Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekla bych, že buď ovuluješ nebo máš rozhozené hormony po vysazení prášků.
no tak třeba poradíš den po styku s přitelem jsem při sprchovaní všimla že ze mě šlo něco jako by hlen prusvitný trošku krvaví ale spíš prusvitný co to mohlo být?jsem nezkušena omlouvam se..
Ewule0712 píše: Řekla bych, že buď ovuluješ nebo máš rozhozené hormony po vysazení prášků.
suhlasim
Anonymní píše:
no tak třeba poradíš den po styku s přitelem jsem při sprchovaní všimla že ze mě šlo něco jako by hlen prusvitný trošku krvaví ale spíš prusvitný co to mohlo být?jsem nezkušena omlouvam se..
nemusíš se omlouvat ![]()
A přítel do Tebe ejakuloval? nebylo to sperma? Krev mohla být z menšího poranění při styku.
ano přitel vše dal do mně a už jsem prašky nebrala bohužel to bylo teprv dva dny po ms.co znamena prosím ten ovilační hlen jak vypadá?
Anonymní píše:
ano přitel vše dal do mně a už jsem prašky nebrala bohužel to bylo teprv dva dny po ms.co znamena prosím ten ovilační hlen jak vypadá?
Ahojky, mě se běžně stávalo, když jsme se milovali po ms, že se to zase trochu spustilo a ten hleník bylo určitě sperma. Píchání v boku spíš vidím na přicházející ovulku, která bývá průměrně v polovině cyklu, ale né vždy, já po prášcích jí mám třeba 19 den od začátku ms a tento měsíc dokonce 27. ale může být už od 11 dne klído. zkus si nahmatat čípek, jestli je měkký a nahoře tak je to ovu, jestli tvrdýna dotek jako nos a dobře hmatatelný, tak to ovu asi nebude..dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Ahoj. Vysadila jsem HA 2.ledna po skoro 14 letech. Zatim pozoruji zhorseni pleti a nepatrny rust vahy.
Anonymní píše:úplně v zadu v…jak to říct ..pipině?
jejda a ten čípek jak a kde najdu![]()
Claire00 píše:
Ahoj. Vysadila jsem HA 2.ledna po skoro 14 letech. Zatim pozoruji zhorseni pleti a nepatrny rust vahy.
takto vítej do klubu, takhle odobaná jsem byla naposled v 15. Přibrala jsem 2 kila, pocituji po vysazení větší chut na sex, je to ted i s větším prožitkem, ale zároven se cítím citově labilnější, možná je to tím, jak moc si přeju mimi a zatím nic ![]()
Je to hruza. Mela jsem cistou plet a ted musim zakryvat pupinky. Snad to brzy prejde. Otehotnet bych chtela az tak za rok, ale kdyz procitam diskuze nebude to vubec jednoduche. Proto jsem vysadila HA. Jak dlouho se snazis?
Claire00 píše:
Je to hruza. Mela jsem cistou plet a ted musim zakryvat pupinky. Snad to brzy prejde. Otehotnet bych chtela az tak za rok, ale kdyz procitam diskuze nebude to vubec jednoduche. Proto jsem vysadila HA. Jak dlouho se snazis?
já vysadila koncem srpna a snažíme se od půli října
Ahoj, po asi 11 letech jsem vysadila HA, neberu ji měsíc, ale nepřišla menstruace. Styk s přítelem jsme měli chráněny ale Parkrat bez kondomu, kdy spermie vypustil mimo
MS mam zpozdenou již 8 den, včera tj. 7 den zpoždění jsem si udělala těhotenský test, ktery byl negativní. Třetí den me bolí a picha v podbrisku, jsem unavená, točí se mi hlava, bolí me prsa a celkové se cítím nafoukla. Břicho mam jak balvan. Myslíte, ze je to nasledek vysazeni HA nebo, ze bych mohla byt těhu?
kdy zkusit popr. Zase test? S přítelem mimco chceme, ale jeste jsme chtěli chvilinku počkat
měla jste to některá stejne?
Ahoj, kdy máš zkusit opakovat test píšou v příbalovém letáku. Na emiminu toto není první dotaz a je vidět, že ho asi ženský moc nečtou. Nicméně, test zkusit za 48 hodin a třebas ráno, protože je hladina HCG nejvyšší. A ano, muže se ti zpozdit ms o dost když je to první vysazení. Tělo vubec neví co se děje. Takže chce to klid a nohy v teple. Já měla od vysazení HA cyklus 34 dní, každý měsíc. Holt každý to tělo je jiný.
Prosím vás před vánocmi jsem vysadila HA ješte v prosinci jsem měla ms a nic víc ted co jsem měla 4.1.styk s přitelem jsem měla hnedý výtok,dnes bílý malinko bolestivá prsá píchani v boku je to moc brzo po styku tak je to asi po vysazení?četla jsem že nektere měli přiznaky už takle brzo ale u mě spíš nesmysl