Mám si vzít dnes pilulku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9164
16.1.12 13:24

Mám si vzítdnes pilulku?

Nechala jsem si vytáhnout po roce a půl tělísko, protože mi způsobovalo bolesti, bylo sesunuté u hrdla. Dr. mi napsal HA Mirelle, má se začít brát 1.den menstruace. Dnes mi ráno začal malilinko růžový výtok, chvíli snad ani není nic poznat, tak se chci zeptat, jestli vzít tabletu nebo počkat až opravdu bude krvácení znát. Dle kalendářních dnů by MS měla přijít. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
awantia
16.1.12 13:29

ahojky taky jsem to takhle mela a i kdyz ta menstruace nebyla moc znat a mela jsem jen takovy ten ruzovocerveny vytok vzala jsem si ji.Podle me to menstruace uz je,akorat na zacatku se projevuje takhle nez se ti to upravi

• Citovat
  • Upravit
9164
16.1.12 13:35

bereš HA ráno nebo večer? ted to asi vypadá na to, že si vezmu večer už, ale i tak se ptám, jestli je to vzhledem k nezapomínání lepší večer nebo ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
16.1.12 13:41

ja ji beru vecer kolem 8-9 :),Rano jsem taky brala a furt zapominala ted mi to vyhovuje protoze v 9 davam maleho spat,tak se mi hned pri tom vybavi antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
14535
16.1.12 13:50

Ahoj, nevím jestli ti to pomůže, ale nedávno jsem řešila, jak začít brát antikoncepci, když od porodu jsem měla MS jen 2× a velmi slabou (rodíl mezi nimi byl pár měsíců). Trošku jsem zašpinila, tak jsem si antikoncepci nasadila, ale další den jsem nekrvácela, takže to MS nebyla. Antikoncepci jsem brala dál a první týden jsem se měla jen chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
16.1.12 13:56

Aha, jinak jsi pak měla po týdnu antikoncepční účinek už v pohodě? Takže kdyby se mi MS rozjela později, tak po týdnu to na účinku nic nemění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.1.12 16:16

Radila jsem se s gynekoložkou až po 14 dnech, protože v době kdy jsem antikoncepci dostala, tak nebyla přítomná. Bylo mi řečeno, že to nevadí, že pokud jsem antikoncepci užívala pravidelně, tak po týdnu už bych měla být chráněná (já teda raději počkala 14 dní :mrgreen: ). I tady na emiminu mi jedna holčina říkala, že takhle začala brát antikoncepci :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí