Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jakou by jste doporučily antikoncepci?? sestra mela janine a zacala po roce spinit tak vymenila za jas a po pul roce dostala mesicky o tyden drive a ma je uz skoro14 dni tak by chtela nejake jine, nemate nekdo njejaou dobrou zkusenost , líbí se ji pramino 28.
Ja ted beru 4ty mesic Lunafem a jsem naprosto spokojena,MS prijde vzdy na den presne a je tak na 3-4 dny a slaba
I financne to je v pohode
Ahoj, já před těhotenstvím brala Minervu, byla výborná na pleť, doporučuju. Teď, po porodu jsem brala Azalii, nedoporučuju, mám ji vysazenou už měsíc, ale skoro tři už kvůli ní špiním, strašně se mi po ní zhoršila pleť, hrůza.
Tak ja brala Azalii po porodu a zustala jsem u ni skoro 2 roky,i kdyz jsem uz pak nekojila.
Ja jsem s ni byla spokojena,jenze pak jsem ji vysadila,protoze jsem 6 mesicu nemela MS a chtela jsem si ten cyklus upravit.
Je mozne,ze jsem po ni trochu pribrala…
Tak já, než jsem otěhotněla, brala Logest a byla jsem max spokojená. MS byla pravidelně a slabá a cenově ty pilule vyšly v pohodě. Pleť se mi nezhoršila, nepřibrala jsem.
brala jsem 4 roky Lindynette,pak Azalii a ted Mercilon a ten je dobry,nespinim,ms 3 dny a slaba
doporučuji Logest, beru od 18, mně ho doktorka předepsala, že je vhodný pro mladé kočky, protože má nižší obsah hormonů, za celou dobu žádný problém, nepřibrala jsem, MS krátká a bezbolestná, pohodlně jsem si posouvala MS kvůli např. dovolené a po 13 letech užívání jsem vysadila a otěhotněla za tři měsíce ![]()
Za mě už HA žádná! Je to svinstvo! Používáme kondomy. Tak snad nepraskne!
Docela jim věřím.
Za mě femcap. Pokud ti sedne tak bych kondomy nebo samotný pharmatex neriskovala
Za mě femcap ani za zlatý prase.
Souhlasím, HA je svinstvo, ale pro mě bylo nejlepší řešení Mirena, hormonální tělísko.
@Anonymní píše:
Trochu se bojím infekcí, tohle je spermicid, ne? A jak je to se spolehlivostí?
jojo je to spermicid? No se spolehlivostí, je tu spousta diskuzí někdo říká velice spolehlivý někdo naopak. Já si myslím že je spolehlivý za předpokladů že dodržíš vše co je v návodu, hlavně to že se po něm nesmíš mýt mýdlem ale jen vodou. My ho používáme a zatím jsme spokojení, žádné mimčo na cestě
Co se týká toho ovlivnění nálady a takových věcí, toho bych se opravdu nebála. Přece jen tohle působí jen v děloze, prášek ti proběhne celým tělem takže není divu, že ho rozhodí. To že máš citlivý čípek bych taky dvakrát neřešila, vzhledem k tomu, že se to dá zavézt pod lehkou narkozou. Ale samozřejmě nic není perfektní, nemůže jedna věc vyhovovat všem a je možnost, že ti to nesedne. I když.. jen pro upřesnění, tady se dozvíš spoustu negativ, ale to je hlavně proto, že holky sem chodí ty negativa řešit. Pokud je někdo spokojený, nemá důvod sem chodit a psát to, že. Za mě, pokud já můžu zodpovědně říct, mám pár holek kolem sebe, co to mají a bez nejmenšího problému. Ovšem, za ty prachy je to drahá zkouška, že. Nicméně, já jsem před časem taky dost intenzivně hledala a všechno má svoje pro a proti. Kondom je pro mě opravdu jen na přechodnou dobu a prášky jsem nechtěla ani za nic.
Můj gyndr. říkal, že kdyby on byl ženská, tak by se rozhodl pro Mirenu nebo Nuvaring, takže asi tak.