jako zároveň i bydlet? no já osobně nedoporučuji
Tady je odkaz na základní info + požadavky na zřízení:
Zřízení miniškolky
Můj názor je, že na zřízení miniškolky, kromě spousty jiného jsou vhodnější jiné prostory než-li v bytě ![]()
Bydlím sama ve 3 pokojovém bytě v prvním patře. Největší pokoj bych zařídila pro max. 5 dětí. Proč nedoporučuješ?
pokud chceš nabídlout kvalitní službu,s kvalitní péčí,ne jen ,,pohlídám dítě aby to přežilo,, tak to u sebe doma nikdy neuděláš.
Jak si to představuješ? jídlo,vzdělávací program,vycházky,zahrada ,spánek dětí?
Cmielová, ledatak načerno. Jinak musíš mít pro děti samostatné a vhodné WC, oddělené spaní od herny aby se navzájem nerušily. A také hygienické normy ohledně jídla musíš splňovat.To bych si spíš našla dvě tři maminky, které by ti dával děcka na hlídání domů a neřikala bych tomu školka.Pokud to vedeš jako dočasné a občasné hlídání nemusíš nic, pokud jako školku, musíš vše
ahojky .. no ajsou nekde nejake stranecky , kde se najdou maminky , ktere nekoho na hlidani ditek hledaji? nebo je to jen nahoda nekoho takoveho sehnat ?? Jen se ptam ze zvedavosti ![]()
kalimerko, já když jsem hledala hlídání, tak jsem si dávala inzerát na stránky naší městské části a koukala na nabídky hlídání u nás v Albertovi. záleží na tom, jak je kdo aktivní ![]()
NOZU ahaa … no ja jen , ze jsem doma skoro furt a jak se mi narodi male tak to bude tim tuplem
a pak deti mam rada tak jsem si rikala , ze bych jednoho mrnouska klidne na hlidacku vzala jen jsem nevedela kde co nabidnout a vidis to me nenapadlo
![]()