Miniškolka v bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
13.8.10 12:49

Miniškolka v bytě

Přemýšlím o založení soukromé miniškolky v bytě.

Máte s tím nějakou zkušenost? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
13.8.10 12:53

jak velký je byt? je v přízemí? chceš tam jako zároveň i bydlet? no já osobně nedoporučuji

• Citovat
  • Upravit
3011
13.8.10 13:00

Tady je odkaz na základní info + požadavky na zřízení:
Zřízení miniškolky

Můj názor je, že na zřízení miniškolky, kromě spousty jiného jsou vhodnější jiné prostory než-li v bytě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.10 13:01

Bydlím sama ve 3 pokojovém bytě v prvním patře. Největší pokoj bych zařídila pro max. 5 dětí. Proč nedoporučuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.8.10 13:07

pokud chceš nabídlout kvalitní službu,s kvalitní péčí,ne jen ,,pohlídám dítě aby to přežilo,, tak to u sebe doma nikdy neuděláš.
Jak si to představuješ? jídlo,vzdělávací program,vycházky,zahrada ,spánek dětí?

• Citovat
  • Upravit
Caty
13.8.10 13:07

Cmielová, ledatak načerno. Jinak musíš mít pro děti samostatné a vhodné WC, oddělené spaní od herny aby se navzájem nerušily. A také hygienické normy ohledně jídla musíš splňovat.To bych si spíš našla dvě tři maminky, které by ti dával děcka na hlídání domů a neřikala bych tomu školka.Pokud to vedeš jako dočasné a občasné hlídání nemusíš nic, pokud jako školku, musíš vše

• Citovat
  • Upravit
3866
13.8.10 13:40

ahojky .. no ajsou nekde nejake stranecky , kde se najdou maminky , ktere nekoho na hlidani ditek hledaji? nebo je to jen nahoda nekoho takoveho sehnat ?? Jen se ptam ze zvedavosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
13.8.10 14:11

kalimerko, já když jsem hledala hlídání, tak jsem si dávala inzerát na stránky naší městské části a koukala na nabídky hlídání u nás v Albertovi. záleží na tom, jak je kdo aktivní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
13.8.10 14:21

NOZU ahaa … no ja jen , ze jsem doma skoro furt a jak se mi narodi male tak to bude tim tuplem :-) a pak deti mam rada tak jsem si rikala , ze bych jednoho mrnouska klidne na hlidacku vzala jen jsem nevedela kde co nabidnout a vidis to me nenapadlo :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí