Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, chtěla bych se vrátit k užívání HA a gynekolog mi dal na výběr Minulet nebo Minervu. Máte nějaké zkušenosti? děkuji
ahoj-Minulet jsme začala brát jako první HA v 18 a brala jsem ho myslím tak do 25let, byl naprosto v pohodě, nepřibrala jsem po něm, cyklus jako hodinky-super. Dneska už by mi nestačil, už musím mít s vyšší dávkou hormonů
tohle je nízkohormonální.
děkuji za příspěvek
mě láká ta minerva kvůli pozitivním účinkům na pleť, ale jak tak pročítám diskuze, někdo si ji chválí, někdo naopak…
tak pozitivní účinkyn a pleť mají vesměs všechny HA, já mám teda pěknou pleť stabilně naštěstí,ale kolem těch 18 ještě nějaké to akné bylo a po tom Minuletu se to zpravilo uplně.
ono víš-každá HA může sednout každému jinak, každý máme ten organismus jiný. Takže ono je to celkem relativní to takhle srovnávat.
to je pravda… teď neberu nic, takže pupínky jsou. půjdu do toho minuletu a když nepřijde zlepšení, zkusím tu minervu. děkuji ti brusku ![]()
Ahoj holky potřebuju radu.Beru necelý měsic antikoncepci a mam vynecht 5 dní. Dostanu to? a kdy od vynechání prášku? a po jaký době zabírají prášky? beru to poprvé tak se v tom moc nevyznám
díky za odpověď
Beru minulet